Pagina 1 din 1
bonjasky
Newbie 3 mesaje
|
problema brate!!!!
scris pe 11 mar 2007 16:17 de bonjasky
Salut!fac sala de 6 luni si in ultima perioada in loc sa cresc la brate scad..aveam 36 si acum am 35...am obs asta de 2 sapt ca nu mai cresc la brate..sunt si deficitar de brate..imi poate spune cineva un program sau niste exercitii,ordine in care trebuie facute etc etc... care sa ma ajute sa trec de perioada asta si cresc mai tare?o zi buna!
|
sus |
|
adriani
Senior member 97 mesaje
|
Re: problema brate!!!!
scris pe 11 mar 2007 17:09 de adriani
Salut!fac sala de 6 luni si in ultima perioada in loc sa cresc la brate scad..aveam 36 si acum am 35...am obs asta de 2 sapt ca nu mai cresc la brate..sunt si deficitar de brate..imi poate spune cineva un program sau niste exercitii,ordine in care trebuie facute etc etc... care sa ma ajute sa trec de perioada asta si cresc mai tare?o zi buna!
eu cred ca ai ajuns la o plafonare si trebuie sa bagi suplimente fara de care nu sa mai cresti in masa!
nu viteza ucide,ci oprirea brusca
|
sus |
|
cristyan
Veteran member 262 mesaje
|
Re: problema brate!!!!
scris pe 11 mar 2007 17:25 de cristyan
poate te supraantrenezi...incearca sa nu faci mai mult de 6 serii cand lucrezi bicepsu..si vezi ce se intampla..la fel si la triceps...
"Nu suntem mai puternici decat cea mai slaba parte a corpului nostru."
|
sus |
|
bonjasky
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: problema brate!!!!
scris pe 11 mar 2007 17:56 de bonjasky
poate te supraantrenezi...incearca sa nu faci mai mult de 6 serii cand lucrezi bicepsu..si vezi ce se intampla..la fel si la triceps...
nu cred ca e vb de supraantrenament..fac luni-piept tricpes,marti-spate biceps,miercuri-umeri,trapez,joi picioare,vineri-brate!e bine sa lucrez bratele de 2 ori pe sapt?sau cum ar trebui sa antrenez bratele in programu meu de antrenament?in ce ordine? bafta
|
sus |
|
cristyan
|
Re: Re: Re: problema brate!!!!
scris pe 11 mar 2007 18:02 de cristyan
nu cred ca e vb de supraantrenament..fac luni-piept tricpes,marti-spate biceps,miercuri-umeri,trapez,joi picioare,vineri-brate!e bine sa lucrez bratele de 2 ori pe sapt?sau cum ar trebui sa antrenez bratele in programu meu de antrenament?in ce ordine? bafta
cate serii faci la triceps lunea?si cate faci la biceps marti? daca faci multe(mai mult de un exercitiu, 3-4serii) si mai bagi si vinerea iar biceps-triceps...eu zic ca e mult..
|
sus |
|
bonjasky
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: problema brate!!!!
scris pe 11 mar 2007 19:07 de bonjasky
cate serii faci la triceps lunea?si cate faci la biceps marti? daca faci multe(mai mult de un exercitiu, 3-4serii) si mai bagi si vinerea iar biceps-triceps...eu zic ca e mult..
fac 3 ex a cate 3 serii si rep 12-10-8 depinde cum ma simt astea fac si la biceps si la triceps luni si marti si vineri la fel doar k schimb exercitiile!
|
sus |
|
cristyan
|
Re: Re: Re: Re: Re: problema brate!!!!
scris pe 11 mar 2007 19:17 de cristyan
fac 3 ex a cate 3 serii si rep 12-10-8 depinde cum ma simt astea fac si la biceps si la triceps luni si marti si vineri la fel doar k schimb exercitiile!
eu zic ca e cam mult..stiu ca tu simti ca poti sa faci, si vrei sa lucrezi klumea de fiecare data si parca nu te lasa inima sa nu mai faci inca un exercitiu si inca unu' si tot asa ...din ce am observat si la mine, e mai bine sa faci in zilele de luni si marti, asa cum ai configurat tu programul, doar cate un exercitiu (3-4serii) la biceps/triceps si vineri! fa cate 3 exercitii (asa cum zici ca faci)...fa o luna asa si poate iti merge mai bine
|
sus |
|
Gordas
Senior member 106 mesaje
|
Re: Re: Re: problema brate!!!!
scris pe 16 mar 2007 10:42 de Gordas
incearca sa faci doar odata pe sapt bratzele...si fa si triceps si biceps in aceeasi zi...incepe la triceps cu 6 serii impins cu bara dreapta...am avut si eu pb ta si am facut asha si am avut rezultate f bune
Gordas
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|