Pagina 1 din 1
mihai21
Junior member 16 mesaje
|
Pauza
scris pe 3 apr 2003 18:06 de mihai21
Salutare!!! Vreau si eu un sfat in legatura cu pauza care trebuie facuta,eu fac cam de 6 luni, de 5-6 ori pe saptamana,pana acum nu am facut pauza ,as vrea si eu cateva pareri,cam cand ar trebui sa survina aceasta pauza,si cam cat sa stau fara sa fac antrenament.Vreau sa specific ,ca au cam inceput sa ma doara unele articulatii,mai mult sau mai putin,sa fie oare un supraantrenament?
Nu tot ce zboara se mananca !
|
sus |
|
cstavaru
Guest
|
Re: Pauza
scris pe 3 apr 2003 20:16 de cstavaru
Salutare!!! Vreau si eu un sfat in legatura cu pauza care trebuie facuta,eu fac cam de 6 luni, de 5-6 ori pe saptamana,pana acum nu am facut pauza ,as vrea si eu cateva pareri,cam cand ar trebui sa survina aceasta pauza,si cam cat sa stau fara sa fac antrenament.Vreau sa specific ,ca au cam inceput sa ma doara unele articulatii,mai mult sau mai putin,sa fie oare un supraantrenament?
In general este recomandat sa faci o pauza completa de 1 saptamana la fiecare 2 luni. Bine, chestia nu e batuta in cuie.
In general semne ca te supraantrenezi sunt lipsa progreselor vizibile, dureri de articulatii, oboseala generala. Dar atentie, oboseala poate fi provocata si de lipsa unor elemente esentiale bunei functionari a organismului.
Eu ti-as recomanda, avand in vedere ca lucrezi continuu de 6 luni, o pauza completa de 1 saptamana urmata de 1 saptamana de antrenament cu greutati moderate spre usoare.
|
sus |
|
schwarzenegg
Guest
|
scris pe 3 apr 2003 20:51 de schwarzenegg
Dupa 3 luni fa o pauza de 1-2 saptamani, ca sa ti se refaca articulatiile etc.
|
sus |
|
madbog
Veteran member 287 mesaje
|
Re: Re: Pauza
scris pe 17 mai 2003 19:59 de madbog
pauza poti sa faci odata dupa 3 zile de antrenament o zi pauza,apoi in ca doua zile de antrenament si una pauza si ciclul se repeta
daca dai semne de supraantrenament ai face bine sa faci pauza cam o saptamana timp in care sa te odihnesti mai mult
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 30 iul 2005 00:24 de Gilu
Salutare!!! Vreau si eu un sfat in legatura cu pauza care trebuie facuta,eu fac cam de 6 luni, de 5-6 ori pe saptamana,pana acum nu am facut pauza ,as vrea si eu cateva pareri,cam cand ar trebui sa survina aceasta pauza,si cam cat sa stau fara sa fac antrenament.Vreau sa specific ,ca au cam inceput sa ma doara unele articulatii,mai mult sau mai putin,sa fie oare un supraantrenament? in mod normal se face pauza 2 saptamani la 3 luni de tras din greu la sala,dar tu trebuie sa-ti asculti corpul
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
iulian34734
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 10 mai 2014 22:16 de iulian34734
Va spun din proprie experienta ca o pauza de o saptamana atunci cand trebuie face miracole ..la propriu) La mine pauza asta a intrat cand nu mai progresam...stagnam ca sa zic asa.. Dupa parca am reinviat
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 11 mai 2014 14:38 de basu
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
FlameS
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 11 mai 2014 22:52 de FlameS
Doua saptamani de pauza din cauza antrenamentului. Interesanta exprimare.
Doua saptamani de pauza din cauza supraantrenamentului, greseala mea
As putea lucra abdomenul in aceasta perioada?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|