Pagina 1 din 1
Corky
Junior member 18 mesaje
|
Piept
scris pe 20 iun 2006 20:08 de Corky
Ce fel de exercitii trebuie sa fac ca sa iasa in evidentza linia aceea dintre pectorali, ca la cat am tras
am vz ca am luat in masa doar la baza acestora si putzin spre umar;io fac numa impins cu bara, si putzin la aparat , dati-mi si mie un sfat cam ce fel de exercitii ash trebui sa fac, si daca sa maresc din ce in ce mai mult greutatea, sau la ramana constanta, pls (p.s. luatzi-ma ushor ca inca sunt incepator lol )
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Piept
scris pe 20 iun 2006 22:08 de OuTKasteD
poti incerca impins la piept cu priza ingusta,este la sectiunea antrenament pe site la noi un mod de exercitiu,pentru evidentierea santului pectoralilor,l-ai putea incerca.
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
Manasel
Veteran member 189 mesaje
|
scris pe 20 iun 2006 22:33 de Manasel
Ce fel de exercitii trebuie sa fac ca sa iasa in evidentza linia aceea dintre pectorali, ca la cat am tras
am vz ca am luat in masa doar la baza acestora si putzin spre umar;io fac numa impins cu bara, si putzin la aparat , dati-mi si mie un sfat cam ce fel de exercitii ash trebui sa fac, si daca sa maresc din ce in ce mai mult greutatea, sau la ramana constanta, pls (p.s. luatzi-ma ushor ca inca sunt incepator lol )
mane incearca sa faci piept cu ganterele ca ti-l mai aduna.o sapt cu gantere o sapt cu bara
Get Big or Die Tryin'
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Piept
scris pe 20 iun 2006 23:30 de crespo
poti incerca impins la piept cu priza ingusta,este la sectiunea antrenament pe site la noi un mod de exercitiu,pentru evidentierea santului pectoralilor,l-ai putea incerca.
impinsu cu priza ingusta e pt triceps,pt santul pieptului fluturari cu gantere
I'M A KING
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piept
scris pe 21 iun 2006 11:27 de OuTKasteD
Corect,dar el a sarit pe mine ca nu e bun deloc pentru piept.
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piept
scris pe 21 iun 2006 11:40 de JohnnyBordur
Corect,dar el a sarit pe mine ca nu e bun deloc pentru piept. pai ai avut dreptate,implicap ieptul,dar ar fi o prostie sa faci asa deoarece obosesti tricepsul cu mult inaintea pieptului,nemaiputant sa faci alte exercitii pt piept
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Bunny
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piept
scris pe 22 iun 2006 16:29 de Bunny
pai ai avut dreptate,implicap ieptul,dar ar fi o prostie sa faci asa deoarece obosesti tricepsul cu mult inaintea pieptului,nemaiputant sa faci alte exercitii pt piept fluturari
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piept
scris pe 22 iun 2006 16:55 de crespo
fluturari
asta i-am zis si eu de la bun inceput dar e un baiat care o tine pe a lui cu impinsu cu priza ingusta cand toata lumea face exercitiu asta pt triceps el face pt piept...ce sa-i faci
I'M A KING
|
sus |
|
Hades
Senior member 125 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piept
scris pe 22 iun 2006 17:52 de Hades
asta i-am zis si eu de la bun inceput dar e un baiat care o tine pe a lui cu impinsu cu priza ingusta cand toata lumea face exercitiu asta pt triceps el face pt piept...ce sa-i faci
http://www.animalpak.com/html/article_details.cfm?ID=110
Close Grip Bench Press
am postat de 2 ori acelasi rasp..dar nush unde s-au dus (
Lucrurile cele mai frumoase sunt de obicei ale altor oameni!!
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
scris pe 22 iun 2006 17:58 de RaduZZZ
incearca flotari la paralele..la exercitiul asta,pur si simplu doare ca naiba zona de langa santul pectoralilor
what goes around comes around
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piept
scris pe 22 iun 2006 18:32 de OuTKasteD
http://www.animalpak.com/html/article_details.cfm?ID=110
Close Grip Bench Press
am postat de 2 ori acelasi rasp..dar nush unde s-au dus (
Ms Hades...
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Piept
scris pe 22 iun 2006 19:16 de JohnnyBordur
incearca flotari la paralele..la exercitiul asta,pur si simplu doare ca naiba zona de langa santul pectoralilor asta functioneaza doar daca ai mainile cat mai departate,dar si aici lucreaza mult tricepsul,deci mai bine declinat (e aproape acelas lucru)
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|