Pagina 1 din 1
Umberto
Junior member 19 mesaje
|
Pentru fete!
scris pe 28 iun 2003 21:50 de Umberto
Cel mai bine pentru fete este s-a faca fittnes, nu culturism! Nu inteleg de ce fac femeile culturism, cand cred ca nici unui barbat nu-i plac fetele cu muschi. Si in al doilea rand arata si naspa asa!
What is your opinion?
Cine stie, ...cunoaste!
|
sus |
|
madbog
Veteran member 287 mesaje
|
Re: Pentru fete!
scris pe 28 iun 2003 22:49 de madbog
nici mie nu-mi plac fetele musculoase si sincer inca nu am vazut in realitate o fata cu muschi decat doar la tv...dar fiecare cu gusturile lui
|
sus |
|
LorDu
Senior member 55 mesaje
|
Re: Re: Pentru fete!
scris pe 29 iun 2003 00:03 de LorDu
Gusturile nu se discuta!!!
------------------------
LorDu
|
sus |
|
CALIGULA
Veteran member 229 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Pentru fete!
scris pe 30 iun 2003 09:00 de CALIGULA
sau uita cand trebuie sa se opreasca.In fond este optiunea lor si nu sunt de condamnat.Intradevar mai sunt destui care le prefera si nu avem noi o grije in plus)
Caligula
|
sus |
|
MensSana
Junior member 17 mesaje
|
Nu cred ca sunteti in tema, boys ...
scris pe 30 iun 2003 14:16 de MensSana
Acele femei-barbat de care probabil vorbiti nu sunt culturistele in general ... ma baieti, se poate !
Femeia urata e urata si basta, nimanui nu place, fie ea grasa, slaba sau musculoasa ...
Mah, voi ati vazut pozele campioanelor mondiale, din afara concursurilor ? Asa, pe la sali sau pozand pentru diferite reclame ... pai sunt cele mai sexy femei din lume !!! Mai intai de toate, musculatura feminina e subtila, rotunjeste formele nu le supradimensioneaza si nu le strica. Apoi, abilitatile conferite de o forta suplimentara sunt binevenite intr-o partida "sportiva" de sex ... Nu in ultimul rand, aprecierea frumusetii a evoluat in timp dupa o curba ciudata. De la fetele plinute si pudice, la top modelele actuale, provocatoare si "rele". intotdeauna, insa, barbatii au gasit mai voluptos un corp bine cladit, fese tari, sani plini si umpflati, piele senzuala si bine intinsa ...
Uau, nu va suna cunoscut ? Pai nu asa arata culturistele moderne ?
ATENTIE, obezele si steroidatele sunt excluse, proportia dicteaza frumusetea, senzualitatea si sexapealul ...
SiegHeil
|
sus |
|
madbog
|
Re: Nu cred ca sunteti in tema, boys ...
scris pe 30 iun 2003 17:50 de madbog
Acele femei-barbat de care probabil vorbiti nu sunt culturistele in general ... ma baieti, se poate !
Femeia urata e urata si basta, nimanui nu place, fie ea grasa, slaba sau musculoasa ...
Mah, voi ati vazut pozele campioanelor mondiale, din afara concursurilor ? Asa, pe la sali sau pozand pentru diferite reclame ... pai sunt cele mai sexy femei din lume !!! Mai intai de toate, musculatura feminina e subtila, rotunjeste formele nu le supradimensioneaza si nu le strica. Apoi, abilitatile conferite de o forta suplimentara sunt binevenite intr-o partida "sportiva" de sex ... Nu in ultimul rand, aprecierea frumusetii a evoluat in timp dupa o curba ciudata. De la fetele plinute si pudice, la top modelele actuale, provocatoare si "rele". intotdeauna, insa, barbatii au gasit mai voluptos un corp bine cladit, fese tari, sani plini si umpflati, piele senzuala si bine intinsa ...
Uau, nu va suna cunoscut ? Pai nu asa arata culturistele moderne ?
ATENTIE, obezele si steroidatele sunt excluse, proportia dicteaza frumusetea, senzualitatea si sexapealul ...
daca zici tu mai Mensana...
fiecare cu gusturile lui dar tu mi se pare ca vorbesti despre femeile care practica doar fitness
in rest mie nu cred ca mi s-ar parea senzuala o femeie cu 36 in brat si cu piepul striat oricat de faine partide de sex sportiv as putea face cu ele
|
sus |
|
CALIGULA
|
haiduc..
scris pe 30 iun 2003 20:57 de CALIGULA
idealul lor in viata e..femeia cu mustatza!Femeia haiduc cu par pe trupppppp!totul este de preferinte si de gust)
prefer personal jucatoare de tenis sau chiar patinatoare..acum depinde daca si ele ma prefera pe mine
Caligula
|
sus |
|
madbog
|
Re: haiduc..
scris pe 30 iun 2003 23:17 de madbog
dar oare femeilor le plac barbatii prea facuti...ca am auzit ca parerile sunt impartile..
|
sus |
|
Umberto
Junior member 19 mesaje
|
Re: Re: haiduc..
scris pe 1 iul 2003 00:44 de Umberto
dar oare femeilor le plac barbatii prea facuti...ca am auzit ca parerile sunt impartile..
Bai io cred ca un barbat nu ar trebui sa fie chiar asa bine facut, adica "patrat"... Nu stiu dar ce e mult strica, si asta cu barbatii "prea" bine facuti cred ca a venit din competiitile sportive, concurentii, astfel, incercand sa fie si mai bine pentru ai intrece pe altii. nu?
Cine stie, ...cunoaste!
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: haiduc..
scris pe 1 iul 2003 01:06 de madbog
Bai io cred ca un barbat nu ar trebui sa fie chiar asa bine facut, adica "patrat"... Nu stiu dar ce e mult strica, si asta cu barbatii "prea" bine facuti cred ca a venit din competiitile sportive, concurentii, astfel, incercand sa fie si mai bine pentru ai intrece pe altii. nu?
majoritatea care se apuca de acest sport au ca obiectiv sa arate bine dar cu timpul devine ca un drog ca o obsesie..ti se pare ca cu cat esti mai mare cu atat arati mai bine...dar parerile demeilor sunt impartite
|
sus |
|
CALIGULA
|
Re: Re: Re: Re: haiduc..
scris pe 1 iul 2003 13:28 de CALIGULA
perfect adevarat!dar mai este o problema daca ne gandim ca trebui sa ai si rezultate remarcabile pt. a deveni obsedat in acest sport.Sa fi molusca si sa devii obsedat atunci chiar esti ....anormal....)
Caligula
|
sus |
|
CALIGULA
|
Re: Re: Re: Re: haiduc..
scris pe 1 iul 2003 13:29 de CALIGULA
perfect adevarat!dar mai este o problema daca ne gandim ca trebui sa ai si rezultate remarcabile pt. a deveni obsedat in acest sport.Sa fi molusca si sa devii obsedat atunci chiar esti ....anormal....)
Caligula
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: Re: Re: haiduc..
scris pe 1 iul 2003 14:45 de madbog
daca esti obsedat inseamna ca ai vointa si daca ai vointa si cat de cat conditiile necesare acestui sport tot reusesti sa arati bine...si daca esti multumit de tine la un moment dat nu vei mai fi obsedat..de obicei esti obsedat cand ti-ai propus ceva si vrei sa-l realizezi cu eorice pret,dar oare care e limita la care ne vom opri si vom spune ca nu vrem mai mult (nu vorbesc aici despre cei ce concureaza sau de profesionisti)
|
sus |
|
LorDu
Senior member 55 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: haiduc..
scris pe 1 iul 2003 18:16 de LorDu
Daca unii vor sa fie FOARTE bine facuti e alegerea lor si inseamna ca poate au un motiv pentru care vor sa arate asa. Revin la ideea: gusturile nu se discuta.
------------------------
LorDu
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: haiduc..
scris pe 1 iul 2003 19:11 de madbog
Daca unii vor sa fie FOARTE bine facuti e alegerea lor si inseamna ca poate au un motiv pentru care vor sa arate asa. Revin la ideea: gusturile nu se discuta.
la ce m-am referit eu nu e vorba neaparat de gusturi
|
sus |
|
redline
Veteran member 156 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: haiduc..
scris pe 5 iul 2003 22:35 de redline
Ce diferentiaza o femeie de un barbat nu este doar aspectul ci si calitatile morale. Femeile sunt sensibile, etc. Nu cred ca o femeie care baga cu 70 la piept si are 35 in brand ii sensibilia si calma.
Redline
|
sus |
|
mihai21
Junior member 16 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: haiduc..
scris pe 6 iul 2003 11:30 de mihai21
Ce faceti ma v-ati incins pe subiectul asta , bravo ma muschiulosilor! >
Nu tot ce zboara se mananca !
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: haiduc..
scris pe 6 iul 2003 21:19 de madbog
Ce diferentiaza o femeie de un barbat nu este doar aspectul ci si calitatile morale. Femeile sunt sensibile, etc. Nu cred ca o femeie care baga cu 70 la piept si are 35 in brand ii sensibilia si calma.
nu era vorba de sensibilitate si alte calitati morale ci doar de aspectul fizic..daca ne place sau nu ne place o femeie culturista..si am citit ca prietena lui ruth are 43 in brat..marfa!..oare ce fel de steroizi a luat
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|