[green]Vreu sa ma ingrash... ce pot sa folosesc ? merg la sala .. de o luna.. am 62 de kg.. va rog sa ma ajutati..[/green]
ceao! si eu sunt in situaia ta pentru ca am scazut pana la 63 de kg pentru o prostie(nu are legatura cu sala). Acum am crescut pe la 66 de kg si ma tot duc in sus.Pe mine mau adus ai mei in spania si aici am inceput sa merg la sala. Tu ai nevoie exact de ce a zis cel de mai sus : carbohidrati, mancare si mult somn dar si de un antrenament mai dur.Aici am dat de un mos ce ii antrenor si in tercut a fost cineva, credema a fost dal in p*** mea ca nu mia venit sa cred cine a fost cand lam cunoscut si am stat de vb cu el.Ala mia zis asa : tre sa mananci de 5 ori pe zi, dar sa nu bagi ca prostu la mancare in tine la fiecare masa, pentru ca asa nu merge. Sti tu cand manci mult si zici "mama cat am mancat, sa vezi ce ma ingras" ))), corpu pe moment isi ia doar ce are nevoie, restu elimina (la c**** ) ).2 din acele 5 mese le poti inlocui cu carbohidrati(70%carbo, 30%proteina, asa e cel mai bine) daca iti permiti(nu zic asta pentru cas plecat "peste" ca si aici romnu ii necajit stai linistit). Trebuie sa si dormi mai mult (10 ore) nici nu terbuie sa exagerezi cu somnu ca menti corpu mult timp nealimentat.Muschii cresc doar cand dormi deaia ai nevoie de mult somn.Si de un anternament dur(nu trebuie sa exagerezi) dar terbuie sa pui corpu in miscare mai serios. ba eu sincer asa fac si merge, niciodata nu ma plang ca mam balonat de la mancare )) ca nu bag ca spartu , si ma duc in sus si abia astept sami recuperez kglele pierdute. hai succes in continuare si nu te lasa de sala si sa nu te joci cu hormoni, steroizi sau NAPOSIME ca nu merita deloc. Ce niba eu la kilutele mele trag la spate cu 100 de kg si la nime nui vine sa creada, ce dracu nici mie )), daca ziceti ca infloresc, e treaba voastra nu a mea...ai rabdare ca mosu asta mia zis "ce vine repede pleaca repede", si e adevarat.pa