Pagina 1 2 din 2
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
Re: Problema brate
scris pe 18 ian 2013 20:04 de radu1
tocmai ma uitam la asta, si iata ca se refera la ce vorbiti voi aici:
http://www.youtube.com/watch?v=vMw2Prmsr5E&feature=player_embedded
Daca ala e idolul tau nu inseamana ca trebuie sa fie si al celorlalti si ca are perfecta dreptate. Sunt multe articole in care multi culturisti zic ca trebuie sa schimbi des antrenamentele , exercitiile pentru ca, corpul sa nu se obisnuiasca cu aceasi rutina. Eu de exemplu le schimb saptamanal ,evident ca nu toate ,dar nu exista antrenamente consecutive sa lucrez la fel. Motivul : pur si simplu asa imi place mie.
ps : nu m-am uitat peste video ca nu am timp acuma ,dar stiu la ce te referi.
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 18 ian 2013 20:07 de ssergiu
O sa intelega si el peste vreun an(daca se mai tine de sala) ca daca in primele luni cresti 1cm pe luna facand chiar si un program prost , dupa aceea cresti 2-3cm pe an antrenandu-te ca la carte.
Chiru, crezi ca daca mai mergi inca 12 luni la sala, la anul pe vremea asta o sa ai 45 in brat?
Editat de ssergiu pe 18 ian 2013 20:10
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 18 ian 2013 20:51 de sZoTaK
O sa intelega si el peste vreun an(daca se mai tine de sala) ca daca in primele luni cresti 1cm pe luna facand chiar si un program prost , dupa aceea cresti 2-3cm pe an antrenandu-te ca la carte.
Chiru, crezi ca daca mai mergi inca 12 luni la sala, la anul pe vremea asta o sa ai 45 in brat?
am vazut acum ca era adresata lui chiru, credeam ca vorbesti cu mine
Editat de sZoTaK pe 18 ian 2013 20:54
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 18 ian 2013 20:53 de sZoTaK
Daca ala e idolul tau nu inseamana ca trebuie sa fie si al celorlalti si ca are perfecta dreptate. Sunt multe articole in care multi culturisti zic ca trebuie sa schimbi des antrenamentele , exercitiile pentru ca, corpul sa nu se obisnuiasca cu aceasi rutina. Eu de exemplu le schimb saptamanal ,evident ca nu toate ,dar nu exista antrenamente consecutive sa lucrez la fel. Motivul : pur si simplu asa imi place mie.
ps : nu m-am uitat peste video ca nu am timp acuma ,dar stiu la ce te referi. nu e idolul meu. sunt doi tipi, antrenori personali, foarte apreciati in toata lumea. crede-ma ca stiu ce vorbesc. si ar trebui sa te uiti.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 29 ian 2013 10:42 de vlcosmin
Lucreaza bratele cu exercitii de baza intai, iti recomand asa :
triceps :
- impins cu priza ingusta
- flotari la paralele
- extensii cu bara Z din culcat
2-3 serii fiecare
biceps :
- tractiuni pentru biceps cu priza la nivelul umerilor, 3 serii
- tractiuni cu priza ingusta, 3 serii
- flexii cu bara din picioare, 2 serii
Fa o perioada asa, apoi poti reveni la rutina clasica, in care lucrezi bicepsul din 3 unghiuri.
Si poti incerca piept-triceps si apoi spate-biceps, in felul asta o sa storci complet biceptii si tricepsii.
|
sus |
|
MrBiggg
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 30 ian 2013 15:25 de MrBiggg
m-am masurat azi la rece si am 31.pompat am 33.se vad hainele urat pe mine .. pe piept si spate vin bine,dar la brate vin largi si se vede ciudat rau de tot...si cu camasile la fel.nu pot sa port camasi din cauza la brate.nu situ ce sa mai fac.ma gandeam sa folosesc igf1 si sa bag direct in brate dupa antrenament.din cate am citit merge.
vlcosmin am incercat metodele sugerate de tine.nu am avut rezultate.am incercat si superseturi triceps-biceps dar degeaba.
stiu ca suna prostesc dar am impresia ca nu ajung nutrientii in brate. ... tot timpul imi simt bratele obosite si arata "flescaite",chiar si in perioade de pauza cand nu ma duc la sala...
Editat de MrBiggg pe 30 ian 2013 15:30
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 30 ian 2013 15:50 de basu
m-am masurat azi la rece si am 31.pompat am 33.se vad hainele urat pe mine .. pe piept si spate vin bine,dar la brate vin largi si se vede ciudat rau de tot...si cu camasile la fel.nu pot sa port camasi din cauza la brate.nu situ ce sa mai fac.ma gandeam sa folosesc igf1 si sa bag direct in brate dupa antrenament.din cate am citit merge.
vlcosmin am incercat metodele sugerate de tine.nu am avut rezultate.am incercat si superseturi triceps-biceps dar degeaba.
stiu ca suna prostesc dar am impresia ca nu ajung nutrientii in brate. ... tot timpul imi simt bratele obosite si arata "flescaite",chiar si in perioade de pauza cand nu ma duc la sala...
Supraantrenament grupa mare.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
MrBiggg
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 30 ian 2013 15:56 de MrBiggg
Supraantrenament grupa mare.
Eu nu cred ca ma supraantrenez cu 2 exercitii de baza a cate 4 serii.si nu le duc pana la epuizare totala.la mine grupele mari se refac si se dezvolta ok.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 30 ian 2013 16:18 de adi123
aceeasi problema o am si eu in ultima vreme de cand am slabit
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
MrBiggg
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 30 ian 2013 16:21 de MrBiggg
aceeasi problema o am si eu in ultima vreme de cand am slabit
eu nu am fost si nu sunt gras.am masa musculara la piept si spate.nu se vad hainele bine pe mine din cauza la brate ca sunt nedezvoltate...
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 30 ian 2013 17:04 de adi123
eu nu am fost si nu sunt gras.am masa musculara la piept si spate.nu se vad hainele bine pe mine din cauza la brate ca sunt nedezvoltate...
nici eu am fost gras. am fost slab, acumulasem ceva masa musculara dar bratele le aveam foarte slabe si au crescut foarte greu. in pauza de iarna am slabit vreo 5kg si vreo 2cm in brat si am la fel ca tine aceeasi problema acum: manecile la tricou sau camasa sunt prea largi )
Editat de adi123 pe 30 ian 2013 17:04
|
sus |
|
MrBiggg
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 30 ian 2013 17:13 de MrBiggg
niste synthol cred ca ar rezolva problema ... ... glumesc evident
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 30 ian 2013 17:31 de adi123
la fel sunt si eu.....am un prieten care a facut 40 cm in 8 luni de la 33...si fara sa aiba trb cu alimentatia..mananca tot ce prinde...si nu a pus grasime...si nici suplimente nu a folosit decat niste creatina...
totul tine de genetic. in cazul meu sunt constient ca nu e unul foarte bun, dar sper sa reusesc la un moment dat. poate nu in 2-3 ani dar macar in 10 ani sa fie bine
|
sus |
|
MrBiggg
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 30 ian 2013 17:33 de MrBiggg
totul tine de genetic. in cazul meu sunt constient ca nu e unul foarte bun, dar sper sa reusesc la un moment dat. poate nu in 2-3 ani dar macar in 10 ani sa fie bine
la mine si dupa 10 ani se va vedea urat de tot ... deoarece va fi o diferenta foarte mare intre brate si celelalte grupe...
|
sus |
|
basu
|
scris pe 30 ian 2013 17:38 de basu
Asa ziceam si eu acum 15 ani. Am vrut sa ma las de sala de zeci de ori. Nu stiu de ce nu am putut. Tu ai putea ?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 30 ian 2013 17:57 de adi123
Asa ziceam si eu acum 15 ani. Am vrut sa ma las de sala de zeci de ori. Nu stiu de ce nu am putut. Tu ai putea ?
eu nu am sa renunt niciodata la acest sport. chiar daca progresele nu vor fi prea vizibile, cele de sanatate vor fi. cu timpul mi se va dezvolta si musculatura daca voi face totul corect.
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 30 ian 2013 20:54 de CosminPerjo
eu nu am sa renunt niciodata la acest sport. chiar daca progresele nu vor fi prea vizibile, cele de sanatate vor fi. cu timpul mi se va dezvolta si musculatura daca voi face totul corect.
Aprob.
|
sus |
|
vlcosmin
|
scris pe 1 feb 2013 23:06 de vlcosmin
OK, scoate complet izolarea, bicepsii doar tractiuni cu priza supinatie si pronatie, apropiata si departate, tricepsi doar flotari la paralele si impins cu priza ingusta.
Pune o perioada accent pe brate, antreneaza-le cu 2 antr pe sapt, unul dur si unul usor si neglijeaza grupele mari, stiu ca suna stupid dar e o metoda sa le lasi sa "recupereze" terenul pierdut.
|
sus |
|
MrBiggg
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 2 feb 2013 10:17 de MrBiggg
OK, scoate complet izolarea, bicepsii doar tractiuni cu priza supinatie si pronatie, apropiata si departate, tricepsi doar flotari la paralele si impins cu priza ingusta.
Pune o perioada accent pe brate, antreneaza-le cu 2 antr pe sapt, unul dur si unul usor si neglijeaza grupele mari, stiu ca suna stupid dar e o metoda sa le lasi sa "recupereze" terenul pierdut.
Ar fi o idee.M-am gandit si eu la asta.Am sa incerc.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 feb 2013 11:41 de basu
Foarte ciudat ce-l inveti. Dar daca zici tu ....
|
sus |
|
vlcosmin
|
scris pe 4 feb 2013 12:06 de vlcosmin
Foarte ciudat ce-l inveti. Dar daca zici tu ....
La mine a avut rezultate. Si in general am vazut ca bratele se dezvolta bine tot prin exercitii de baza.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 feb 2013 12:15 de basu
La mine a avut rezultate. Si in general am vazut ca bratele se dezvolta bine tot prin exercitii de baza.
E normal sa fie asa. Ex de baza sunt cele mai bune. Dar sa faca doar tractiuni niste flotari la paralele si ceva impins frantuzesc pt brate mi se pare un antrenament ... prea simplu. In conceptia mea altceva inseamna sa pui prioritate pe brate. De fapt eu intotdeauna m-am ferit sa priorizez ceva. Corectarea antrenamentului si creerea tuturor conditiilor necesare cresterii a facut in cazul meu ca bratele ( care oricum sunt implicate si la alte miscari cum ar fi cele pt piept , spate sau umeri si vor fi atinse inevitabil de nevoia adaptarii) sa creasca foarte mult si foarte repede astfel incat sa ajunga din urma un torace de aproape 130 de cm in diametru si sa creasca ele insele pana la 48 de cm. Dar cheia nu a fost sa fac doar niste tractiuni si vreo doua miscari pt triceps. Ceea ce spui tu nu trebui neaparat sa fie catalogat ca gresit. Dar trebuie sa incerce mai multe variante el si din propria mea experienta iti spun ca cei care au probleme cu cresterea bratelor cam toti fac antrenament prea mult si prea des. Sper ca m-am facut inteles.
Editat de basu pe 4 feb 2013 12:32
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 4 feb 2013 12:50 de Undisputed
E normal sa fie asa. Ex de baza sunt cele mai bune. Dar sa faca doar tractiuni niste flotari la paralele si ceva impins frantuzesc pt brate mi se pare un antrenament ... prea simplu. In conceptia mea altceva inseamna sa pui prioritate pe brate. De fapt eu intotdeauna m-am ferit sa priorizez ceva. Corectarea antrenamentului si creerea tuturor conditiilor necesare cresterii a facut in cazul meu ca bratele ( care oricum sunt implicate si la alte miscari cum ar fi cele pt piept , spate sau umeri si vor fi atinse inevitabil de nevoia adaptarii) sa creasca foarte mult si foarte repede astfel incat sa ajunga din urma un torace de aproape 130 de cm in diametru si sa creasca ele insele pana la 48 de cm. Dar cheia nu a fost sa fac doar niste tractiuni si vreo doua miscari pt triceps. Ceea ce spui tu nu trebui neaparat sa fie catalogat ca gresit. Dar trebuie sa incerce mai multe variante el si din propria mea experienta iti spun ca cei care au probleme cu cresterea bratelor cam toti fac antrenament prea mult si prea des. Sper ca m-am facut inteles. Foarte adevarat Florine, si eu de multe ori am antrenat bratele indirect si am facut progrese bunisoare, fata de cind faceam supraantrenament inainte, lucrindu-le direct.
Editat de Undisputed pe 4 feb 2013 12:50
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|