Pagina 1 din 1
ovidiu79
Guest
|
pectorali
scris pe 2 mai 2004 11:22 de ovidiu79
nu mai pot sa progresez in cresterea greutati la impinsul de pe banca orizontala.
am incercat o gramada de posibilitati si nu merge
mentionez ca muschii pieptului au crescut dar greutatea nu
|
sus |
|
gio
Guest
|
Re: pectorali
scris pe 2 mai 2004 12:29 de gio
nu mai pot sa progresez in cresterea greutati la impinsul de pe banca orizontala.
bro` incearca mai multe serii (6-7) cu 4 repetari cu o greutate care ai putea impinge maxim 6 repetari, deci sa fie incarcatura aproape maxima pe care o poti impinge.
|
sus |
|
gio
Guest
|
scris pe 2 mai 2004 12:30 de gio
bro` incearca mai multe serii (6-7) cu 4 repetari cu o greutate care ai putea impinge maxim 6 repetari, deci sa fie incarcatura aproape maxima pe care o poti impinge.
|
sus |
|
ionutz1
Guest
|
scris pe 5 mai 2004 21:24 de ionutz1
frate ..unul iti treb forta sa poti impinge mai mult..si a face forta inseamna..sa faci cu 80% din greutatea max cu care poti face..fa cu cit poti tu max fara aproape nici un ajutor..incearca sa faci singur cu cit de mult poti ..eu asa fac..fac cu cit de mult pot si ghici cine ma ajuta..o fata..prietena mea..care vine doar sa se uite..si ma ajuta ffff putin...o sa zici .o fata?..da..pt ca nu are atita forta ca un baiat si ma ajuta putin si imping eu mult...
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|