Pagina 1 din 1
Io
Guest
|
Intrebare
scris pe 12 nov 2003 20:25 de Io
Am 16 ani . 95 kg , 1,84 inaltime
la piept fac cu 75 kg , la bicept cu 45 kg ...
Fac sala de 5 luni si iau aminoacizi de la weider
Grasimea mea este aprox doar in zona abdomenului
Intrebarea mea este daca ma tin de sala pot scade in talie si de grasimea din jurul abdomenului tinand cont ca am 106 cm in talie
Va multumesc !
|
sus |
|
mugurel
Veteran member 381 mesaje
|
Re: Intrebare
scris pe 14 nov 2003 08:48 de mugurel
Intrebarea mea este daca ma tin de sala pot scade in talie si de grasimea din jurul abdomenului tinand cont ca am 106 cm in talie
Va multumesc !
Este bine sa faci exercitii cu greutati, dar acestea sunt foarte putin eficiente in cazul slabirii.
Combina cu ceva aerobic (alergare, scarite, bicicleta...) de 2-3 ori pe saptamana. E recomandat ca in acele zile sa nu faci si forta, pentru a nu forta prea tare organismul.
Scaderea grasimii va avea loc lent dar sigur. E singura modalitate viabila.
|
sus |
|
tazar
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 4 dec 2003 18:33 de tazar
Imi dau si eu cu parerea...dar te asigur ca vei avea succes :
-antrenamente la sala cum fac si restul, nimic deosebit in plus sau minus ( poate abdomene pana nu mai poti cu adevarat )
-REGIM ALIMENTAR. Fara : paine, cartofi, paste, morcovi, zahar, cafea, miere, porumb. Fara abatere !!!!!!!
In rest, daca vrei carne ( nu este neaparat nevoie sa fie slaba; preferabil ptr. colesterol, dar nu pentru slabire ), branza, oua - oricat ; inclusiv mancare cu maioneza.
In 3-4 zile, pancreasul incepe sa se insanatoseasca si vei arde "depozitele" pentru necesarul corpului de glucide. In 4 luni o sa areti super daca te tii si de sala.
Succes !!
Tazar
|
sus |
|
JohnnyBravo
Guest
|
Re: Re: Intrebare
scris pe 4 dec 2003 19:10 de JohnnyBravo
-REGIM ALIMENTAR. Fara : paine, cartofi, paste, morcovi, zahar, [red]cafea[/red], miere, porumb. Fara abatere !!!!!!!
In rest, daca vrei carne ( nu este neaparat nevoie sa fie slaba; preferabil ptr. colesterol, dar nu pentru slabire ), branza, oua - oricat ; inclusiv mancare cu [red]maioneza[/red].
In 3-4 zile, pancreasul incepe sa se insanatoseasca si vei [red]arde "depozitele" pentru necesarul corpului de glucide[/red].
n-as prea fi de acord, mai ales ca are 16 ani.
mergi pe proteina 2g+/kcorp, carbo complecsi inainte de antrenament apoi simpli si complecsi dupa antrenament si in restul zilei deloc, apoi grasimile redu-le dar nu complet ~5% din totalul de calorii care le cumulezi pe zi. Caloriile zilnice trebuie sa fie cu 300-500 mai putine decat cele consumate. Asa vei slabi incet dar sigur din punct de vedere al sanatatii.
|
sus |
|
chinezul
Guest
|
Re: Re: Re: mai usor
scris pe 23 feb 2004 14:35 de chinezul
tot ceea ce au zis ei +multe exerciti aerobice
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 28 feb 2004 12:10 de Anonim
Va multumesc !
Pai un exemplu care ti-l dau eu este ca eu am avut 188 98 de kg si am facut sute de abdomene muschii ii simteam sub stratu adipos dar nu se vedeau ce am facut..pai apucat de un regim drastic care l-am tinut timp de 3 luni in care aveai voie sa manci oua lapte multa apa rosii castraveti o sa-l postez mai incolo... si am slabit de la 98 la 88 apoi a stagnat ce am facut am inceput sa fug cam 5 km pe zii si de la 88 direct la 78 in 3 sapt eu iti urez succes dar trebuie sa specific ca totul s-a petrecut in timpul verii,iarna fiind mai greu sa arzi stratul adipos
sucees
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 28 feb 2004 19:23 de Anonim
Va multumesc !
|
sus |
|
Ovidiu
Guest
|
scris pe 6 mar 2004 01:01 de Ovidiu
-REGIM ALIMENTAR. Fara : paine, cartofi, paste, morcovi, zahar, cafea, miere, porumb. Fara abatere !!!!!!!
In rest, daca vrei carne ( nu este neaparat nevoie sa fie slaba; preferabil ptr. colesterol, dar nu pentru slabire ), branza, oua - oricat ; inclusiv mancare cu maioneza.
cartofii dulci fac parte din dieta culturistilor, din cate stiu.
fara morcovi?
|
sus |
|
CORNEL
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 7 mar 2004 14:46 de CORNEL
ALEARGA VERE DACA VREI SA SLABESTI DE 3 ORI PE SAPTAMANA CATE 45 DE MINUTE. REGIM NU TINE CA CRED CA VREI SI MASA MUSCULARA. INTII INCEARCA NUMAI ALERGAT SI DACA NU OBTII REZULTATE DUPA ACEEA INCEARCA SI PUTIN REGIM.
|
sus |
|
Al3xius
Senior member 64 mesaje
|
scris pe 7 mar 2004 21:10 de Al3xius
Va multumesc !
Eu am 17 ani , 80 kg sau mai putin, 1.80 ... singurele locuri unde am probleme cu stratul de grasime sunt soldurile si abdomenul...insa de maine vreau sa fac urmatorul lucru si sa-mi spuneti dak e bine : la inceputul fiekrui antrenament 10 min bicicleta... apoi programul normal de antrenament, la sfarsitul programului abdomene la greu si alte 20 min de bicicleta. E bine?
Programul de antrenament e urmatorul :
Luni - Piept
Marti - Triceps, Biceps
Miercuri - Umeri, Picioare
Joi - Spate , Trapez , Lombari
Vineri, Sambata , Duminica - Pauza
P.S. : e prea mare pauza de 3 zile?
Get Ritch Or Dye Tryin`!
|
sus |
|
Al3xius
Senior member 64 mesaje
|
scris pe 7 mar 2004 21:36 de Al3xius
uitasem... si voi elimina aproape toate grasimile din alimentatie (NU carne de porc , lapte gras, maioneza, si altele de genu` asta)
Get Ritch Or Dye Tryin`!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|