Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
masa musculara
scris pe 2 sep 2005 02:01 de Anonim
deja sunt in ceatza foarte rau;are cineva bunavointa de a-mi spune cam care ar fi reteta ideala pt a face masa, la 4 serii la un exercitiu cate repetari trebuie facute la fiecare serie(bineinteles cu greutati mari), dar cate singur si cate ajutat?deja mi-au spus foarte multi diferite lucruri iar eu nu stiu ce sa mai cred multumesc anticipat
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: masa musculara
scris pe 2 sep 2005 15:45 de Anonim
imi raspunde si mie cineva?va rog
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: masa musculara
scris pe 2 sep 2005 20:52 de Anonim
imi raspunde si mie cineva?va rog trebuie sa-ti calculezi greutatiile in asa fel sa poti face sase repetari singur si daca ai pe cineva pe langa tine sa te mai ajute la inca vreo doua repetari fortate e excelent pt crestere in masa .
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: masa musculara
scris pe 2 sep 2005 20:58 de Anonim
imi raspunde si mie cineva?va rog trebuie sa-ti calculezi greutatiile in asa fel sa poti face sase repetari singur si daca ai pe cineva pe langa tine sa te mai ajute la inca vreo doua repetari fortate e excelent pt crestere in masa .
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: masa musculara
scris pe 2 sep 2005 22:39 de Anonim
la un antrenament lucrez tot corpul. fac cate 2 exercitii/gr.musculara a 2 serii a max 10 repetari. (dupa o incalzire puternica) cu greutati maxime.
exewrcitiile sunt diferite de la zi la zi,pt fiecare grupa musculara ,fie le fac la aparate fie liber.
acest tip de antrenament imi ia 90 minute,timpul recomandat de lucru.
|
sus |
|
kIlltec
Guest
|
Re: Re: Re: Re: masa musculara
scris pe 2 sep 2005 23:34 de kIlltec
la un antrenament lucrez tot corpul. fac cate 2 exercitii/gr.musculara a 2 serii a max 10 repetari. (dupa o incalzire puternica) cu greutati maxime.
exewrcitiile sunt diferite de la zi la zi,pt fiecare grupa musculara ,fie le fac la aparate fie liber.
1. Patru (4) antrenamente pe saptamana ; Trei (3) zile de recuperare. Intr-o zi lucrezi o grupa mare + una mica.
Ex. program :
Luni : piept + umeri + abdomen
Marti : spate + triceps (trapez inclus)
Miercuri : recuperare
Joi : coapse + gambe
Vineri : brate (biceps, triceps, antebrate)
Sambata : recuperare
Duminica : recuperare
Programul de antrenament difera de la o persoana la alta. (Nr. de serii, nr. de repetari s.a.m.d.)
Ce am scris eu mai sus, e un antrenament etalon, dupa care tu sa te ghidezi.
Pune accent pe exercitile de baza (impins, indreptari, geno)
Mananca cel putin 5 mese in fiecare zi. Mananca proteina la fiecare masa. PROTEINE SI CARBOHIDRATI. Asta tre' sa fie religia ta de acum incolo, daca vrei sa cresti. Poti folosi si suplimente nutritive, care, alaturi de un antrenament intensiv si o alimentatie corecta, pot face diferenta.
Iti recomand un concentrat proteic inainte si dupa antrenament.
Dimineata la trezire, un concentrat proteic din zer ar fi la fel foarte indicat, pentru a pune capat catabolismului din timpul noptii.
Seara, inainte de culcare, poti folosi o proteina cu absorbtie lenta (cazeinat) concentrat sau izolat.
Dormi cel putin 8 ore / noapte. NU vei avea parte de crestere in masa musculara, daca nu dormi.
Asta ar fi baza de la care trebuie sa pleci.
ANTRENAMENT, MANCARE, ODIHNA.
Ar mai fi foarte multe de spus ... ceea ce ti-am recomandat eu mai sus, este baza de la care trebuie sa pleci.
Bafta.
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: masa musculara
scris pe 3 sep 2005 01:09 de crespo
1. Patru (4) antrenamente pe saptamana ; Trei (3) zile de recuperare. Intr-o zi lucrezi o grupa mare + una mica.
Ex. program :
Luni : piept + umeri + abdomen
Marti : spate + triceps (trapez inclus)
Miercuri : recuperare
Joi : coapse + gambe
Vineri : brate (biceps, triceps, antebrate)
Sambata : recuperare
Duminica : recuperare
Programul de antrenament difera de la o persoana la alta. (Nr. de serii, nr. de repetari s.a.m.d.)
Ce am scris eu mai sus, e un antrenament etalon, dupa care tu sa te ghidezi.
Pune accent pe exercitile de baza (impins, indreptari, geno)
Mananca cel putin 5 mese in fiecare zi. Mananca proteina la fiecare masa. PROTEINE SI CARBOHIDRATI. Asta tre' sa fie religia ta de acum incolo, daca vrei sa cresti. Poti folosi si suplimente nutritive, care, alaturi de un antrenament intensiv si o alimentatie corecta, pot face diferenta.
Iti recomand un concentrat proteic inainte si dupa antrenament.
Dimineata la trezire, un concentrat proteic din zer ar fi la fel foarte indicat, pentru a pune capat catabolismului din timpul noptii.
Seara, inainte de culcare, poti folosi o proteina cu absorbtie lenta (cazeinat) concentrat sau izolat.
Dormi cel putin 8 ore / noapte. NU vei avea parte de crestere in masa musculara, daca nu dormi.
Asta ar fi baza de la care trebuie sa pleci.
ANTRENAMENT, MANCARE, ODIHNA.
Ar mai fi foarte multe de spus ... ceea ce ti-am recomandat eu mai sus, este baza de la care trebuie sa pleci.
Bafta. deci ai dreptate dar am o mica remarca la antrenament lucrezi prea mult tricepsul la antrenamentul asta si la piept umeri spate si dak il mai lucrezi si de 2 ori pe sapt eu asha mi-am fakut o intindere la triceps de akum nu mai pot face un antrenament k inainte la el si ma supara la terminatia la cot
I'M A KING
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: masa musculara
scris pe 3 sep 2005 12:45 de Anonim
mersi mult pt sfat.despre odihna si mancare stiam si sunt puse in aplicare de mult timp
|
sus |
|
Back2Reality
Junior member 16 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: masa musculara
scris pe 4 sep 2005 20:01 de Back2Reality
Scuze k ma bag asa da o sa incerc satzi raspund shi eu adik mai precis sa aduc nish compoletari la raspunsul precedent in leg cu nr de serii shi repetari.Seriile shi nr de rpetari vor putesa fi luate in felul urmator
ianintea fiacarui antrenament faci o incalzire genrala fara greutatzi timp de 5 min dupa kre treci al ex propriu zis la kre faci 4 ex pe gruap mare shi 3 ex pe grupa mik a cate 12-10-8-6 repetari pe serie adik scazi nr repetarilor shi cresti greutatea (sau 10-8-6-6) poati efectua shi repatari ami putzine pe ultima serie 4 sau 2 sau dc te antrenezi de mult shi ai ceva experiatna deshi nu cred pt k at nu ai mai fi intrebat da nu are nk ai putea incerk shi repetartile egative dc stii al ce ma refer kre sunt importante nu pt modul in kre lucreaza muschiul in timpul seriei saurepetarii respective ci pt efectul sau mai bine zis starea anabolik pe kre o induce in organism adik creste nivelul de testosteron ceeea ce det o mai buna asimilatie a hranei shi in concluzie o mai bun crestere in masa, dar io zic sa mai astepti un pic shi sa incerci mai inmtsaiprima varianta shi dupa ce vei amia cumula experientza ai putea incerk shi ceea despre ce vb mai ininte.Oricum yoi nu zic k asa ii bine cum zic yo, am incerkt satrzi dau un sfat kre nush dc o sa te ajute cu mult, tiam zis ceea ce am stiut dar dc te hotarasti sa aplici ceea ce am scris eu aici eu zic sa cer mai ininte sfatul sau sa astepti raspunsurile unei persoane kre are ami amre experientza in acest domeniu.Oricuym bafta shi te asteptam cu rezultate . Salut. Trage tare in continuare!
Sori
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
masa musculara
scris pe 5 sep 2005 13:55 de Anonim
mersi mult si nu ai pt ce sa te scuzi pt ca ai dat un sfat.La sala ma duc cam de 6-7 luni, stiu ce sunt si repetarile negative insa motivul pt care am postat intrebarea este ca de vreo 2 luni stagnez si tind sa cred ca din cauza faptului ca am schimbat antrenamentul(inainte lucram cu greutati mari si repetari putine si in acel timp am crescut dar am folosit si alte suplimente de cat acum)si voiam sa aflu o parere unanima in privinta modului de antrenare pt castigare in masa.sper ca dak reiau acest tip de antrenament combinat cu carbohidrati si proteine sa pun din nou.mersi mult.salutare
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|