Pagina 1 din 1
nazgul
Junior member 13 mesaje
|
O mica problema
scris pe 2 dec 2006 17:10 de nazgul
Incepator fiind pus si eu o intrebare:
Eu unu nu pot sa termin toate seturile... adica la unii muschi pot la altii nu. E de rau? Adica ne incheind setul la unii muschi se vor dezvolta la fel ca ceilalti la care inchei setul? Ca sa se pastreze o proportionalitate....
I knew the storm was getting closer.... but all my friends sayd I was high
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: O mica problema
scris pe 2 dec 2006 17:17 de Dave
Incepator fiind pus si eu o intrebare:
Eu unu nu pot sa termin toate seturile... adica la unii muschi pot la altii nu. E de rau? Adica ne incheind setul la unii muschi se vor dezvolta la fel ca ceilalti la care inchei setul? Ca sa se pastreze o proportionalitate....
pai spune cate serii/repetari faci la grupele la care poti termina antr, si la cele la care nu poti
|
sus |
|
nazgul
Junior member 13 mesaje
|
Re: Re: O mica problema
scris pe 2 dec 2006 17:19 de nazgul
De exemplu:
Pentru biceps pot sa fac toate 5 seriile(de 20), dar pentru deltoid abia termin 3 serii(de 10).
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: O mica problema
scris pe 2 dec 2006 17:23 de Dave
De exemplu:
Pentru biceps pot sa fac toate 5 seriile(de 20), dar pentru deltoid abia termin 3 serii(de 10).
pai tu faci 20 de repetari pt biceps...nu e bine, fa-i maxim 6-8
si cum sa nu poti face doar 3 serii pt deltoid ? stiai ca sunt 3 deltoizi ? pt fiecare trebuie cate 3-4 serii a 6-8 rep
uite aici exercitii : http://www.getfit.ro/umeri.php
|
sus |
|
vascorossi
Senior member 112 mesaje
|
scris pe 2 dec 2006 17:24 de vascorossi
De exemplu:
teai gandit vreodata sa folosesti greutati mai mari la biceps?
|
sus |
|
nazgul
Junior member 13 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: O mica problema
scris pe 2 dec 2006 17:24 de nazgul
ms, deci pentru biceps trebuie sa fac 5 serii de 7 repetari ? Ca mi se pare cam putin...cu cate kile tre sa lucrez? Eu acuma lucrez cu 5 kile.
--------------------------------
Acuma am citi si mesajul postat inaintea mea:
Mei eu abiam m-am apucat si am si eu 60 de amarate de kile... dar o sa incerc sa lucrez cu 7 kile si exercitii mai putine adica mai putin in o serie....
thanks
|
sus |
|
vascorossi
Senior member 112 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: O mica problema
scris pe 2 dec 2006 17:36 de vascorossi
sa faci 8 repetari nu inseamna sa faci 8 repetari cu greutati mici astfel inacat sa nu obosesti deloc.sa faci 8 repetari inseamna sa folosesti greutati atat de mari incat sa nu poti face mai mult de 8 repetari
|
sus |
|
nazgul
Junior member 13 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica problema
scris pe 2 dec 2006 17:41 de nazgul
gata pricepui... deci mai bine lucrez cu greutati mari si mai putin
si la pectorali e la fel? sau din cate am auzit eu, acolo e mai bine cu greutai mai mici si mai mult.
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 2 dec 2006 20:46 de crististrong
De exemplu:
daca ai pune mai putine kg pe bara sau gantere la umeri ai reusi sa faci cat ti-ai propus
|
sus |
|
A
Veteran member 227 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica problema
scris pe 3 dec 2006 00:46 de A
gata pricepui... deci mai bine lucrez cu greutati mari si mai putin
si la pectorali e la fel? sau din cate am auzit eu, acolo e mai bine cu greutai mai mici si mai mult. Sfatul meu este sa lucrezi asa cum ti se pare tie mai usor.La piept(pectorali) e bine asa cum iti merge tie,adica la unii merge cu multe repetari si greutati mici iar la altii repetari mai putine si cu greutati mai mari.
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica problema
scris pe 3 dec 2006 01:43 de crespo
Sfatul meu este sa lucrezi asa cum ti se pare tie mai usor.La piept(pectorali) e bine asa cum iti merge tie,adica la unii merge cu multe repetari si greutati mici iar la altii repetari mai putine si cu greutati mai mari.
N-ai dreptate!La piept cel putin trebuie sa faci cu o greutate care iti permite sa faci 6-8 repetari.
I'M A KING
|
sus |
|
vascorossi
Senior member 112 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica problem
scris pe 3 dec 2006 10:14 de vascorossi
N-ai dreptate!La piept cel putin trebuie sa faci cu o greutate care iti permite sa faci 6-8 repetari.
da,ai dreptate.dar hai sa nu zicem 6-8,sa zicem 8-10..
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica problem
scris pe 3 dec 2006 11:54 de Gilu
N-ai dreptate!La piept cel putin trebuie sa faci cu o greutate care iti permite sa faci 6-8 repetari. Are dreptate A ,atata timp cat ai rezultate nu conteaza ca faci 4-6 sau 10-12 rep sau 100rep.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica pro
scris pe 3 dec 2006 12:58 de crespo
Are dreptate A ,atata timp cat ai rezultate nu conteaza ca faci 4-6 sau 10-12 rep sau 100rep.
Pai muschiul nu numara repetarile..dar daca iau si fac impins cu 40 de kg vreo 50 de repetari o sa mai imi creasca pieptul intr-o viata viitoare.
I'M A KING
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica
scris pe 3 dec 2006 13:15 de Gilu
Pai muschiul nu numara repetarile..dar daca iau si fac impins cu 40 de kg vreo 50 de repetari o sa mai imi creasca pieptul intr-o viata viitoare. Atata timp cat muschiul creste cu antrenamentul pe care il faci, fie ca faci 2 rep sau 50, 2 serii sau 30 serii....ce mai conteaza cum te antreezi?La asta vreau sa imi raspunzi.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O
scris pe 3 dec 2006 13:26 de crespo
Atata timp cat muschiul creste cu antrenamentul pe care il faci, fie ca faci 2 rep sau 50, 2 serii sau 30 serii....ce mai conteaza cum te antreezi?La asta vreau sa imi raspunzi.
Nu conteaza antrenamentul atat timp cat cresti..normal..dar sa fim seriosi oare cati reusesc sa creasca cu 50 de repetari si 30 de serii?Poate sa fii super dotat genetic sau dopat pana-n gat.Si daca un antrenament iti da rezultate,rezultatele sunt pe timp scurt pt ca muschiul se obisnuieste si trebuie sa schimbi iarasi antrenamentul.Si tu stii ca pieptu creste cam cu 8-10 repetari si pe la 10-11 serii.Tu ai vrut sa zici ca nu cont cum te antrenezi atat timp cat cresti si aici ai dreptate.
I'M A KING
|
sus |
|
nazgul
Junior member 13 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 14 dec 2006 00:52 de nazgul
Eu tot n-am inteles un lucru, cu ce greutati e ideal sa lucrez de exemplu pt biceps.... din cate am inteles eu sa lucrez cu suficient ca sa-mi pice mana dupa 7 repetari.....
Cat despre pectorali unii zic cu greutati mici si multe repetitii altii zic inversul.
Pan la urma cum e?
Si eventual mai am niste intrebari:
1) Pentru abdomen(la crunch) ... am auzit niste ipoteze ca e bine sa iti legi greutati mari pe piept, altele ca e bine sa legi unele mici..... si unii cica cel mai bine e fara greutati. Cum e?
2) Pentru triceps e bine cu greutati mici sau mari?
Acuma sper sa nu-mi mai sara iau unii in cap.... dar nu ma prea pricep si nu vreau sa fac dupa capul meu...
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|