Pagina 1 din 1
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
Participare la concursuri
scris pe 10 mai 2006 20:15 de Spaz
Baieti, in ultimele zile m-as batut gandul sa particip la toamna la un concurs, ca am observat ca as avea cu ce.
Acum, eu nu stiu absolut nimic despre participarea la concursuri si tot ceea ce implica ea.Este o limita la dimensiuni?De exemplu, trebuie sa ai la brat sau gambe sau orice altceva peste X cm?Sau poti sa te inscrii oricum?Si in ce consta programul?SUnt pozitii de pozare obligatorii?Si care sunt?Si programul artistic liber ales este obligatoriu?Si in ce ar consta el?
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Participare la concursuri
scris pe 10 mai 2006 20:31 de Gilu
Baieti, in ultimele zile m-as batut gandul sa particip la toamna la un concurs, ca am observat ca as avea cu ce.
Acum, eu nu stiu absolut nimic despre participarea la concursuri si tot ceea ce implica ea.Este o limita la dimensiuni?De exemplu, trebuie sa ai la brat sau gambe sau orice altceva peste X cm?Sau poti sa te inscrii oricum?Si in ce consta programul?SUnt pozitii de pozare obligatorii?Si care sunt?Si programul artistic liber ales este obligatoriu?Si in ce ar consta el?
Pune-ti niste poze la profil.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
Re: Re: Participare la concursuri
scris pe 10 mai 2006 20:57 de Spaz
Pune-ti niste poze la profil. O sa pun, dar n-am camera.O sa-i zic unui preten sa vina cu camera la mine pt niste foto.Dar eu am intrebat altceva.
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
kosmin
Senior member 119 mesaje
|
Re: Re: Participare la concursuri
scris pe 10 mai 2006 20:59 de kosmin
gilu...daca faceai .."profile personale", era o treaba
fie
spaz... da, sunt anumite pozitii obligatorii .. pe care le faci cu toti concurentii .. si apoi ai "programul artistic" pe care`l faci pe o mel ...etc
poti sa intri pe hubul de pe odc.. dc.topculturism.ro, si poate au baietii concursuri ..
sa iti faci o impresie..
nu sunt anumite dimensiuni... trebuie doar sa fii mai bun decat ceilalti concurenti de la categoria ta...
gradul de vascularizare.. simetria.., dezvoltarea tuturor grupelor... sunt principalele lucruri care conteaza..
uita`te pe topculturism , sunt poze de la concursul national de juniori...2006...sa iti faci o impresie..
costa bani ..multi .. ,(dieta si restu) multa ambitie.. si gandeste`te ..ca ..odata ce vrei sa participi ..la concursuri ..tre sa bagi si stero.., asa se face performanta.., doar nu ai sa te multumesti cu locuri de la 3 in jos , nu ?
mai trebuie sa fii legitimat la un club..
cam atat stiu eu... peste 1 an 2...daca o sa mai fac..poate o sa particip si eu ... cine stie...
bafta
ps: gilu.. daca pune poze ..e irelevant... doar sa`ti faci o impresie .. ca sa vezi cum arata...in off season.., caci inainte de concurs cu vreo 2 luni ..depinde..., urmeaza adevarata munca... si ceea ce conteaza..., pt ca daca nu faci lucrurile ca la carte... poti sa zici ca ai tras degeaba la sala..
-
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Participare la concursuri
scris pe 10 mai 2006 21:03 de Gilu
O sa pun, dar n-am camera.O sa-i zic unui preten sa vina cu camera la mine pt niste foto.Dar eu am intrebat altceva. Ziceai ca ai cu ce,asa ca eram curios sa vad cum te prezinti.
Din pacate nu eu sunt acela care are puterea de a crea noi rubrici pe forum...
Adminul poate face asta,dar nu prea ma asculta,daca era dupa mine faceam zeci de rubrici,ca pe site-urile straine.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Participare la concursuri
scris pe 10 mai 2006 21:22 de Fedor
Kosmin,nu sunt de acord cu ce ai spus privitor la conditionarea obtinerii de locuri fruntase de consumul de steroizi...Poate la categoriile mari,dar si acolo potentialul genetic are prioritate...In fond e vb aici de competitii interne(nu neaparat Nationalele)nu de Mr Olympia...
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Participare la concursuri
scris pe 10 mai 2006 23:45 de Gilu
ps: gilu.. daca pune poze ..e irelevant... doar sa`ti faci o impresie .. ca sa vezi cum arata... Normal ca pt asta i-am cerut sa puna poze...pt ce altceva?????
Intrati aici=>
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Participare la concursuri
scris pe 10 mai 2006 23:55 de crististrong
Kosmin,nu sunt de acord cu ce ai spus privitor la conditionarea obtinerii de locuri fruntase de consumul de steroizi...Poate la categoriile mari,dar si acolo potentialul genetic are prioritate...In fond e vb aici de competitii interne(nu neaparat Nationalele)nu de Mr Olympia...
si totusi Fedor eu observ ca primii 3 clasati cam la majoritatea categoriilor(seniori) se prezinta intr-o forma impecabila:musculatura bine dezv si proportionata,definire,dimensiuni care nu se pot obtine decat cu steroizi(mai ales la categoriile mai mari:coapse de peste 70,brate de 50,spate lat si dens,umeri f dezvoltati si f striati,pectorali super bombati si striati,etc).Si chiar si la categoriile mai mici sunt culturisti care cu greu pot fi detronati chiar si de cineva cu genetic de exceptie.
intrand pe topculturism nu pot sa nu observ ca toti acesti sportivi au niste recorduri de forta enorme fata de un culturist care face natural.
iar un culturist care face natural trebuie sa astepte ani de zile pana sa ajunga la o forma competitiva si atunci cand ajunge deja se ridica stacheta,creste nivelul spotivilor. si oricum cei cu genetic bun baga steroizi pt a fi si mai buni
|
sus |
|
kosmin
Senior member 119 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Participare la concursuri
scris pe 11 mai 2006 00:30 de kosmin
si la juniori sunt multi care baga...cristi
Fedor.., daca vrei sa iei locu 1 la nationala...nu mai zic la seniori..dar si la juniori .. la 80 kg..
...poti sa iei fara stero ?
si daca ai genetic si bani de proteine bune..., cum a zis si cristi ..pana ajungi tu sa fii in forma maxima..sa ai pretentii pt locu 1 la nationala .. o sa fie multi inaintea ta..
daca ar fi toti care nu ar baga stero, ar fi ok...
dar cand vezi ca ..cel de pe locu 1 ..baga de se rupe.. tu ce trebuie sa faci sa`l ajungi ?
si.., eu nu am recomandat folosirea de stero..si nu am zis ca trebuie sa bagi incontinuu ca in 2 ani sa fii de 100 kg... , faci totu cu cap..
e doar o opinie...
-
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|