Pagina 1 din 1
Buby
Junior member 23 mesaje
|
Pentru Mugurel!
scris pe 31 mai 2003 17:19 de Buby
Frate am si eu un vis! Am 17 ani 78 de kg si 1,78. Trag ca nebunu de fiare de 3 luni! Am citit multe si am invatat destule dar nu e tot una sa te iei dupa sfatul unui "soarece de biblioteca", sau a unui profesionist!
Problema mea este ca vreau sa imi fac un abdomen plat si vreau sa fac piept! Am un program de 5 zile in care a de 2 piept, abdomen zilnic si foarte mult brate! Nu prea trag la picioare deoarece is facut acolo ca am facut fotbal 3 ani, nici pe spate nu pun accentu deoarece sunt lat destul! Lucrez f mult la biceps intr-o luna juma am ajuns de la 34- la 38 de cm la rece! Dar burta nu ma lasa! Am renuntat de dulciuri si la piine si nu maninc dupa ora 17! As vrea sa bag Fat Burner dar cica nu ar fi indicat cica cel mai bine ii slabitul natural! Am de gind sa ma apuc si de fittnes! Tu ce reteta imi dai pentru amdomen ca vreau sa scap de burta pina in septembrie! Mersi anticipat!
Buby
|
sus |
|
mugurel
Veteran member 381 mesaje
|
Re: Pentru Mugurel!
scris pe 2 iun 2003 07:47 de mugurel
1. Ai grija cu antrenamentele foarte intense, lungi sau dese pe aceeasi grupa ca pot duce la supraantrenament.
2. Burta daca este strat de grasime el se da jos cu aerobice.
Daca este umflata ca un balon trebuie antrenati muschii abdominali cu exercitii pentru abdomen prin apropierea pieptului de pelvis (prin rulare ca o clatita) si nu ridicarea trunchiului la verticala prin indoire din mijloc.
Eu zic ca nu strica sa incerci si cu Fat Burner dar combinal cu aerobice pentru ca singur nu cred ca are efectul scontat. La capitolul asta nu prea am experienta, nu am fost gras niciodata.
|
sus |
|
Buby
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Pentru Mugurel!
scris pe 4 iun 2003 08:20 de Buby
Mersi pentru sfat! Am sa-ti spun daca a dat rezultate
Buby
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 9 iun 2003 00:54 de Anonim
Daca este umflata ca un balon trebuie antrenati muschii abdominali cu exercitii pentru abdomen prin apropierea pieptului de pelvis (prin rulare ca o clatita) si nu ridicarea trunchiului la verticala prin indoire din mijloc.
Salut! Poti sa ne dai mai multe detalii despre ce ai scris mai sus ? De ce e asa ? Ce exercitii pot face acasa ? ( la sali exista aparate de alea de care sunt si la teleshopping... ) Scuze daca ma exprim stupid, sunt f obosit. Multumesc.
|
sus |
|
mugurel
Veteran member 381 mesaje
|
Re: Re: Re: Pentru Mugurel!
scris pe 9 iun 2003 08:13 de mugurel
Muschii abdominali se gasesc intre stern si pelvis, asa ca contractia lor apropie pieptul de pelvis. Cand indoim trunchiul de la mijloc (pieptul se apropie de genunchi) abdominalii lucreaza foarte putin (mai mult cei inferiori) travaliul fiind preluat de catre alte grupe.
Asa ca daca vrem sa izolam abdomenul trebuie sa facem abdominalele cum am descris mai sus: cu genunchii indoiti (90 grade intre coapse si gambe), pozitia initiala cu spatele lipit de banca, se pleaca apropiind pieptul de pelvis astfel incat miscarea sa semene cu cea a rularii unei clatite. Se trage cat mai mult de piept dar fara pierde contactul intre zona lombara si banca. Miscarea se poate executa si mai energic, marind astfel putin cursa. La aparitia oboselii, cand miscarea nu mai poate fi executata corect, te poti ajuta tragandu-te usor cu mainile de coapse, respectand acelesi indicatii. Faceti peste 30 repetari, ideal 50.
Exercitiul izoleaza si antreneaza foarte bine primele 3 grupe superioare de abdominali, pentru cea de-a patra fiind necesar alt exercitiu (eventual ridicarea picioarelor din agatat la spalier).
|
sus |
|
cosminel
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 11 iul 2004 19:17 de cosminel
salut,Mugurel spuneai ca 50 de crunch-uri ar fi ideal dar eu as intreba:Ce se intampla daca fac 200(3seri)+multe alte exerciti de 3,4 ori pe saptamana?
P.S Scuze pentru ca am intrat peste voi
k
|
sus |
|
dOvi
Guest
|
Pentru Mugurel!
scris pe 14 iul 2004 04:07 de dOvi
ce "culturist" nu stie pana la ora actuala ca abdomenul se antreneaza la fel ca orice alt muski din corp?
antrenat zilnic intr-o saptamana verdictul este supraantrenament, deci progres nul
mai mult ca abdomenul este compus din mai multe subgrupe asa ca nu poti atinge toate fibrele cu 1-2 exercitii
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|