Pagina 1 din 1
popescu
Senior member 76 mesaje
|
picioare
scris pe 10 nov 2006 14:34 de popescu
astazi m-a intrebat un amic daca e bine sa faca genoflexiuni pana la epuizare, adica 30-40 repetari pe serie ,si la ce ajuta asata.acelasi lucru si pentru gambe.din pacate nu am stiut ce sa-i raspund... lamuriti-ma si pe mine...apropo, poate sa puna masa daca face antrenamente de genu asta?
|
sus |
|
vortex
Veteran member 177 mesaje
|
Re: picioare
scris pe 10 nov 2006 17:26 de vortex
tom platz (culturistu care a devenit faimos pt picioarele lui masive) a facut la inceputu carierei seri a cate 15 minute, dar dupa aia cand a mai crescut a inceput sa faca cu greutati mari(8-12 repetari)
Pai la geno depinde si de genetic, iti dau doua variant
1. greutate moderata 8-12 repetari
2. greutati mari decat 4 repetari la care chiar sa te fortezi nu gluma
experimenteazale pe amandoua si vezi care-i mai buna
iar la gambe sa faci repetari pana simti ca te arde gamba
nimic nu-i imposibil
|
sus |
|
A
Veteran member 227 mesaje
|
scris pe 10 nov 2006 18:14 de A
astazi m-a intrebat un amic daca e bine sa faca genoflexiuni pana la epuizare, adica 30-40 repetari pe serie ,si la ce ajuta asata.acelasi lucru si pentru gambe.din pacate nu am stiut ce sa-i raspund... lamuriti-ma si pe mine...apropo, poate sa puna masa daca face antrenamente de genu asta?
Mie mi se pare prea mult 30-40 repetari.Eu fac intre 4 si 14 repetari,fac 5 serii,a doua zi sunt rupt,am o febra musculara care ma tine vreo 4 chiar 5 zile.
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: picioare
scris pe 10 nov 2006 19:35 de testsuspensi
aici depinde de fiecare om si depinde daca a facut si diferite sporturi de exemplu culturistul roman ALEXA ANGELO a facut fotbal in tinerete si picioarele lui nu reactionau la putine repetari stiu ca in un interviu a spus ca facea antrenamente cu serii gigant de pana la 50 de repetari
dar un lucru e sigur trebuie sa lucrezi orice muschi pana la epuizare ori cu greutate mare si putine repetari ori cu greutate medie si multe repetari .
la gambe eu sugerez o greutate m,edie si in jur de 30 de repetari mie asa imi dau rezultate
la gambe e foarte important sa faci miscarea completa pana sus de to iar daca un incepator foloseste greutate mare le triseaza
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
popescu
Senior member 76 mesaje
|
scris pe 10 nov 2006 20:36 de popescu
poi pretenul asta al meu nu merge la sala, dar vrea sa faca acasa.si din moment ce nu are greutati...deci sa inteleg ca si seriile cu multe repetari (peste 30 )sunt bune?
|
sus |
|
berbe
Junior member 16 mesaje
|
Re: Re: Re: picioare
scris pe 10 nov 2006 21:34 de berbe
aici depinde de fiecare om si depinde daca a facut si diferite sporturi de exemplu culturistul roman ALEXA ANGELO a facut fotbal in tinerete si picioarele lui nu reactionau la putine repetari stiu ca in un interviu a spus ca facea antrenamente cu serii gigant de pana la 50 de repetari
dar un lucru e sigur trebuie sa lucrezi orice muschi pana la epuizare ori cu greutate mare si putine repetari ori cu greutate medie si multe repetari .
la gambe eu sugerez o greutate m,edie si in jur de 30 de repetari mie asa imi dau rezultate
la gambe e foarte important sa faci miscarea completa pana sus de to iar daca un incepator foloseste greutate mare le triseaza
Esti documentat baieteesti documentat
La gambe e bine sa lucrezi un ex. cu greutate mare(8,12 rep)si unul cu greutate medie(20,25 rep)La coapse cel mai bine(parerea mea)e sa lucrezi un ex. cu greutate mare(8,10 rep)si unu cu greutate medie(13,15 rep)
Angelo,facea 50rep. pe serie,nu facea serii gigant
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: picioare
scris pe 10 nov 2006 21:44 de Dave
intr-adevar, si mie imi merge bine cu multe rep la gambe
fac cate 6 serii (marti si sambata), 15 repetari, miscare foarte lenta si complexa, cu ceva sub varful picioarelor ca sa ma las mai mult in jos....si in 2 luni am luat 2 cm pe gamba (de cand fac asa)
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: picioare
scris pe 11 nov 2006 10:26 de testsuspensi
pai frate in loc de 8 repetari cum baga toti 50 nu ti se pare cam, gigant
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
Roland
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: picioare
scris pe 16 nov 2006 17:35 de Roland
poi pretenul asta al meu nu merge la sala, dar vrea sa faca acasa.si din moment ce nu are greutati...deci sa inteleg ca si seriile cu multe repetari (peste 30 )sunt bune?
Este f bine, dar pe post de antrenament aerobic, cardiovascular mai mult...In nici un caz pt masa.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|