Pagina 1 din 1
Raresh
Guest
|
Program antrenament
scris pe 21 feb 2006 14:00 de Raresh
Sal Am 17 ani, 1.82 si 67 kg. Merg la sala de o luna (3-4 sedinte/saptamana de obicei 3 sedinte ) si am inceput sa iau in greutate, am urmatorul program de antrenament:
[red]1. pectorali, deltoizi, biceps, triceps, abdomen
2. spate, picioare[/red]
Ce credeti,este bun sau ar trebui sa fac altfel?
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Program antrenament
scris pe 21 feb 2006 14:07 de Komura
Sal Am 17 ani, 1.82 si 67 kg. Merg la sala de o luna (3-4 sedinte/saptamana de obicei 3 sedinte ) si am inceput sa iau in greutate, am urmatorul program de antrenament:
2. spate, picioare[/red]
Este total gresit.
Ar trebui sa faci fiecare grupa, o data pe saptamana. Si la o sedinta sa faci 2 grupe musculare.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Program antrenament
scris pe 21 feb 2006 14:08 de crististrong
2. spate, picioare[/red]
formularea ta este ambigua! nu cred ca se intelege ceva de aici. zici ca faci 3 sedinte! eu vad aici doar 2 puncte. te rog fii mai explicit pt a ti se putea raspunde
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Program antrenament
scris pe 21 feb 2006 14:25 de Anonim
2. spate, picioare[/red]
formularea ta este ambigua! nu cred ca se intelege ceva de aici. zici ca faci 3 sedinte! eu vad aici doar 2 puncte. te rog fii mai explicit pt a ti se putea raspunde
Vineri fac 1. pectorali, deltoizi, biceps, triceps, abdomen, sambata fac 2. spate, picioare si miercuri iar 1 si tot asa.
Mi-ati putea da alt antrenament care sa mi se potriveasca?
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Program antrenament
scris pe 21 feb 2006 14:34 de Komura
2. spate, picioare[/red]
Vineri fac 1. pectorali, deltoizi, biceps, triceps, abdomen, sambata fac 2. spate, picioare si miercuri iar 1 si tot asa.
Mi-ati putea da alt antrenament care sa mi se potriveasca?
Tu de obicei mergi la sala de 3 ori pe saptamana nu(cum ai scris)?
Ziua 1. piept, umeri, triceps
Ziua 2. picioare, gambe, abdomen
Ziua 3. spate, biceps, antebrat
Cam asa. Tipuri de antrenamente sunt o multime. Trebuie sa experimentezi si sa-ti dai seama, care este cea mai potrivita pt. tine.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|