Pagina 1 din 1
cort3z
Junior member 27 mesaje
|
piept
scris pe 12 iun 2007 21:13 de cort3z
sal la toti ,vreau sa va intreb ceva sa imi spuneti ce parere aveti ,cand fac piept incep cu orizontalu 4 serii 50/70/75/50(8,6,6,8) apoi inclinat 45 grade 4 serii 48/53/53/48 (8,6,6,8) si mai fac impins de la piept cu gantere in plan inclinat(8,8,8) ,aici e problema ,la fluturari, pentru ca sala unde merg eu cam duce lipsa de multe si nu este un set intermediar intre cele de 15 si cele de 27 si e aiurea ,la fluturari fac numa 3 serii cu alea de 15 e putin pentru piept numa atat?ce ar trebui sa fac ,va sal cu respect
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: piept
scris pe 12 iun 2007 21:23 de Komura
sal la toti ,vreau sa va intreb ceva sa imi spuneti ce parere aveti ,cand fac piept incep cu orizontalu 4 serii 50/70/75/50(8,6,6,8) apoi inclinat 45 grade 4 serii 48/53/53/48 (8,6,6,8) si mai fac impins de la piept cu gantere in plan inclinat(8,8,8) ,aici e problema ,la fluturari, pentru ca sala unde merg eu cam duce lipsa de multe si nu este un set intermediar intre cele de 15 si cele de 27 si e aiurea ,la fluturari fac numa 3 serii cu alea de 15 e putin pentru piept numa atat?ce ar trebui sa fac ,va sal cu respect
Ai putea sa faci fluturari la cablu.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
cort3z
Junior member 27 mesaje
|
Re: Re: piept
scris pe 12 iun 2007 21:27 de cort3z
Ai putea sa faci fluturari la cablu.
as face dak as avea aparatu,4 serii cu aceasi greutate nu cred ca e bine deloc ,chiar nu stiu ce sa fac ,as incerca cu alea de 27 da singur mie frica si cum deobicei fac singur e clar...
|
sus |
|
johnnybordur
Junior member 35 mesaje
|
Re: Re: Re: piept
scris pe 12 iun 2007 21:38 de johnnybordur
as face dak as avea aparatu,4 serii cu aceasi greutate nu cred ca e bine deloc ,chiar nu stiu ce sa fac ,as incerca cu alea de 27 da singur mie frica si cum deobicei fac singur e clar... oricum nu cred ca ai avea forta necesara sa bagi cu gantere de 27,si decat sa ti le scapi in cap sau sa faci incorect,mai bine nu ...nu ai un peck-deck ceva acolo ? sau gantere reglabile
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: piept
scris pe 12 iun 2007 21:40 de Komura
as face dak as avea aparatu,4 serii cu aceasi greutate nu cred ca e bine deloc ,chiar nu stiu ce sa fac ,as incerca cu alea de 27 da singur mie frica si cum deobicei fac singur e clar...
Sau ai putea face flotari la paralele, dar sa le faci pt. piept nu pt. triceps.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
johnnybordur
Junior member 35 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: piept
scris pe 12 iun 2007 21:43 de johnnybordur
Sau ai putea face flotari la paralele, dar sa le faci pt. piept nu pt. triceps. e destul de greu sa te concentrezi sa le faci pt piept ... trebuie sa le si simti la piept,nu doar sa le executi din auzite sau vazute
|
sus |
|
cort3z
Junior member 27 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: piept
scris pe 12 iun 2007 22:24 de cort3z
oricum nu cred ca ai avea forta necesara sa bagi cu gantere de 27,si decat sa ti le scapi in cap sau sa faci incorect,mai bine nu ...nu ai un peck-deck ceva acolo ? sau gantere reglabile
nup n-am reglabile, e greu da am mai facut cu alea de 27 odata, 3 repetari cu cineva langa mine ,nu stiu ma mai gandesc ce-o sa fac
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: piept
scris pe 13 iun 2007 00:36 de Komura
e destul de greu sa te concentrezi sa le faci pt piept ... trebuie sa le si simti la piept,nu doar sa le executi din auzite sau vazute
Alta varianta nu are, daca el nu este multumit de 2 exercitii la piept(orizontal si inclinat cu bara). Ar mai putea sa faca dupa piept triceps si atunci totul ar fi ok.
Eu de exemplu fac numai 8 serii pentru piept(4 orizontal si 4 inclinat si imi merge bine; fac numai cu bara).
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
DiamonD
Veteran member 351 mesaje
|
Re: piept
scris pe 15 iun 2007 09:32 de DiamonD
poti sa faci cum te-au sfatuit ceilalti membri momentan...dar pe viitor ti-as sugera sa consideri schimbarea salii la care te antrenezi (asta daca mai exista in orasul tau) - o sa avansezi la forta si presupun ca nu duci lipsa doar de cateva gantere, mai sunt si alte chestii lipsa acolo...o sa stagnezi...bafta oricum.
Great things are only possible with outrageous requests!!!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|