Pagina 1 din 1
Luci
Guest
|
Intrebare
scris pe 14 iun 2006 01:34 de Luci
Bratele mi-au luat-o inainte fata de restul grupelor destul de bine dar sunt masive si nu sunt taiate deloc. Vreau sa aduc restul corpului la un nivel cu bratele ca si proportionalitate.Mam gandit sa fac numai exercitii de izolare cu repetari multe 20 - 25 la biceps+triceps iar la restul la fel 4 - 8 rep.
Ce parere aveti?Am sanse sami conturez bratele si in acelasi timp sa si cresc in rest sau gresesc cu ceva
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Intrebare
scris pe 14 iun 2006 06:32 de OuTKasteD
Pai mareste antrenamentele pentru piept,spate, vezi pe site aici niste exercitii pentru piept,ai sanse,poate iti vor da baietii un sfat mai precis,eu zic sa faci exercitii pentru piept si spate,grupele care ti-au ramas in urma...
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
nicu21
Veteran member 179 mesaje
|
Re: Re: Intrebare
scris pe 14 iun 2006 10:18 de nicu21
Pai mareste antrenamentele pentru piept,spate, vezi pe site aici niste exercitii pentru piept,ai sanse,poate iti vor da baietii un sfat mai precis,eu zic sa faci exercitii pentru piept si spate,grupele care ti-au ramas in urma...
Mai Luciene stii ce ar trebui tu sa faci....
Ar trebui sa iti antrenezii bratele de mai multe ori pe saptamana si sa nu le dai atata ragaz(timp de refacere)si sa ramai la repetarile putine ca si la celelalte grupe musculare
In acest fel bratele tale nu vor mai creste asa repede si vor prinde si detaliu pe deasupra.si eu am avut aceeasi problema cu picioarele,an picioarele mai mari decat celelalte grupe musculare si am incercat si eu cum ai spus tu sa fac 15-20 rep pt ele dar nu a mers deloc.Dar apropo:de ce nu iti plac bratele marii ?Eu de cand ma stiu mi-am dorit ca cea mai dezvoltata grupa musculara sa imi fie bratele,si nu numai eu ci majoritatea practicantilor de culturism pe care i cunosc.
Esti ceea ce mananci!...
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Intrebare
scris pe 14 iun 2006 11:08 de Gilu
Ca sa primesti un sfat pertinent,trebuie mai intai sa spui cum lucrezi in mom de fata.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Luci
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Intrebare
scris pe 14 iun 2006 11:28 de Luci
nicu21 o sa incerc o perioada sa imi lucrez bratele in fiecare zi sa vad ce rezultate am cam 1 luna.Intrebare: daca lucrez bratele in fiecare zi nu o sami afecteze rezultatele la restul?
Gilu, in momentul de fata merg de 5 ori la sala
luni piept biceps
marti spate trikceps
miercuri picioare umeri
joi repet luni
vineri repet marti
La biceps fac 3,4s flexii cu gantere 10,8,6 rep
la scott cu haltera 3 s 10 rep
ramat cu un brat pe genunchi 3s 8 10 rep
flexii la scripete cu priza apropiata 3 serii 15 repetari
La triceps flotari la paralele 3 s 15 rep, extensii cu un brat cu gantera 3s 10 rep si la helcometru 3 s 10 15 rep si cu un brat priza inversa 3 s 10 - r
Ca suplimen 100%ISO Whey 4 linguri in 2 portii dupa antr si dimineata sau inainte de culcare cu 2,3 albuse la fiecare portie, si multi vit
SPER SA AVETI RABDARE SA CITITI
|
sus |
|
Luci
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare
scris pe 14 iun 2006 11:40 de Luci
A era sa uit ,Gilu, am o problema mare si is disperat. Am vergeturi imense pe biceps si coboara pana pe piept , crede-ma is enorme cand intind pielea aproape 1 cm latime !!! si partea naspa ca is ROSII.Stiu ca nu pot sa scap de ele dar nu stiu cum sa scap de roseata sau sa le acopar.
Poate ai tu raspunsul miraculos
Ms mult
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare
scris pe 14 iun 2006 12:03 de Gilu
A era sa uit ,Gilu, am o problema mare si is disperat. Am vergeturi imense pe biceps si coboara pana pe piept , crede-ma is enorme cand intind pielea aproape 1 cm latime !!! si partea naspa ca is ROSII.Stiu ca nu pot sa scap de ele dar nu stiu cum sa scap de roseata sau sa le acopar.
Poate ai tu raspunsul miraculos
Ms mult Eu am o crema antivergeturi MUSTELA se numeste firma.Costa in jur de 800mii la farmacie.Desii am cumparat-o cu mari sperante pt vergeturile mele,nu am prea folosit-o,decat odata la 2-3 zile.Cu toate astea pe unde m-am dat cu ea vergeturile s-au mai inalbit.....Trebuie folosita zilnic de 3x/zi si cred ca asa da rezultate......
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare
scris pe 14 iun 2006 12:12 de Anonim
Mi frica sa mai dau bani pe creme si eu am luat ELANCYL de la Galenic cu 750 de mii si nimic plus am facut o crema la farmacie cu vitamine si p..a.OFFFFFFF Doamne sunt blestemat
|
sus |
|
nicu21
|
scris pe 14 iun 2006 12:13 de nicu21
Eu am o crema antivergeturi MUSTELA se numeste firma.Costa in jur de 800mii la farmacie.Desii am cumparat-o cu mari sperante pt vergeturile mele,nu am prea folosit-o,decat odata la 2-3 zile.Cu toate astea pe unde m-am dat cu ea vergeturile s-au mai inalbit.....Trebuie folosita zilnic de 3x/zi si cred ca asa da rezultate......
Luciene dane si noua niste masuri de-a tale
Si ce greutati folosesti si de cand faci sala?...
Esti ceea ce mananci!...
|
sus |
|
nicu21
|
scris pe 14 iun 2006 12:14 de nicu21
Eu am o crema antivergeturi MUSTELA se numeste firma.Costa in jur de 800mii la farmacie.Desii am cumparat-o cu mari sperante pt vergeturile mele,nu am prea folosit-o,decat odata la 2-3 zile.Cu toate astea pe unde m-am dat cu ea vergeturile s-au mai inalbit.....Trebuie folosita zilnic de 3x/zi si cred ca asa da rezultate......
Si ce greutati folosesti si de cand faci sala?...
Esti ceea ce mananci!...
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: Intrebare
scris pe 14 iun 2006 13:32 de JohnnyBordur
Mai Luciene stii ce ar trebui tu sa faci....
Ar trebui sa iti antrenezii bratele de mai multe ori pe saptamana si sa nu le dai atata ragaz(timp de refacere)si sa ramai la repetarile putine ca si la celelalte grupe musculare
In acest fel bratele tale nu vor mai creste asa repede si vor prinde si detaliu pe deasupra.si eu am avut aceeasi problema cu picioarele,an picioarele mai mari decat celelalte grupe musculare si am incercat si eu cum ai spus tu sa fac 15-20 rep pt ele dar nu a mers deloc.Dar apropo:de ce nu iti plac bratele marii ?Eu de cand ma stiu mi-am dorit ca cea mai dezvoltata grupa musculara sa imi fie bratele,si nu numai eu ci majoritatea practicantilor de culturism pe care i cunosc. nu demult am aflat si eu de la Gilu ca supraantrenamentul e o stare generala,nu pe grupe ! Deci nu e prea bun sfatul tau nicule ... ii posibil sa faca mai mult rau daca face asa. Parerea mea e ca ar trebui sa continue antr. de brate,si ori sa mareasca volumu de exercitii sau de cate ori face pe sapt celelalte exercitii ori sa fii mai concentrat cand faci si sa ai grija sa faci corect si cu greutate cat mai mare,ai mare grija ce faci in zilele de pauza ale grupelor ce nu cresc,mananca bine si odihneste-te bine ,totusi e posibil sa ai de la genetic brate mai mari,oricum gandeste-te ca multi se chinuie sa aiba brate mari
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare
scris pe 14 iun 2006 13:34 de crespo
cea mai mare prostie pe care poti sa o faci e sa antrenezi bratele in fiecare,la fel am facut si eu 2 sapt si mi-am bagat un supraantrenament in corp de 2 luni incerc sa-mi revin.din contra daca vrei sa cresti la grupele mari lucreaza mai putin astea mici care oricum lucreaza indirect la alea mari
I'M A KING
|
sus |
|
Luci
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare
scris pe 14 iun 2006 13:51 de Luci
Si ce greutati folosesti si de cand faci sala?...[/quote
Fac sala de la 16 ani dar cu pauze mari acum am 21.Nu sunt foarte constant.Am acum putin peste 41 in brat dar am bratul scurt si pare mai mare. In forta sun puternic Piept 120 kg ultima serie la impins 4 rep aprox fluturi cam cu 20 kg fac.biceps faceam cu bara 70 kg, acum nu mai fortez, umeri tot cu bara 70 kg dar am impins si mai mult
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare
scris pe 14 iun 2006 14:34 de JohnnyBordur
Si ce greutati folosesti si de cand faci sala?...[/quote
Fac sala de la 16 ani dar cu pauze mari acum am 21.Nu sunt foarte constant.Am acum putin peste 41 in brat dar am bratul scurt si pare mai mare. In forta sun puternic Piept 120 kg ultima serie la impins 4 rep aprox fluturi cam cu 20 kg fac.biceps faceam cu bara 70 kg, acum nu mai fortez, umeri tot cu bara 70 kg dar am impins si mai mult pai la ce masuri si forta ai ar trebui sa ai experienta deja
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare
scris pe 14 iun 2006 16:12 de Anonim
pai la ce masuri si forta ai ar trebui sa ai experienta deja
Pai am dar vroiam sa aud niste pareri sfaturi, toti mai avem de invatat nu?
|
sus |
|
Luci
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intreb
scris pe 14 iun 2006 16:14 de Luci
|
sus |
|
nicu21
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In
scris pe 14 iun 2006 16:33 de nicu21
Eu zic ca esti un norcos....te-a blagoslovit cel de sus cu brate mari....Tare mi-as dori sa am si eu bratele mari,dar geneticu nu imi permite
Asa ca eu zic sa te bucuri pe deplin de ele
Esti ceea ce mananci!...
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 14 iun 2006 16:53 de Anonim
Eu zic ca esti un norcos....te-a blagoslovit cel de sus cu brate mari....Tare mi-as dori sa am si eu bratele mari,dar geneticu nu imi permite
Asa ca eu zic sa te bucuri pe deplin de ele
Ma bucur normal dar toti cand ne apucam de sala vrem sa aratam bine, definiti, simetrici etc si marea majoritate uita de toate astea si se umfla cu pompa si arata inestetic. Eu de aceea vreau ca sa stagnez la brate ca sa ma proportionez mai bine.Vreau mai multa calitate si nu cantitate.
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 14 iun 2006 19:37 de JohnnyBordur
Ma bucur normal dar toti cand ne apucam de sala vrem sa aratam bine, definiti, simetrici etc si marea majoritate uita de toate astea si se umfla cu pompa si arata inestetic. Eu de aceea vreau ca sa stagnez la brate ca sa ma proportionez mai bine.Vreau mai multa calitate si nu cantitate. decat sa te joci cu astea si sa ramai deficitar la brate dupa o vreme,fa antrenament normal si intens la toate grupele,daca iti aduci restul corpului la un nivel si bratele vor fi mai mici nu cred ca itiva conveni iarasi... deci fa antr. normal si poate se va remedia singur cazul tau
|
sus |
|
fitt
Junior member 45 mesaje
|
scris pe 14 iun 2006 20:08 de fitt
ai incercat sa nu le mai antrenezi in mod direct?
k
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare
scris pe 14 iun 2006 21:12 de Gilu
nicu21 o sa incerc o perioada sa imi lucrez bratele in fiecare zi sa vad ce rezultate am cam 1 luna.Intrebare: daca lucrez bratele in fiecare zi nu o sami afecteze rezultatele la restul?
Gilu, in momentul de fata merg de 5 ori la sala
luni piept biceps
marti spate trikceps
miercuri picioare umeri
joi repet luni
vineri repet marti
La biceps fac 3,4s flexii cu gantere 10,8,6 rep
la scott cu haltera 3 s 10 rep
ramat cu un brat pe genunchi 3s 8 10 rep
flexii la scripete cu priza apropiata 3 serii 15 repetari
La triceps flotari la paralele 3 s 15 rep, extensii cu un brat cu gantera 3s 10 rep si la helcometru 3 s 10 15 rep si cu un brat priza inversa 3 s 10 - r
Ca suplimen 100%ISO Whey 4 linguri in 2 portii dupa antr si dimineata sau inainte de culcare cu 2,3 albuse la fiecare portie, si multi vit
SPER SA AVETI RABDARE SA CITITI
In mom de fata lucrezi f mult la brate si cresc spre surprinderea mea.....Posibil ca daca reduci din volum sa creasca si mai mult,lucru care e ff posibil.......Sa le lucrezi mai mult nu mai are sens...nu ami ai unde baga zile pt brate.
Eu zic sa faci alt antrenament.
Sa vedem ce antrenamente au baietii pt tine cu multe serii la brate,asa cum faceai pana acum.
Intrati aici=>
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare
scris pe 14 iun 2006 21:17 de JohnnyBordur
In mom de fata lucrezi f mult la brate si cresc spre surprinderea mea.....Posibil ca daca reduci din volum sa creasca si mai mult,lucru care e ff posibil.......Sa le lucrezi mai mult nu mai are sens...nu ami ai unde baga zile pt brate.
Eu zic sa faci alt antrenament.
Sa vedem ce antrenamente au baietii pt tine cu multe serii la brate,asa cum faceai pana acum. pai nu e de mirare ca ramai in urma ... spatele de exemplu il faci dupa ziua cu biceps ... normal ca tragi mai putin si ti-e mai greu,dupa aceea lasi doar 1 zi (in care faci picioare si UMERI) pauza dupa care te dai la piept,pai nu te cam tine in loc lucratul umerilor cu o zi inainte de piept ? lucreaza doar 1 data pe sapt fiecare grupa
|
sus |
|
kosmin
Senior member 119 mesaje
|
scris pe 15 iun 2006 00:01 de kosmin
antr grele la grupele mari ...(spate, piept,umeri) iti formeaza si brate imense
am obs la antr tau ca lucrezi biceps de 4 ori pe sapt...si tricepsu de 5 ori nu am ce zice
-
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|