Pagina 1 din 1
Duke
Newbie 4 mesaje
|
INTREBARE
scris pe 17 aug 2005 21:23 de Duke
am 19 ani 62 kg 1.90. stiu ca nu se impaca inaltimea cu greutatea de aceea m`am apucat de sala. pe scurt antrenamentul meu....luni piept biceps, marti spate triceps, miercuri umeri picioare, joi pauza dupa care iar....iau proteina si creatina si pot zice ca se cunoaste ceva. am mai pus 1 gram ). intrebarea mea numai PENTRU CEI CARE STIU SA SI RASPUNDA NU PENTRU TOTI TZARANII.....este bun programul? imi poate recomanda cineva un alt program mai bun care da roade mult mai repede in ceea ce priveste masa musculara si masa..in grasime? multumesc
The Duke
|
sus |
|
Cheetah
Senior member 109 mesaje
|
Re: INTREBARE
scris pe 18 aug 2005 17:35 de Cheetah
am 19 ani 62 kg 1.90. stiu ca nu se impaca inaltimea cu greutatea de aceea m`am apucat de sala. pe scurt antrenamentul meu....luni piept biceps, marti spate triceps, miercuri umeri picioare, joi pauza dupa care iar....iau proteina si creatina si pot zice ca se cunoaste ceva. am mai pus 1 gram ). intrebarea mea numai PENTRU CEI CARE STIU SA SI RASPUNDA NU PENTRU TOTI TZARANII.....este bun programul? imi poate recomanda cineva un alt program mai bun care da roade mult mai repede in ceea ce priveste masa musculara si masa..in grasime? multumesc
Incearca sa introduci si abdomenul in antrenamentul tau. Multi evita antrenarea acestei grupe musculare probabil din motive de comoditate, dar parerea mea este ca abdomenul contribuie pe langa celelalte grupe de muschi la reliefarea si armonia corpului. In ceea ce priveste antrenamentul tau eu te intreb pe baza caror criterii l-ai ales(ce tip somatic esti?, de cat timp practici acest sport?, etc.). 6 zile pe saptamana poate fi prea mult pentru un incepator ectomorf. Ai grija sa nu te supraantrenezi! Eu ti-as recomanda sa te antrenezi 3 zile pe saptamana, alternand o zi de antrenament cu o zi de pauza(ex: Luni Miercuri Vineri), sa folosesti greutati mari cu care sa poti efectua minim 6 si maxim 8 repetari. Bafta!
|
sus |
|
Duke
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: INTREBARE
scris pe 18 aug 2005 22:29 de Duke
multzani de precizari....ti`am scris cred ca pe "privat" ptr ca nu mi`am dat seama ca se poate si pe "lobby"....termeni de chat :-)
The Duke
|
sus |
|
danyni
Senior member 76 mesaje
|
scris pe 22 oct 2005 15:18 de danyni
Muschiul trebuie lasat sa se odihneasca .. numai asa creste .. in antrenament se umfla
incearca un program luni miercuri vineri .iar sambata ce grupa vrei sa creasca mai mult si incepi luni din nou
ps: la inceputul saptamanii lucrezi grupa care vrei sa creasca cel mai mult sau grupele.
iar suplimente incearca sa iei dupa antrenament sau inainte si dupa iar in zilele de pauza o singura data
sper sa-ti foloseasca
what if i don`t care ?
|
sus |
|
mahaleans
Senior member 99 mesaje
|
scris pe 23 oct 2005 11:18 de mahaleans
am 19 ani 62 kg 1.90. stiu ca nu se impaca inaltimea cu greutatea de aceea m`am apucat de sala. pe scurt antrenamentul meu....luni piept biceps, marti spate triceps, miercuri umeri picioare, joi pauza dupa care iar....iau proteina si creatina si pot zice ca se cunoaste ceva. am mai pus 1 gram ). intrebarea mea numai PENTRU CEI CARE STIU SA SI RASPUNDA NU PENTRU TOTI TZARANII.....este bun programul? imi poate recomanda cineva un alt program mai bun care da roade mult mai repede in ceea ce priveste masa musculara si masa..in grasime? multumesc Nu este bun deoarece lucrezi luni pieptul iar apoi marti tricepsul(a fost fortat si luni la antrenarea pieptului si va fi fortat si miercuri la antrenarea umerilor);la fel este si cu bicepsul luni si spatele marti.Uita un program structurat strategic: Luniiept,umeri(optional si trapez),triceps Marti:spate,biceps,antebrate Miercuriicioare,gambe,abdomen.
Joi ca si luni iar vineri ca si marti;sambata poti face tot ca miercuri insa daca faci pauza miercuri trebuie sa-ti antrenezi foarte tare picioarele.
As vrea sa stiu ce gandeste Dumnezeu, restu sunt detalii.
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
Re: Re: INTREBARE
scris pe 25 oct 2005 00:33 de needweed80
tu stii ce inseamna piept cu umeri?unde mai pui ca vrei sa faca si triceps.la impins cu bara soliciti si umerii mult.amandoua merg dar e f obositor iar dak mai faci si triceps...
shut up and train!!!
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: INTREBARE
scris pe 25 oct 2005 08:24 de Fedor
Eu cred ca baiatul si-a structurat antrenamentul foarte bine...La nivelul la care este nu cred ca e capabil sa preepuizeze grupele mici de muschi(biceps,triceps,deloizi)atunci cand le antreneaza pe cele mari(spate,piept),asa incat are timp de refacere si energie pt a le antrena pe toate de doua ori pe saptamana...
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: INTREBARE
scris pe 25 oct 2005 14:33 de needweed80
pai...nu vad dc nu ar fi capabil sa le preepuizeze...pt ca...la piept intra si umeri si triceps iar apoi nu o sa mai aiba destula energie pt cel putin una din grupele ramase.cel putin asta e parerea mea.am facut si eu o perioada piept si umeri(umerii inainte) iar knd ma apucam d piept forta era deja scazuta iar energia...
shut up and train!!!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|