Pagina 1 din 1
numb
Newbie 2 mesaje
|
nu stiu ce sa mai cred
scris pe 21 feb 2005 23:03 de numb
unii spun ca se poate alti ca nu.
SE POATE SA SLABESTI SI SI CRESTI IN ALCELASI TIMP?
ADICA POT SA DAU JOS GRSIMEA DAR SA PUN FIBRA?
iau niste pastile de slabit aici in UK foarte bune, produse in SUA si am slabit 7-8 kile intr-o luna cu regim si mers zilnic la sala cu program de definire.
dar vreau si sa cresc tot cu ajutor.
se poate?
pot sa iau creatina si amino si pastile de slabit in acelsasi timp?
no pain no gain
|
sus |
|
coseHD
Junior member 20 mesaje
|
Re: nu stiu ce sa mai cred
scris pe 22 feb 2005 02:06 de coseHD
ia hmb, glutamina, proteine, si eventual creatina , nu abuza , trage super greu la sala de 2-3 ori pe saptamna greutati , restul zilelor fa aerobic , si vei vedea diferenta, nu mai lua pastilele pt slabit. slabeste prin exercitii. cu glutamina , ajuti organismul sa se refaca dupa antrenamente grele, hmb te ajuta ca si antioxidant care iti pastreaza masa musculara si te ajuta la refacere rapida , creatina te ajuta la sala , sa poti avea antrenamente intense, iar proteinele te ajuta sa construiesti noi tesuturi de muschi.daca nu abuzezi ...acestea sunt fara urmar negative daca nu ai alte probleme medicale, sala cu greutati si aerobic-cardio , si ai sa vezi diferenta, plus...incaz ca te lasi de sala musculatura ramane , deci nu e genul care s ate umfle pe moment, asta e partea buna...
http://cosmin.gobeplast.com
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: nu stiu ce sa mai cred
scris pe 25 feb 2005 08:02 de Anonim
iti pierzi timpul si nici nu realizezi scopul.
nu se poate sa faci si una si alta.
pleaca cu primul scop sa arunci grasimea jos,si dupa o perioada incepi antrenamentul pt. masa.Alterneaza !
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|