Pagina 1 din 1
Tipu
Guest
|
Pieptu asta
scris pe 3 apr 2006 00:05 de Tipu
Sal.Am si eu o problema cu pieptu>> fac de 1 an si 3 luni sala am 1.73 inaltime 84 kg. Sunt multumit de rezzultatele mele pt toate grupele musculare mai putin pteptu imping la plan drept cu 100 dek 6 rep ajutat 4 seri apoi fac la plan inclinat 4 seri cu gantera de 25 kg apoi fac fluturari la cablu 3 seri cu 45 kg pe o mana. problema mea e ca nu se prea vede la piept. am uitat sa mentionez ceva eu nu bag niciodata declinat oare sa fie de la asta?
Daca nu e de la asta atunci de la ce ar putea fi? Va rog daca se poate sa imi dati si un program pentru piept care la voi a dat rezultate.Am uitat sa mentionez ceva i-au si suplimente: Animal pack si Animal Max contine 30100 proteina creatina si glutamina si mai iau si aminoacizi 2700 mananc bine de 4-5 ori p zi.sunt ENDOMORF.va rog sa ma ajutati.MULTUMESC ANTICIPAt
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Pieptu asta
scris pe 3 apr 2006 12:47 de Gilu
Sal.Am si eu o problema cu pieptu>> fac de 1 an si 3 luni sala am 1.73 inaltime 84 kg. Sunt multumit de rezzultatele mele pt toate grupele musculare mai putin pteptu imping la plan drept cu 100 dek 6 rep ajutat 4 seri apoi fac la plan inclinat 4 seri cu gantera de 25 kg apoi fac fluturari la cablu 3 seri cu 45 kg pe o mana. problema mea e ca nu se prea vede la piept. am uitat sa mentionez ceva eu nu bag niciodata declinat oare sa fie de la asta?
Daca nu e de la asta atunci de la ce ar putea fi? Va rog daca se poate sa imi dati si un program pentru piept care la voi a dat rezultate.Am uitat sa mentionez ceva i-au si suplimente: Animal pack si Animal Max contine 30100 proteina creatina si glutamina si mai iau si aminoacizi 2700 mananc bine de 4-5 ori p zi.sunt ENDOMORF.va rog sa ma ajutati.MULTUMESC ANTICIPAt Schimba antrenamentul,exercitiile,totul......trebuie sa sochezi din nou muschii ca sa creasca.Declinatul nu are nici o treaba,cunosc ff multa lume care nu face niciodata declinat si pt ai au un piept f mare.
Poate ca pieptul este grupa ta deficitara,problema se poate pune si in felul asta.Nu ai spus cate serii si cate repetari faci pt piept...
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Pieptu asta
scris pe 3 apr 2006 14:42 de Anonim
Schimba antrenamentul,exercitiile,totul......trebuie sa sochezi din nou muschii ca sa creasca.Declinatul nu are nici o treaba,cunosc ff multa lume care nu face niciodata declinat si pt ai au un piept f mare.
Poate ca pieptul este grupa ta deficitara,problema se poate pune si in felul asta.Nu ai spus cate serii si cate repetari faci pt piept... Fac asa:impins cu bara la plan derpt 4 seri scad cate 2 repetari incepa de la 12 pana la 6 repetari apoi faca la plan inclinat cu gantera 4 seri incepand de la 12 pana la 6 si apoi fac la cabluri 3 seri
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Pieptu asta
scris pe 3 apr 2006 14:44 de Anonim
Fac asa:impins cu bara la plan derpt 4 seri scad cate 2 repetari incepa de la 12 pana la 6 repetari apoi faca la plan inclinat cu gantera 4 seri incepand de la 12 pana la 6 si apoi fac la cabluri 3 seri Si schimb exercitiile la fiecare antrenament (ordinea si alte ex) nu stiu de la ce ar putea fi orcum ms mult de ajutor si mi-a facut placere sa vb cu tine poate mai vbk
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Pieptu asta
scris pe 3 apr 2006 14:45 de Anonim
da tu de xemplu cum faci?????
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Pieptu asta
scris pe 3 apr 2006 14:52 de Gilu
Nu mai face piramidarea cu asa mare diferenta intre greutati....fa 2 serii 8 rep si 2 serii 6(fara incalzire).Incalzirea o faci de 15-20 rep.Nu vad scopul celor 12 rep de la inceput,chiar nu inteleg.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pieptu asta
scris pe 3 apr 2006 14:59 de Anonim
Nu mai face piramidarea cu asa mare diferenta intre greutati....fa 2 serii 8 rep si 2 serii 6(fara incalzire).Incalzirea o faci de 15-20 rep.Nu vad scopul celor 12 rep de la inceput,chiar nu inteleg..... Da sa st ca asa mi-au zsi sa fac mai multi ca daca incep cu 12 rep la toate imi pierd energia
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pieptu asta
scris pe 3 apr 2006 15:00 de Anonim
da tu de cat timp faci sala??????
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pieptu asta
scris pe 3 apr 2006 15:04 de Gilu
Da sa st ca asa mi-au zsi sa fac mai multi ca daca incep cu 12 rep la toate imi pierd energia Pai cum vrei sa cresti daca tu faci 12 rep?Ziceai ca nu iti creste piepul,ca nu sti ce sa mai fci,ca nu sti cauza...si apoi bomba:faci 12 rep....Baga 8 rep max/serie si minim 4.
Intrati aici=>
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pieptu asta
scris pe 3 apr 2006 17:48 de RaduZZZ
incearca si flotarile la paralele cu priza putin mai departata.e un ex foarte bun.
schimba metoda de antre nu doar ordinea exercitiilor.
pe getfit.ro gasesti o groaza de met de antre.aici pe forum am scr eu ceva despre un anume antrenament volumimetric german,etc
ceva ce mie mia iesit de minune a fost un program care eu lam citit de pe ironman care spunea sa faci 5 serii de cate 15,12,8,6,6 repetari.pe mine ma rupt
what goes around comes around
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pieptu asta
scris pe 7 apr 2006 21:09 de bytzu
incearca si flotarile la paralele cu priza putin mai departata.e un ex foarte bun.
schimba metoda de antre nu doar ordinea exercitiilor.
pe getfit.ro gasesti o groaza de met de antre.aici pe forum am scr eu ceva despre un anume antrenament volumimetric german,etc
ceva ce mie mia iesit de minune a fost un program care eu lam citit de pe ironman care spunea sa faci 5 serii de cate 15,12,8,6,6 repetari.pe mine ma rupt pai da frate te-a rupt, ma rupe pe mine si rupe probabil si pe altii, dar la fel de bine pot sa descarc o masina cu saci de ciment si sa ma rupa,da muschi din parti intelegi?! voi nu vedeti pe toate site-urile si forumurile : pt masa 4-8 rep indiferent de ex!!!
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pieptu ast
scris pe 14 apr 2006 11:40 de Anonim
pai da frate te-a rupt, ma rupe pe mine si rupe probabil si pe altii, dar la fel de bine pot sa descarc o masina cu saci de ciment si sa ma rupa,da muschi din parti intelegi?! voi nu vedeti pe toate site-urile si forumurile : pt masa 4-8 rep indiferent de ex!!! este foarte indicat ca la fiecare maxim doua luni sa se schimbe radical exercitiile efectuate la o anumita grupa de muschi tocmai pt a surprinde muschiul din nou si a-l scoate din monotonie sa-i zicem ,se poate intercala cu o perioada de exercitii bazate pe ex cu haltera cu o perioada de ex cu gantere da rezultate exceptionale cel putin la mine si muschiul este permanent surprins la schimbarea ex dovada febra care o fac
incearca si te vei convinge nici nu-ti poti imagina cit de mult poti stresa muschiul doar cu ganterele bine inteles calculate pt max 6 repetari
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pieptu ast
scris pe 14 apr 2006 11:42 de Anonim
pai da frate te-a rupt, ma rupe pe mine si rupe probabil si pe altii, dar la fel de bine pot sa descarc o masina cu saci de ciment si sa ma rupa,da muschi din parti intelegi?! voi nu vedeti pe toate site-urile si forumurile : pt masa 4-8 rep indiferent de ex!!! este foarte indicat ca la fiecare maxim doua luni sa se schimbe radical exercitiile efectuate la o anumita grupa de muschi tocmai pt a surprinde muschiul din nou si a-l scoate din monotonie sa-i zicem ,se poate intercala cu o perioada de exercitii bazate pe ex cu haltera cu o perioada de ex cu gantere da rezultate exceptionale cel putin la mine si muschiul este permanent surprins la schimbarea ex dovada febra care o fac
incearca si te vei convinge nici nu-ti poti imagina cit de mult poti stresa muschiul doar cu ganterele bine inteles calculate pt max 6 repetari
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pieptu
scris pe 14 apr 2006 12:35 de crististrong
este foarte indicat ca la fiecare maxim doua luni sa se schimbe radical exercitiile efectuate la o anumita grupa de muschi tocmai pt a surprinde muschiul din nou si a-l scoate din monotonie sa-i zicem ,se poate intercala cu o perioada de exercitii bazate pe ex cu haltera cu o perioada de ex cu gantere da rezultate exceptionale cel putin la mine si muschiul este permanent surprins la schimbarea ex dovada febra care o fac
de ce sa fie indicat sa schimbi exercitiile la 2 luni si nu la 1luna sau 3?cine zice asta?daca un ex da rezultate de ce l-as schimba? iar din ce ai zis tu ca ex cu gantere nu trebuie sa depaseasca 6 rep eu cred ca te inseli!nu acesta e scopul ex cu gantere!ex cu gantere se preteaza mai mult pt ex de izolare si eu nu cred ca ex de izolare se fac cu greutati mari si trisat(hai sa zicem fortat,ajutat)
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pi
scris pe 15 apr 2006 09:45 de JohnnyBordur
de ce sa fie indicat sa schimbi exercitiile la 2 luni si nu la 1luna sau 3?cine zice asta?daca un ex da rezultate de ce l-as schimba? iar din ce ai zis tu ca ex cu gantere nu trebuie sa depaseasca 6 rep eu cred ca te inseli!nu acesta e scopul ex cu gantere!ex cu gantere se preteaza mai mult pt ex de izolare si eu nu cred ca ex de izolare se fac cu greutati mari si trisat(hai sa zicem fortat,ajutat) is fluturarile sau nu constructor de masa ? Gilu zice ca nu,si ca sunt pentru pompare,ori eu citesc peste tot ca is cele mai bune ex. pt piept,cum sta treaba oameni buni ? ia sa aud pareri argumentate
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
Re: Pieptu asta
scris pe 15 apr 2006 09:53 de jockasta
Daca nu e de la asta atunci de la ce ar putea fi? Va rog daca se poate sa imi dati si un program pentru piept care la voi a dat rezultate.Am uitat sa mentionez ceva i-au si suplimente: Animal pack si Animal Max contine 30100 proteina creatina si glutamina si mai iau si aminoacizi 2700 mananc bine de 4-5 ori p zi.sunt ENDOMORF.va rog sa ma ajutati.MULTUMESC ANTICIPAt
1 Renunta la bara pt o vreme, fa exercitii cu gantere.
2 Antreneaza pieptul in ultima zi de antrenament din saptamana si lasa doua zile pauza pt refacere. Neaparat doua zile.
Spor.
no fear
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 15 apr 2006 12:14 de crististrong
is fluturarile sau nu constructor de masa ? Gilu zice ca nu,si ca sunt pentru pompare,ori eu citesc peste tot ca is cele mai bune ex. pt piept,cum sta treaba oameni buni ? ia sa aud pareri argumentate
nu stiu unde ai gasit tu ca fluturarile sunt asa bune.eu nu prea am vazut oameni care sa faca fluturari la greu si sa fi crescut considerabil.daca era asa toti profesionistii ar incepe prima data cu acest ex.
fluturarile cum zicea si gilu sunt un ex de pompare,un ex secundar,care e facut la urma de obicei
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 27 apr 2006 12:17 de Anonim
nu stiu unde ai gasit tu ca fluturarile sunt asa bune.eu nu prea am vazut oameni care sa faca fluturari la greu si sa fi crescut considerabil.daca era asa toti profesionistii ar incepe prima data cu acest ex.
fluturarile cum zicea si gilu sunt un ex de pompare,un ex secundar,care e facut la urma de obicei crististrong sa sti ca orice ex la care-ti calculezi greutatea ca sa faci singur maxim 6 rep este de masa si daca mai faci si vreo 2-3 ajutat este si mai bine ,ori ce ex cind faci 15-20-25 rep devine ex de pompare asa cum vezi totul depinde de tine ce vrei sa faci si sa nu intram in alte amanunte cum ar fi cele doua tipuri de fibra din care este compus muschiul si stimularea lor pt a obtine o maxima crestere a muschiului etc,etc si apropo la raspunsul tau de mai inainte nu exista o regula fixa a perioadei de timp in care trebuie sa schimbi exercitiile raspunsul era pt o persoana care spunea ca nu mai obtine rzultate atunci normal ca trebuie sa schimbi ceva
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|