Pagina 1 din 1
alex
Guest
|
o intrebare
scris pe 2 mar 2005 11:52 de alex
lasand la o parte supraantrenamentele si varietatea exercitiilor, pt ca stiu ca prima trb evitata iar a doua trebuie practicata.... am o intrebare: cresterea nr de serii pe exercitiu va duca la cresterea masei?
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: e normal sa cresti in masa musculara doar 7 kg
scris pe 3 mar 2005 10:43 de Anonim
lasand la o parte supraantrenamentele si varietatea exercitiilor, pt ca stiu ca prima trb evitata iar a doua trebuie practicata.... am o intrebare: cresterea nr de serii pe exercitiu va duca la cresterea masei?
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: e normal sa cresti in masa musculara doar
scris pe 4 mar 2005 16:40 de Anonim
Nu neaparat > in principiu pentru cresetrea masei musculare repetari putine, greutate mare, 3 serii
|
sus |
|
leu
Guest
|
Re: raspuns
scris pe 5 mar 2005 00:19 de leu
lasand la o parte supraantrenamentele si varietatea exercitiilor, pt ca stiu ca prima trb evitata iar a doua trebuie practicata.... am o intrebare: cresterea nr de serii pe exercitiu va duca la cresterea masei? Alex, de cat timp faci? si de cate ori pe saptamana mergi la sala? si de cate ori mananci pe zi?
|
sus |
|
leu
Guest
|
Re: o intrebare
scris pe 5 mar 2005 00:27 de leu
lasand la o parte supraantrenamentele si varietatea exercitiilor, pt ca stiu ca prima trb evitata iar a doua trebuie practicata.... am o intrebare: cresterea nr de serii pe exercitiu va duca la cresterea masei? ALEX! de cate ori mergi la sala pe saptamana, de cate ori mananci pe zi, si de cat timp faci?
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: raspuns
scris pe 5 mar 2005 00:29 de Anonim
Fac de cand aveam 2 luni, merg la sala de 42 de ori pe saptamana (de multe ori dorm acolo, intre haltere), lunea, martea, miercurea, joia, vinerea si duminica fac pauza. Manc 1 data la doua luni, in anii bisecti chiar de doua ori.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: raspuns
scris pe 5 mar 2005 15:24 de Anonim
Fac de cand aveam 2 luni, merg la sala de 42 de ori pe saptamana (de multe ori dorm acolo, intre haltere), lunea, martea, miercurea, joia, vinerea si duminica fac pauza. Manc 1 data la doua luni, in anii bisecti chiar de doua ori. mai Alex eu team intrebat serios ca sa iti pot da un ajutor, dar vad ca esti neserios,cum a mai spus cineva pe acest forum esti prea mic, asteapta sa mai cresti, iar daca vrei un sfat serios, tot asa raspunde si tu. la tine totul e o concurenta fata de amici tai, cum ar fi: cat inpingi, cat ai in brat,si altele. [qoute]
|
sus |
|
leu
Guest
|
Re: Re: Re: Re: raspuns
scris pe 5 mar 2005 15:26 de leu
Fac de cand aveam 2 luni, merg la sala de 42 de ori pe saptamana (de multe ori dorm acolo, intre haltere), lunea, martea, miercurea, joia, vinerea si duminica fac pauza. Manc 1 data la doua luni, in anii bisecti chiar de doua ori. mai Alex eu team intrebat serios ca sa iti pot da un ajutor, dar vad ca esti neserios,cum a mai spus cineva pe acest forum esti prea mic, asteapta sa mai cresti, iar daca vrei un sfat serios, tot asa raspunde si tu. la tine totul e o concurenta fata de amici tai, cum ar fi: cat inpingi, cat ai in brat,si altele. [qoute]
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|