Pagina 1 din 1
CALIGULA
Veteran member 229 mesaje
|
program
scris pe 2 mai 2003 23:13 de CALIGULA
am facut un program pt. 6 zile sa trag tare dar nu am reusit sa ma tin ca a 5 zi eram praf/Poate sa imi spuna cineva unde gresesc?Luni
Tractiuni priza larga 4x10.10.8.8
Ramat 4x8.8.6.6(gen piramidal)
Triceps helcometru 4x10.10.10.10
paralele 4x10.10.10.10
umeri impins de la ceafa pirmaidal+fluturari din picioare 4x10.10.10.10(aici am capotat)
si incheiere in aer(alergare) liber 30 minute cu sprint de final/
MARTI piept/biceps /antebrat ,alergare ,miercuri picioare /abdomen fara alergare/
joi/vineri/sambata ,reluate dar trecut la seri multe si greutatzi mici pana la epuizare/
am constatat ca este foarte istovitor cu toate ca am facut febra la fel cand am inceput adica acum 5 luni/am crescut un cm la bratz si un cm scazut la talie(sau poate am masurat gresit))
Caligula
|
sus |
|
Schwarzenegg
Guest
|
Re: program
scris pe 4 mai 2003 11:03 de Schwarzenegg
am facut un program pt. 6 zile sa trag tare dar nu am reusit sa ma tin ca a 5 zi eram praf/Poate sa imi spuna cineva unde gresesc?Luni
Tractiuni priza larga 4x10.10.8.8
Ramat 4x8.8.6.6(gen piramidal)
Triceps helcometru 4x10.10.10.10
paralele 4x10.10.10.10
umeri impins de la ceafa pirmaidal+fluturari din picioare 4x10.10.10.10(aici am capotat)
si incheiere in aer(alergare) liber 30 minute cu sprint de final/MARTI piept/biceps /antebrat ,alergare ,miercuri picioare /abdomen fara alergare/
joi/vineri/sambata ,reluate dar trecut la seri multe si greutatzi mici pana la epuizare/
am constatat ca este foarte istovitor cu toate ca am facut febra la fel cand am inceput adica acum 5 luni/am crescut un cm la bratz si un cm scazut la talie(sau poate am masurat gresit))
E FOARTE SIMPLU!! DACA LUNI LUCREZI PIEPT CU BICEPS, ODATA CU PIEPTU ITI LUCREAZA SI TRICEPSU.APOI MARTI LUCREZI SPATELE, LUCREZI MAI GREU FIINDCA BICEPSII SUNT OBOSITI DE LUNI.APOI LUCREZI TRICEPS SI SI ACOLO ESTI VARZA FIINDCA SUNT OBOSITI DE LUNI DE LA PIEPT. ASA DAI INTR-UN SUPRAANTRENAMENT CUM NU AI VISAT! SOLUTIA: LUCREAZA PIEPT CU TRICEPS SI SPATE CU BICEPS SI UMERII MIERCURI. DE ASEMENEA MANCA MULTI CARBOHIDRATI DACA FACI SI CARDIO.
|
sus |
|
CALIGULA
|
Re: Re: program
scris pe 4 mai 2003 18:41 de CALIGULA
Prefect adevarat ce imi scri si nu contest/azi am facut spate cu biceps si a fost ok DAR!nu m-am simtit epuizat cum a fost saptamana trecuta/Supraantrenamentul l-am halit chiar acum o luna +accidentari,si am plecat aproape de la 0.Ce trebui sa fac sa fac febra(asa stiu ca am lucrat bine)99kg.1.82.(burtica))am tot cules diverse antrenamente din diferite locuri de pe net si au mers,pana la un punct.Chiar daca am marit greutatea febra oha/
Caligula
|
sus |
|
Schwarzenegg
Guest
|
Re: Re: Re: program
scris pe 6 mai 2003 20:55 de Schwarzenegg
Prefect adevarat ce imi scri si nu contest/azi am facut spate cu biceps si a fost ok DAR!nu m-am simtit epuizat cum a fost saptamana trecuta/Supraantrenamentul l-am halit chiar acum o luna +accidentari,si am plecat aproape de la 0.Ce trebui sa fac sa fac febra(asa stiu ca am lucrat bine)99kg.1.82.(burtica))am tot cules diverse antrenamente din diferite locuri de pe net si au mers,pana la un punct.Chiar daca am marit greutatea febra oha/
NU TREBUIE SA FACI NEAPARAT FEBRA CA SA FIE MUSCHII ANTRENATI BINE.
|
sus |
|
CALIGULA
|
febra?
scris pe 6 mai 2003 21:40 de CALIGULA
Unii spun ca daca nu faci febra inseamna ca nu este lucrat cum trebui.Aici nu ma refer la febra aia de inceput.Ce mai pot intelege.OK .spune-mi te rog de ce uneori facem febra si uneori nu?Cum consider ca am terminat o zi de antrenament benefica, in afara de faptul ca,la grupa respectiva nu mai pot ridica nici 2kg.si a doua zi sa constat febra?Cum realizam ca a fost o zi buna?
Caligula
|
sus |
|
mugurel
Veteran member 381 mesaje
|
Re: febra?
scris pe 7 mai 2003 07:52 de mugurel
Febra poate apare daca ai schimbat cat de putin ceva (exercitiile, ordinea, greutatea, intensitatea, etc) dar nu este neaparat.
La mine o grupa lucrata bestial intr-o zi se manifesta prin faptul ca nu mai pot ridica nici eu nimic dupa ce termin grupa si prin senzatia unor taieturi prin muschiul respectiv mai ales dupa 36 ore de la antrenarea lui.
Dar in timpul antrenamentului, daca se umfla enorm, daca ies de sub bara si-mi vine sa strig de durere sau ma schimonosesc, e un semn bun.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|