Am mai multe intrebari asa ca hai sa incep. Am 18 ani 1,80 inaltime, 84 kg si 41 in brat la rece(trebuie sa mai lucrez la definire pentru ca formele nu sunt bine sculptate seamana mai mult a brat de world strongest man - foarte multa masa fara definire ). Problema este ca nu merg la antrenament decat de 2 ori pe saptamana(am bac anul acesta) si lucrez numai 3 grupe de fiecare data (piept-biceps-triceps). Deficientele mele sunt pieptul si lipsa de definire a bicepsului.
Intrebari:
1. ar fi mai bine sa fac intr-o zi pieptul cu tricepsul si in cealalta bicepsul si spatele (retineti ca acum fac in fiecare din aceste 2 zile piept biceps triceps)
2.am auzit ca pauzele ar fi indicate din cand in cand. Deci acum in perioada craciunului este indicat sa fac o pauza de 10 zile sau cel mai bine este sa imi continui antrenamentul in mod normal
3.ce trebuie sa fac in privinta pieptului pt ca acum nu mai cresc(imping 80 kg-6 repetari). care este cel mai bun program pt piept si aici ma refer la exercitii, serii,numarul de repetari, si perioda de timp la care ar trebui sa schimb greutatea)
Ps:mentionez ca nu folosesc suplimente nutritive si nici nu am de gand(am o dieta destul de consistenta)
...La 1.77 si 84kg cu brate de 41cmm cred ca arati destul de bine...Nu e necesar sa iei o pauza de 10 zile la nivelul la care te afli,mai ales ca faci doar doua antrenamente /saptamana...80kg e prea putin la impins din culcat pt gabaritul tau...incearca pt o perioada impinsul cu gantere cu o miscare ampla care sa iti solicite puternic ligamentele.Cred ca problema ta la piept este de fapt lipsa de elasticitate a ligamentelor.