Pagina 1 2 din 2
roa
Junior member 21 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: picioare
scris pe 12 ian 2006 01:04 de roa
Da presa sau hack skuat nu faci in perioadele astea ? Foate rara mai fac cate 2-3 serii de presa daca numasimt instare de geno nu e mai suhor la presa ?ma refer ushor adica ai echilibru mai mare,eu cand am facut presa vreo 2 zile am avut o febra d numa si simt cum imi lucra paroape toti muschii de la genunghi in sus inclusiv fesierii ...
La presa poti pune greutate mai mare ca la geno. La geno daca nu ai un spate "tare", nu prea poti sa pui greutate mare. pai da ... presa cam izoleaza,geno nu,si la geno exista si riscu sa itzi pierzi echilibru si sa cazi cu tot cu bara ...,plus ca itzi obosesc si mainiile incercand sa tzii bara in echilibru,plus k t freaca(la figurat) naspa la spate ... Daca pui corect bara pe spate ( adica undeva sub osul aclea proeminet care nu stiu cum se numeste ) nu ai nico problema .eu nu sunt un adversar al presei dar , mai ales in periodele de masa, nu o folosesc .Sigur ca in rest mai lucrez si la presa pentru ca e foarte usor si sigur sa variezi ungiul in care iti pozitionezi talpile si pori pune accent pe bicepsul femural sau pe cvadricepsi .Dezavantajele ( in opinia mea ) sunt : 1. fesierii sunt foarte putin solicitati la presa 2. deoarece se poate folosi o greuatate foarte mare in serile de varf , spre sfarsit , am tendinta de a ma odihni cu picioarele intinse ceeace nu e deloc bine pentru genunchi.Si altceva pentru omul care a intrebat daca se pot face gambe la presa : da se pot face si cred ca e un exercitiu foarte safe care pote fi lucrat la o intensitate mare , prin pozitionare varfului talpilor la marginea suprafetei de contact
incerc si eu
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Re: pt fedor
scris pe 12 ian 2006 12:47 de crististrong
iITI SUNT DATOR CU O EXPLICATIE DESI DIN CE AM SCRIS TREBUIA SA ITI DAI SEAMA SI SINGUR:
AM ZIS CA AM FACUT PAUZA 1 AN (PT COAPSE) PT CA AM AVUT O ACCIDENTARE LA SPATE.DESIGUR CA SI INAINTE FACEAM GENU SI CHIAR AM REUSIT DE CATEVA ORI SA FAC 25DE REPETARI CORECTE CU 100KG(ASTA A FOST O AMBITIE A MEA) SI CHIAR 3 REP CU 180KG.
AM ZIS CA AM CRESCUT DE LA 66 PE COAPSA LA 72 CM DE FAPT A FOST VORBA DE O REVENIRE DUPA PERIOADA IN CARE AM FOST ACCIDENTAT.
SI INAINTE AVEAM 70-71CM PE COAPSA. ACUMA INTELEGI DE CE MI-A FOST ASA USOR SA AJUNG LA 72CM IN CATEVA LUNI?
DAR PANA LA URMA TOT CRESTERE E!
BA MAI MULT SI GAMBELE MI-AU CRESCUT, DE LA 41 LA 43 PE CARE EU INAINTE NU LE ANTRENAM DELOC.
CUM SPUNEAI SI TU PROGRESE S-AU REDUS DRAMATIC DUPA ACEASTA PERIOADA ALTFEL RISCAM SA ATING 80 NU?
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
Re: picioare
scris pe 12 ian 2006 22:07 de bytzu
ce exercitzii de picioare facetzi in general ? dar pentru gambe ? si cam cate serii ? Sfat pe care l-am primit d la un culturist cu o experienta de 20 de ani: la gambe dak nu le dai foc nu faci nimic! e la fel ca la antebrate!
Superserii: Gambe la presa 20 rep+ magarusul sau ridicari pe varfuri la aparat+ridicari cu haltera pe genunchi cate rep poti pan kand nu mai suporti durerea. ajung cam 5 superserii.
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: picioare
scris pe 12 ian 2006 22:21 de Gilu
ce exercitzii de picioare facetzi in general ? dar pentru gambe ? si cam cate serii ? Sfat pe care l-am primit d la un culturist cu o experienta de 20 de ani: la gambe dak nu le dai foc nu faci nimic! e la fel ca la antebrate!
Superserii: Gambe la presa 20 rep+ magarusul sau ridicari pe varfuri la aparat+ridicari cu haltera pe genunchi cate rep poti pan kand nu mai suporti durerea. ajung cam 5 superserii. Mda...gambele si antebratele...cei mai incapatanati muschii)
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: pt johnnybordura
scris pe 3 nov 2007 21:22 de andy90
Pe care il tine p*** (si picioarele)si vrea sa puna muschi pe picioare,sa urmeze antrenamentul urmator:2 serii a 15-20rep incalzire/pompare extensii la aparat pt coapse,geno in superset cu presa si fandari,la presa bagi greutate sa faci 10 rep,la fandari pui sa faci 8 rep si la presa 10-12 rep, 4 serii,apoi extensii pt femurali la aparat in superset cu inbreptari cu haltera/gantere 4 serii.Dupa ce termini antrenamentul asta mergi acasa si iti dai o doza tripla).....eu in felul asta am crescut 3 cm in coapsa in 4 antrenamente de genul asta(o luna).Teoretic sunt doar 10 serii(cu incalzirea),practic is o gramada.)Incercati si voi,care vreti,important ii sa va alimentati corespunzator si sa va odihniti.
PS:Multi o sa spuna:aaaaa pai asta nu ii pt masa...ii sau nu pt masa,nu mai conteaza dim mom ce am pus 3cm in coapsa in 4 saptamani.
cati dintre noi mai pot merge pe picioarele lor acasa dupa antrenamentul asta?
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|