Pagina 1 din 1
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
problema
scris pe 17 mar 2006 19:37 de bogdanbgd
ce sa fac fratilor cu bratul stang care e mai slab cam cu mult decat cel drept.
Nu ma refer aici la dezvoltare ci la forta.
De obicei raportul e de 100% bratul drept, iar stang de la 85%-90% in sus ...depinde de fiecare.
Dar la mine cam pe la 75-80% ... din pacate.
De exemplu cand fac impins la piept cu greutate care e deja pe la limita fortelor , bratul stang incepe sa tremure ca naiba. SImt ca nu am control in aceatsa parte. SI asta e valabil si pt. alte exerctitii.
Stiu ca nimeni nu e egal, dar totusi ...
Ce imi recomandati ?
marti - brate
miercuti - picioare+abs
vineri - piept+umeri
sambata - spate-trapez
In care din zile si ce exercitii sa fac ca sa echilibrez putin raprotul de forta ?
Sau alte solutii ?
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: problema
scris pe 17 mar 2006 19:50 de JohnnyBordur
De obicei raportul e de 100% bratul drept, iar stang de la 85%-90% in sus ...depinde de fiecare.
De exemplu cand fac impins la piept cu greutate care e deja pe la limita fortelor , bratul stang incepe sa tremure ca naiba. SImt ca nu am control in aceatsa parte. SI asta e valabil si pt. alte exerctitii.
Ce imi recomandati ?
marti - brate
miercuti - picioare+abs
vineri - piept+umeri
sambata - spate-trapez
In care din zile si ce exercitii sa fac ca sa echilibrez putin raprotul de forta ?
Sau alte solutii ?
eu zic sa tragi normal cu amandoua ca dupaia numa mai mult rau faci ... Nu cumva problema asta e de natura psihica ? ma refer ca nu e cumva autosugestie ca nu ai forta in brat ?
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: problema
scris pe 17 mar 2006 19:55 de bogdanbgd
eu zic sa tragi normal cu amandoua ca dupaia numa mai mult rau faci ... Nu cumva problema asta e de natura psihica ? ma refer ca nu e cumva autosugestie ca nu ai forta in brat ?
acuma cand faci impins din culcat la piept cu incarcatura care sa te forteze si vezi ca iti tremura mana ca naiba ... nu e psihologic.
ce ma deranjeaza mai mult e faza ca din cauza asta este cand fac exercitiul incorect.
ca si ex. pt. piept ... bara nu coboara si nu urca cat de cat drept ceea ce inseamna ca sustinerea greutatii se "bazeaza" mai mult pe partea drepata ... ceea ce .... nu e bine ... dezvolatre uniforma ...
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: problema
scris pe 17 mar 2006 20:02 de JohnnyBordur
acuma cand faci impins din culcat la piept cu incarcatura care sa te forteze si vezi ca iti tremura mana ca naiba ... nu e psihologic.
ce ma deranjeaza mai mult e faza ca din cauza asta este cand fac exercitiul incorect.
ca si ex. pt. piept ... bara nu coboara si nu urca cat de cat drept ceea ce inseamna ca sustinerea greutatii se "bazeaza" mai mult pe partea drepata ... ceea ce .... nu e bine ... dezvolatre uniforma ... pai forteaza bratu ala,sa tremure cat vrea da baga tare si cu el ... nu stiu ce ti-as putea recomanda ... sa vedem ce zic greii forumului
|
sus |
|
Paul
Guest
|
Re: Re: Re: Re: problema
scris pe 18 mar 2006 07:22 de Paul
apropo de ce faci piept cu umeri?Dupa piept mai poti sa lucrezi umarul la capacitati maxime?Nu prea cred.
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: problema
scris pe 18 mar 2006 10:31 de JohnnyBordur
apropo de ce faci piept cu umeri?Dupa piept mai poti sa lucrezi umarul la capacitati maxime?Nu prea cred. da dar e acelas lucru cu tricepsu citisem undeva pe forum ca nu mai e nevoie sa faci nu stiu cate exercitii pentru ca ai folosit umerii indirect,un exercitiu sau 2 ajunge ...
|
sus |
|
DiamonD
Veteran member 351 mesaje
|
scris pe 18 mar 2006 10:36 de DiamonD
Ce imi recomandati ?
marti - brate
miercuti - picioare+abs
vineri - piept+umeri
sambata - spate-trapez
Sau alte solutii ?
Ti-as recomanda sa faci mai multe serii pt bratzul stang... si incearca sa le faci rapide. Adik lucrezi cu greutate mai mica dar le faci mai rapide... asa am luat eu in fortza. nu stiu ce sa zic totusi... a mers la mine... la tine nush... Dak nu iti convine cu greutate mica si rapide... fa cu greutate mare. Dar fa mai multe serii pt stangu.
Great things are only possible with outrageous requests!!!
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
scris pe 18 mar 2006 10:54 de RaduZZZ
eu cred k mai mult rau faci dk faci mai multe serii pt partea stanga..fa la fel k si pana acum,dar foloseste greutati mai mici care sati permita sa faci vreo 12-15 repetari.cred k asta e cea mai buna varianta.dupa un timp(cateva luni,asta tu trebe sati dai seama) ar trebui sa poti sa treci din nou la antrenamentul obisnuit
what goes around comes around
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
scris pe 18 mar 2006 10:57 de RaduZZZ
ink ceva..alea 12-15 repetari trebuie sa le faci cu forma stricta,deci sa folosesti o grete care poti sa o controlezi f bine.asta inseamna k vei putea sa executi exercitiul incet atat pe partea pozitiva cat si negativa
what goes around comes around
|
sus |
|
mahaleans
Senior member 99 mesaje
|
scris pe 19 mar 2006 08:12 de mahaleans
Fa execitiile cu gantere pentru ca atunci esti sigur ca pe fiecare brat cade aceasi greutate iar diferentele se vor diminua destul de repede daca spui ca numai forta este diferita.
As vrea sa stiu ce gandeste Dumnezeu, restu sunt detalii.
|
sus |
|
Rapper
Junior member 36 mesaje
|
scris pe 19 mar 2006 13:04 de Rapper
Si eu am avut o problema asemanatoare ... eu am avut o fractura la bratzu stang ... si mi-a fost f f greu ... te sfatuiesc sa nu faci mai multe repetari sau cu greutatzi mai mici ... forteaza bratzu stang sa faca cat face si cel drept daca nu reusesti scade la bratzu drept numaru de repetari sau greutatea ... si cel mai important e sa ai pe cineva care sa te ajute sa termini exercitiul ... in 1 2 luni o sa itzi revii ... asta daca esti la inceput ... bafta si spor la lucru
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
scris pe 20 mar 2006 18:15 de Spaz
Ce imi recomandati ?
marti - brate
miercuti - picioare+abs
vineri - piept+umeri
sambata - spate-trapez
Sau alte solutii ?
Stai calm, ca si eu am aceasi problema.La skandenberg am forta in stanga de doua ori cat in dreapata, dar tricepsul stangf ESTE de de trei ori mai prost decat cel drept.Nu poti face nimic.Cel putin eu am incercat sa imi imnunatatesc stanga si n-am reusit.
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
scris pe 21 mar 2006 18:12 de bogdanbgd
o sa fac in felul urmator ...
lucrez cat de mult s epaote cu gantere ...
de ex. azi am lucrat biceps-triceps si cand lucram cu gantere incepeam inttodeauna cu bratul stang si targeam cu el cat de tare ... dupa a venit bratu' drept care bineinteles lucra mai lejer cu aceeasi greuatte ...
dar cred ca asa e cel mai bine ... decat sa ma vad cand fac impisn din culcat ca bara nu sta drept ... mai bine lucreaz asa cateva antrenamente ...
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Re: problema
scris pe 22 mar 2006 07:53 de murphy2
Programu e cam cu ? incearca luni piept triceps, marti spate biceps, joi umeri-abdomeneev. antebrat, sambata picioare!
Problema ta am avut-o si eu acum 4 luni dar cu rabdare am trecut-o...
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 22 mar 2006 22:35 de Spynes
Ce imi recomandati ?
marti - brate
miercuti - picioare+abs
vineri - piept+umeri
sambata - spate-trapez
Sau alte solutii ?
de obicei problema asta se rezolva in timp cat ai de cand te-ai apucat de sala?
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|