Pagina 1 din 1
2Pac4Ever
Junior member 32 mesaje
|
Pauza Intre Serii
scris pe 17 nov 2006 21:20 de 2Pac4Ever
As Vrea SA stiu la toti muschii pauza intre serii de cate minute trebuie sa fie am inteles ca la biceps nu trebuie pauza intre serii maxim un minut dar nustiu la celelalte grupe cat va rog ajutatima ?
sda
|
sus |
|
kappa_getfit
Junior member 10 mesaje
|
Re: Pauza Intre Serii
scris pe 17 nov 2006 21:57 de kappa_getfit
As Vrea SA stiu la toti muschii pauza intre serii de cate minute trebuie sa fie am inteles ca la biceps nu trebuie pauza intre serii maxim un minut dar nustiu la celelalte grupe cat va rog ajutatima ? Pauza intre serii se stabileste si in functie de intensitatea antrenamentului si tipul de antrenament ales. Poate varia de la 1-2 minute pana chiar la 3 sau 4 minute.
|
sus |
|
Marco
Veteran member 180 mesaje
|
Re: Pauza Intre Serii
scris pe 17 nov 2006 21:58 de Marco
As Vrea SA stiu la toti muschii pauza intre serii de cate minute trebuie sa fie am inteles ca la biceps nu trebuie pauza intre serii maxim un minut dar nustiu la celelalte grupe cat va rog ajutatima ?
La biceps 47 secunde
la triceps 14 secunde pt fiecare capat
piept 1 minut si 12 secunde daca faci impins, daca faci fluturari 49 de secunde
spate 1 minut si 18 secunde daca faci tractiuni si 1 minut si 27 secunde daca faci ramat
la picioare 2 minute si 3 secunde daca faci partea exterioara de la cvadriceps, daca faci interiorul, 15 secunde mai putin
pt biceps femural 55 de secunde
gamba 29 secunde
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Pauza Intre Serii
scris pe 18 nov 2006 09:57 de Dave
La biceps 47 secunde
spate 1 minut si 18 secunde daca faci tractiuni si 1 minut si 27 secunde daca faci ramat
la picioare 2 minute si 3 secunde daca faci partea exterioara de la cvadriceps, daca faci interiorul, 15 secunde mai putin
gamba 29 secunde
glumesti, nu ?
|
sus |
|
kappa_getfit
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 18 nov 2006 12:51 de kappa_getfit
La biceps 47 secunde
gamba 29 secunde
Poti sa ne spui si noua cum ai stabilit tu toate datele alea?
|
sus |
|
2Pac4Ever
Junior member 32 mesaje
|
Re: Re: Re: Pauza Intre Serii
scris pe 18 nov 2006 15:15 de 2Pac4Ever
Deci tu ziici ca e bun eu te cred findca esti Veteran dar e cam aiurea
sda
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
scris pe 18 nov 2006 16:53 de jockasta
Poti sa ne spui si noua cum ai stabilit tu toate datele alea?
Am si eu o mica curiozitate.
no fear
|
sus |
|
2Pac4Ever
Junior member 32 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Pauza Intre Serii
scris pe 18 nov 2006 19:20 de 2Pac4Ever
wa rog frumos zicetimi si mie ca panacuma nam inteles mai nimic unu zice ceva altii ca nui bun ziceti va rog frumos oameni buni
sda
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Pauza Intre Serii
scris pe 18 nov 2006 20:32 de Dave
wa rog frumos zicetimi si mie ca panacuma nam inteles mai nimic unu zice ceva altii ca nui bun ziceti va rog frumos oameni buni
faci pauza in functie de cum te simti
de ex dupa biceps/triceps/trapez/gambe etc fac pauza cam 2 minute
dar dupa genuflexiuni fac pauza pana la 5 minute...
nu este stas
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pauza Intre Serii
scris pe 18 nov 2006 20:53 de crespo
faci pauza in functie de cum te simti
de ex dupa biceps/triceps/trapez/gambe etc fac pauza cam 2 minute
dar dupa genuflexiuni fac pauza pana la 5 minute...
nu este stas
Prea mult 5 min la geno,deja iti iesi din mana.
I'M A KING
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pauza Intre Serii
scris pe 18 nov 2006 20:59 de Dave
Prea mult 5 min la geno,deja iti iesi din mana.
da...dar nu stiu care e treaba de ma simt asa de obosit dupa geno...ca tot 6-8 rep fac
edit : uite ce observai http://img234.imageshack.us/my.php?image=crespo666id9.jpg
|
sus |
|
kappa_getfit
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 18 nov 2006 21:13 de kappa_getfit
Deci tu ziici ca e bun eu te cred findca esti Veteran dar e cam aiurea Nu crede tot ce auzi. Nu fii naiv, statutul de veteran nu se dobandeste prin numarul mesajelor de pe forum, ci prin faptele din realitate. Pana la urma eu tot cred ca mesajul e la caterinca pe masura calitatii intrebarii.
|
sus |
|
za55
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 18 nov 2006 21:23 de za55
cum adica pt fiecare capat? deci intre seri fac 14 sec pauza
daca raspunsul e da atunci e super pt ca cred ca asta a fost greseala mea ca nu mi creste tricepsul cum trebuie (cat de cat cu stero doar si asa e ramas in urma fata de alte grupe musculare)
|
sus |
|
Marco
Veteran member 180 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Pauza Intre Serii
scris pe 19 nov 2006 16:47 de Marco
Nu crede tot ce auzi. Nu fii naiv, statutul de veteran nu se dobandeste prin numarul mesajelor de pe forum, ci prin faptele din realitate. Pana la urma eu tot cred ca mesajul e la caterinca pe masura calitatii intrebarii.
un om inteligent. bravo. iti asteptam sfaturile pe forum pt. ca pari capabil de niste raspunsuri inteligente.
Ca un raspuns la intrebarea principala, depinde mult de tipul de antrenament. in cazul unui antrenament in care intensitatea ridicata este scopul, pauza trebuie sa fie de 1 minut - 1 minut si 30 secunde. in cazul exercitiilor care solicita o grupe musculare intinse (cu un numar si o densitate musculara crescuta), cum sunt geno, indreptari, ramat, pauza intre serii trebuie sa fie una in jur de 2 minute 2 minute 30.
Evident totul depinde de la persoana la persoana, unii spunand ca daca depasesti o anumita perioada de timp, circulatia sangvina revine la normal si se pierde ,,pump-ul,,. parerea mea e ca 1 minut jumate este OK pt. majoritatea.
intre serii va recomand sa faceti exercitii de stretching pt. grupa musculara pe care o lucrati.
|
sus |
|
mariusvldr
Senior member 129 mesaje
|
scris pe 19 nov 2006 20:03 de mariusvldr
La biceps 47 secunde
gamba 29 secunde
)))) tu stai cu cronometrul langa tine ?? intewleg ca trebuie sa pauze controlate dar chiar asa mi se pare mai mult decat exagerat.
Eu fac pauzele dupa cum simt eu mie bine dar de obicei nu mai mult de 1 minut jumate
Just say'it
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 19 nov 2006 21:28 de Spynes
)))) tu stai cu cronometrul langa tine ?? intewleg ca trebuie sa pauze controlate dar chiar asa mi se pare mai mult decat exagerat.
Eu fac pauzele dupa cum simt eu mie bine dar de obicei nu mai mult de 1 minut jumate tu ink nu te-ai prins k era VRAJEALA!!!!!!!!!!
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 19 nov 2006 21:49 de Dave
tu ink nu te-ai prins k era VRAJEALA!!!!!!!!!!
ma gandeam sa se prinda mai multi dupa primul meu mesaj in acest topic, dar...de
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|