Pagina 1 din 1
alynpopa
Newbie 2 mesaje
|
picioare
scris pe 5 iun 2006 18:39 de alynpopa
Salut!Frecventez si eu o sala de culturism de 2 luni si am urmatorul program:
luni: spate si abdomen
marti: piept si biceps
joi: triceps si umar
vineri: picioare
Am 1.70 si 60kg si sunt tipul ectomorf
acum ce vroiam sa va intreb:e bun programul meu?
si mai am o problema cu picioarele:dupa fiecare antrenament la ele fac o febra de balamuc.precizez ca sunt deficitar la capitolul picioare.sa le lucrez mai des decat o data pe saptamana sau sa mai scad din greutati?
pana acum nu am luat nici un fel de suplimente.sa incep sa iau?si daca da ce sa iau?vreu sa pun si ceva kg pe mine.ceva mai multe.va multumesc
cercetatorii au descoperit ca cele mai multe vitamine se gasesc in ....farmacii!
|
sus |
|
Hades
Senior member 125 mesaje
|
Re: picioare
scris pe 5 iun 2006 21:39 de Hades
De programul tau nu stiu ce sa spun ca nu-s prea experimentat ..doar ca spatele cu abdomenul pare cam aiurea intr-o zi...eu fac asa...piept+biceps spate+triceps..picioare+trapez+umeri si cate 3 serii de abdomene normale si 3 seri abdomene executate invers..Si despre febra ta....cred ca incepi antrenamenteul cu greutati prea mari..incearca sa o iei de o greutate confortabila si dupa sa cresti pana cand vei putea face doar 6 repetari...daca esti incepator nu te forta din prima luna , ia-o usor .Mai intai sa asiguri corectitudinea executarii exercitiului si dupa sa cresti greutatile .Bafta
Lucrurile cele mai frumoase sunt de obicei ale altor oameni!!
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
Re: Re: picioare
scris pe 8 iun 2006 10:00 de Spaz
De programul tau nu stiu ce sa spun ca nu-s prea experimentat ..doar ca spatele cu abdomenul pare cam aiurea intr-o zi
De ce aiurea?Poate sa faca abdomen in fiecare zi.Abdominalii nu sunt muschi scheletici si nu putem vorbi despre o grupa mare a carei antrenare oboseste prea mult sau duce la supraantrenament.
Parerea mea este ca cele mai bune rezultate se pot obtine antrenand abdomenul la sfarsitul fiecarui antrenament.
Binenteles, nu mult.5-6 serii sunt de ajuns.
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: picioare
scris pe 8 iun 2006 10:16 de Gilu
De programul tau nu stiu ce sa spun ca nu-s prea experimentat ..doar ca spatele cu abdomenul pare cam aiurea intr-o zi
De ce aiurea?Poate sa faca abdomen in fiecare zi.Abdominalii nu sunt muschi scheletici si nu putem vorbi despre o grupa mare a carei antrenare oboseste prea mult sau duce la supraantrenament.
Parerea mea este ca cele mai bune rezultate se pot obtine antrenand abdomenul la sfarsitul fiecarui antrenament.
Binenteles, nu mult.5-6 serii sunt de ajuns. Spaz,din mom ce abdominalii sunt tot muschi,necesita zile de refacere ca orice alta grupa musculara.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Bunny
Guest
|
scris pe 8 iun 2006 16:39 de Bunny
Salut!Frecventez si eu o sala de culturism de 2 luni si am urmatorul program:
luni: spate si abdomen
marti: piept si biceps
joi: triceps si umar
vineri: picioare
Am 1.70 si 60kg si sunt tipul ectomorf
acum ce vroiam sa va intreb:e bun programul meu?
si mai am o problema cu picioarele:dupa fiecare antrenament la ele fac o febra de balamuc.precizez ca sunt deficitar la capitolul picioare.sa le lucrez mai des decat o data pe saptamana sau sa mai scad din greutati?
pana acum nu am luat nici un fel de suplimente.sa incep sa iau?si daca da ce sa iau?vreu sa pun si ceva kg pe mine.ceva mai multe.va multumesc
cand lucrezi spatele intra si bicepsul, pana marti oare isi revine ?
cand lucrezi pieptul intra si tricepsul, in 2 zile crezi ca isi revine ? mai bine pui piceoarele joi si programul de joi il muti vineri
|
sus |
|
Spaz
|
Re: Re: Re: Re: picioare
scris pe 9 iun 2006 21:27 de Spaz
Spaz,din mom ce abdominalii sunt tot muschi,necesita zile de refacere ca orice alta grupa musculara..... Necesita, nu zic ca nu trebuie sa-i odihneasca.Dar in zilele de pauza.Eu niciodata nu m-am supraantrenat la abdominali.Si a fost o perioada( cred ca a durat 5 saptamani) cand ii lucram de 2 ori pe zi.Cate 15 minute.Dimineata si seara.Si in zilele fara antrenament.
Si Jay Cutler ii lucreaza zilnic.Si nu e slab la capitolul asta, zic eu.
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: picioare
scris pe 9 iun 2006 21:30 de OuTKasteD
Si eu faceam la fel, imi antrenam abdominali mai mult,acuma parerile sunt impartite... cand esti la inceput vrei sa lucrezi muschii mai mult sa se vada ca ii ai,de exemplu cand pe stomac nu prea ai pachetele, iti vine sa ii antrenezi de 20 de ori pe zi, pana te ia o febra musculara de abia poti sa te misti si iti trece )
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: picioare
scris pe 9 iun 2006 21:38 de Gilu
Voi sa faceti cum vreti,dar sa nu dati asemenea sfaturi nimanui.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Spaz
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: picioare
scris pe 9 iun 2006 22:11 de Spaz
Si eu faceam la fel, imi antrenam abdominali mai mult,acuma parerile sunt impartite... cand esti la inceput vrei sa lucrezi muschii mai mult sa se vada ca ii ai,de exemplu cand pe stomac nu prea ai pachetele, iti vine sa ii antrenezi de 20 de ori pe zi, pana te ia o febra musculara de abia poti sa te misti si iti trece ) Hai ca nici chiar asa!
|
sus |
|
alynpopa
Newbie 2 mesaje
|
picioare
scris pe 12 iun 2006 17:43 de alynpopa
titlul topicului e picioare!!voi vb de abdomen.v-am intrebat de ce fac febra asa mare la picioare.voi o dati cu abdomenu
cercetatorii au descoperit ca cele mai multe vitamine se gasesc in ....farmacii!
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 12 iun 2006 18:13 de Gilu
titlul topicului e picioare!!voi vb de abdomen.v-am intrebat de ce fac febra asa mare la picioare.voi o dati cu abdomenu Aici era vb intre a antrena o grupa musculara in fiecare zi=supraantrenament si a o antrena corect.Totul era cu referire la tine,deci cred ca te intereseaza si micul off-topic....
Intrati aici=>
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|