Pagina 1 din 1
popescu
Senior member 76 mesaje
|
o intrebare
scris pe 28 iul 2006 00:31 de popescu
ce tre sa fac pentru masa la abdomen?care e diferentza dintre exercitiile de striere si cela de masa la abdomen.si inca ceva:e rau daca nu iau suplimente?
|
sus |
|
Daniel_
Newbie 4 mesaje
|
Re: o intrebare
scris pe 28 iul 2006 17:12 de Daniel_
Sa faci masa la abdomen e foarte greu, daca nu ti-e data de la natura.
Mai bine orienteaza-ti exercitiile spre reliefarea abdomenului si separarea muschilor. Muschii vor creste, dar nu foarte mult. Pina si Arnold nu a avut cine stie ce masa la abdomen, el spunea ca, genetic, nu are predispozitie spre masa abdominala si lucra doar la relief.
Iar in privinta suplimentelor: mai bine e sa le iai. Fara suplimente, steroizi etc, e aproape imposibil sa obtii ceva.
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: o intrebare
scris pe 28 iul 2006 17:15 de crespo
Sa faci masa la abdomen e foarte greu, daca nu ti-e data de la natura.
Mai bine orienteaza-ti exercitiile spre reliefarea abdomenului si separarea muschilor. Muschii vor creste, dar nu foarte mult. Pina si Arnold nu a avut cine stie ce masa la abdomen, el spunea ca, genetic, nu are predispozitie spre masa abdominala si lucra doar la relief.
Iar in privinta suplimentelor: mai bine e sa le iai. Fara suplimente, steroizi etc, e aproape imposibil sa obtii ceva.
daca tu bagi suplimentele si stero in aceeasi oala nu ai treaba cu sportul asta
I'M A KING
|
sus |
|
Daniel_
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: Re: o intrebare
scris pe 29 iul 2006 00:00 de Daniel_
daca tu bagi suplimentele si stero in aceeasi oala nu ai treaba cu sportul asta
Frate, eu nu am folosit nici suplimente si nici steroizi niciodata. si nu sunt adeptul unui astfel de trening.
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: o intrebare
scris pe 29 iul 2006 00:19 de crespo
Frate, eu nu am folosit nici suplimente si nici steroizi niciodata. si nu sunt adeptul unui astfel de trening.
nu am vrut sa o zic intr-un mod rautacios dar una e daca folosesti suplimente care contin proteine,carbo,creatina,glutamina etc.si alta sa folosesti steroizi e o diferenta de la cer la pamant
si nu sunt adeptul unui astfel de trening
adeptul unui trening?de aici n-am inteles nimic
I'M A KING
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare
scris pe 29 iul 2006 11:50 de Anonim
Adeptul unui trening cu suplimente, care sunt niste preparate chimice. Aduc si ele dauna ficatului, nu mai putin decit steroizii, crede-ma, invat la medicina si stiu ce zic.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare
scris pe 29 iul 2006 11:53 de Gilu
Adeptul unui trening cu suplimente, care sunt niste preparate chimice. Aduc si ele dauna ficatului, nu mai putin decit steroizii, crede-ma, invat la medicina si stiu ce zic. Daniel_,eu te cred ca stii carte,dar practic nu e asa....doar teoretic.Pe langa asta nu a murit nimeni de la steroizi....ce sa mai vb de suplimente.
Plus mi se pare impropriu si exagerat sa asogiezi steroizii cu suplimentele in modul asta.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|