Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
Merita Ronnie toate trofeele Mr Olympia
scris pe 23 sep 2005 11:02 de Anonim
Eu unul spun ca Ronnie a furat grosolan la Mr Olympia 2001 si 2002 cel putin. In 2001 era printre cei mai putin definiti de pe scena iar Jay era dur si taiat si avea doar cateva kg in minus fata de Ronnie. In 2002 a slabit foarte mult pentru a veni foarte definit insa a pierdut si foarte multa masa musculara. Levrone care a luat locul 2 era printre cei mai definiti din concurs si in plus il avantaja si o structura mult mai buna decat a lui Ronnie. Acum astept parerile voastre!!
|
sus |
|
megastak
Senior member 62 mesaje
|
Re: Merita Ronnie toate trofeele Mr Olympia
scris pe 23 sep 2005 11:11 de megastak
Eu unul spun ca Ronnie a furat grosolan la Mr Olympia 2001 si 2002 cel putin. In 2001 era printre cei mai putin definiti de pe scena iar Jay era dur si taiat si avea doar cateva kg in minus fata de Ronnie. In 2002 a slabit foarte mult pentru a veni foarte definit insa a pierdut si foarte multa masa musculara. Levrone care a luat locul 2 era printre cei mai definiti din concurs si in plus il avantaja si o structura mult mai buna decat a lui Ronnie. Acum astept parerile voastre!! EU CRED CA SI ARBITRI SUNT CORUPTI.DACA S-AR FACE MAI MULTE CONTR0ALE ANTIDOPING,CU SIGURANTA RONNIE AR FII DAT AFARA 8)
botocan
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 23 sep 2005 11:20 de Gilu
Eu unul spun ca Ronnie a furat grosolan la Mr Olympia 2001 si 2002 cel putin. In 2001 era printre cei mai putin definiti de pe scena iar Jay era dur si taiat si avea doar cateva kg in minus fata de Ronnie. In 2002 a slabit foarte mult pentru a veni foarte definit insa a pierdut si foarte multa masa musculara. Levrone care a luat locul 2 era printre cei mai definiti din concurs si in plus il avantaja si o structura mult mai buna decat a lui Ronnie. Acum astept parerile voastre!! Coleman daca nu avea spatele ala imens si detaliat, nu cred ca castiga nici un olympia mai devreme de 2003,pana in 2003 era f slab in comparatie cu forma pe care a avut-o incepand cu 2003,cred ca va mai castiga cel putin anu asta(2005) si daca va trage tare poate si 2006.Degeaba ca acuma a ajuns cel mai masiv culturist din toate timpurile,daca i pana pe-acolo toti au fost candva la inceput,pt asta nu tre sa-l injosim pe coleman,a castigat pe merit toate trofeele.Levrone intradevar are cei mai buni tricepsi(avea ca acuma sa retras),dar cred ca picioarele il trageau inapoi.In 2001 nici nu se pune problema daca o castigat pe merit pt ca a fost intr-o forma ff buna chiar acuma ma uit la film,dar in 2002 o fost alta poveste,multa lume zice ca Gunther trebuia sa castige olympia 2002,si atunci spatele ala mondial ia adus titlul in 2002.Din 2003 pana azi nu a fost culturist mai mare,mai dens,mai reliefat ca el,si va ramane in istorie ca cel mai masiv culturist de pana acum.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Merita Ronnie toate trofeele Mr Olympia
scris pe 23 sep 2005 11:21 de Gilu
DACA S-AR FACE MAI MULTE CONTR0ALE ANTIDOPING,CU SIGURANTA RONNIE AR FII DAT AFARA 8) Daca s-ar face controale anti-doping la olympia.......scena ar ramane fara culturisti)
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Back2Reality
Junior member 16 mesaje
|
Re: Re: Re: Merita Ronnie toate trofeele Mr Olympi
scris pe 23 sep 2005 13:36 de Back2Reality
din cate stiu eu dar poate nush bine la profesionisti nu se mai fac controale anti doping deci steroizii nu mai sunt interzisi pe lista celor interzise ramanand diureticele. Cred k in mare a meritat titlurile mai putin in 2001 sau 2002 nu mai stiu exact cand a castigat in fatza lui Cutler la diferentza de un punct fiind tras mult in jos de aspectul bombat al abdomenului. Sa instalat bine in frunte shi cred k va mai sta acolo muklt shi bine shi cred k va mai continua sa castige Olympia pana la retgragere. Dar ce sa zic nu se stie nk sigur asta ii doar parerea mea vom vedea.
Sori
|
sus |
|
Tm
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Merita Ronnie toate trofeele Mr Ol
scris pe 23 sep 2005 13:56 de Tm
Hai sa mergem la timisoara in 10 decembrie sa-l vedem , apoi mai discutam
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Merita Ronnie toate trofeele M
scris pe 23 sep 2005 15:30 de Anonim
Hai sa mergem la timisoara in 10 decembrie sa-l vedem , apoi mai discutam
Pai bai omule, daca am merge sa il vedem, cu siguranta am fi impresionati de marimea sa!! Dar nu cred ca vin toti cei ce participa la Mr Olympia pentru a face comparatia!! Din punctul meu de vedere Coleman nu are liniile unui culturist adevarat!! Daca vb despre masivitate numai, pai sa-i dea lui Ruhl pentru ca e cu siguranta mai masiv decat Coleman!! Dar trebuie sa fii si mare si sa iti pastrezi si liniile clasice!!
Pentru cine a spus ca se uita la mr Olympia 2001 vreau sa iti zic sa te uiti atent sa vezi ce muschi moi are Coleman la acel concurs!! Oricum e o abrambureala ce e la Mr Olympia. Culturismul presupune sa ai muschi dar nu aruncati cu lopata aiurea pe tine!! Trebuie sa ai totusi o anumita forma , o anumita talie, etc. Coleman arata mai mult a powerlifter cu pectoralii sai lasati si partea mediana bombata!! Pentru mine Levrone m-a impresionat cel mai mult. Recunosc ca picioarele nu erau cine stie ce dar partea superioara era cea mai buna, parerea mea!!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita Ronnie toate trofee
scris pe 23 sep 2005 15:36 de Anonim
Am uitat sa spun ca si eu ma uit acum la Mr Olympia 2002 si Arnold Classic 2005 , deci nu ma iau dupa poze din revista sau poze de pe net. Am vazut si o bucata din Olympia 2001 si am vazut cum arata Coleman: mare si plin de apa sub piele. De asta a si venit la mr Olympia 2002 atat de mic, pentru ca a fost criticat cu un an inainte pentru forma slaba insa a dat cam prea mult jos!!
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita Ronnie toate tr
scris pe 23 sep 2005 16:05 de Gilu
Noi nu putem sa-i judecam pe culturistii de la olympia,nu suntem in masura de a face lucru asta,aici vad ca i vorba de gusturi si preferinte,tu il preferi pe levrone,mie i-mi place spatele lui coleman,umerii lui,tricepsii lui levrone si cam atat la cei 2.Arbitrii stiu ce fac,nu poti zice ca lau trisat pe levrone sau pe cutler pt ca l-au declarat invingator pe coleman,arbitrii au niste criterii dupa care calculeaza,si no nu putem decat sa ne dam cu parerea care ne place mai mult dintre culturisti,nici intr-un caz sa zicem ca coleman i mai tare decat cutler, sau ca levrone i mai tare decat coleman,sau invers.I vorba de preferintele noastre si am putea sa tot vb pana poimarti.Sa lasam arbitrii sa decida.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita Ronnie toat
scris pe 23 sep 2005 17:35 de Anonim
Noi nu putem sa-i judecam pe culturistii de la olympia,nu suntem in masura de a face lucru asta,aici vad ca i vorba de gusturi si preferinte,tu il preferi pe levrone,mie i-mi place spatele lui coleman,umerii lui,tricepsii lui levrone si cam atat la cei 2.Arbitrii stiu ce fac,nu poti zice ca lau trisat pe levrone sau pe cutler pt ca l-au declarat invingator pe coleman,arbitrii au niste criterii dupa care calculeaza,si no nu putem decat sa ne dam cu parerea care ne place mai mult dintre culturisti,nici intr-un caz sa zicem ca coleman i mai tare decat cutler, sau ca levrone i mai tare decat coleman,sau invers.I vorba de preferintele noastre si am putea sa tot vb pana poimarti.Sa lasam arbitrii sa decida.
Ai foarte mare dreptate, nu suntem in masura sa judecam noi. Nu stiu despre tine insa eu cu siguranta nu ma consider mare expert. Insa citesc si eu parerile celorlalti experti. Si multi au spus ca Mr Olympia 2001 si 2002 au fost controversate. Cum si Mr Olympia 1980 a fost controversat , Mr Olympia 1991 precum si Mr Olympia 1997. Eu unul as putea sa bag mana in foc ca Ronnie va castiga tot pana se va retrage indiferent de cum se va prezenta.
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita Ronnie
scris pe 23 sep 2005 17:49 de Gilu
Ai foarte mare dreptate, nu suntem in masura sa judecam noi. Nu stiu despre tine insa eu cu siguranta nu ma consider mare expert. Insa citesc si eu parerile celorlalti experti. Si multi au spus ca Mr Olympia 2001 si 2002 au fost controversate. Cum si Mr Olympia 1980 a fost controversat , Mr Olympia 1991 precum si Mr Olympia 1997. Eu unul as putea sa bag mana in foc ca Ronnie va castiga tot pana se va retrage indiferent de cum se va prezenta. Io zic ca urmatoru la titlu i cutler,nu anu asta,poate nici la anu,cand se va retrage coleman sau daca va aparea intr-o forma f proasta,el i urmatorul.Dexter nu cred ca are marimea necesara pt al bate pe cutler,pana acum nu la batut.Cine stie poate vb prea devreme,poate coleman mai are de gand sa participe inca cativa ani
Intrati aici=>
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita Ron
scris pe 24 sep 2005 19:04 de Anonim
anul asta e bataie mare, intre ron si jay, jay trebuie sa vina in forma mult mai buna ca sa induplece arbitrii sa nu-i ofere titlul lui ron. am vazut poze recente cu amandoi, jay si-a imbunatatit bratele, e lupta crancena anul asta, daca mai rezista anul asta ron, la anul clar ia jay, e mult mai tanar si are potentzial.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita
scris pe 24 sep 2005 19:06 de Anonim
gilule, cat ai la bratz?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Me
scris pe 24 sep 2005 19:31 de Gilu
gilule, cat ai la bratz? 43,nu te lua dupa poza,ca astia de pe culturism.ro is f inapoiati,o trebuit sa modific aspectul pozei ca sa mi-o accepte,i alungita dupa cum vezi.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 25 sep 2005 12:01 de Anonim
mda, scuze, te-am intrebat in 2 threaduri diferite
in fine, daca ia si anul asta Coleman, il ajunge pe lee haney, cu 8 olympia luate.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 25 sep 2005 14:33 de Gilu
in fine, daca ia si anul asta Coleman, il ajunge pe lee haney, cu 8 olympia luate. 8 sigur face,da 9 nu cred.I batran deja.Sau poate o sa aiba ronnie o surpriza pt noi.Cine stie....
Intrati aici=>
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 12 oct 2005 07:35 de Anonim
in fine, daca ia si anul asta Coleman, il ajunge pe lee haney, cu 8 olympia luate. 8 sigur face,da 9 nu cred.I batran deja.Sau poate o sa aiba ronnie o surpriza pt noi.Cine stie....
Sunt sigur ca ne va surprinde pe toti si va mai lua trofeul de vreo 2 ori de acum incolo!
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 13 oct 2005 09:45 de Fedor
Eu unul spun ca Ronnie a furat grosolan la Mr Olympia 2001 si 2002 cel putin. In 2001 era printre cei mai putin definiti de pe scena iar Jay era dur si taiat si avea doar cateva kg in minus fata de Ronnie. In 2002 a slabit foarte mult pentru a veni foarte definit insa a pierdut si foarte multa masa musculara. Levrone care a luat locul 2 era printre cei mai definiti din concurs si in plus il avantaja si o structura mult mai buna decat a lui Ronnie. Acum astept parerile voastre!! Nu cred ca Ronnie a furat ceva vreodata..Cu tot respectul pt dreptii abdominali ai lui Cutler,dar nnimeni de pe scena aia nu avea pectorali,spate si brate ca ale lui Ronnie..
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|