Pagina 1 2 din 2
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 8 dec 2005 10:46 de Fedor
multumesc pentru raspuns, Fedor, chiar am un tovaras care a cumparat de pe la farmacie niste fase elastice speciale. 2 lei buc. ...Banuiesc ca vrei sa fii ironic cu replica asta.Problema ta.Eu unul folosesc bandajele elastice la incheieturi de multa vreme si ma simt relativ bine...sa stii ca nici cei cu incheieturi groase nu sunt scutiti de dureri...
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
DorianY
Veteran member 240 mesaje
|
scris pe 16 dec 2005 20:38 de DorianY
Nu, nu am fost ironic deloc cu raspunsul meu. Voi incerca sa vad daca ajuta la ceva. Ultima oara mi-am legat la incheieturi pansament de ala care se lipeste, probabil l-am infasurat prea strans in jurul incheieturilor, ca dupa 1 min. mi s-a intrerupt circulatia sangelui in miini am renuntat si le-am dat jos. IN special la piept biceps as avea nevoie de asa ceva.
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
IRONBOY
Veteran member 297 mesaje
|
scris pe 16 dec 2005 23:11 de IRONBOY
Incearca sa faci biceps cu gantere , evita bara
|
sus |
|
abc
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 20 mai 2008 21:01 de abc
Eu la 14 ani am 26 antebratul si 16.5 incheietura ... se pot face muschi la inchietura?:-s (sau altfel .. cum sa o ingrngrosh ? )
Am 52 kg si 1.67 inaltimea ... inafara de glezne si incheietura mainii arat chiar bine
|
sus |
|
dany_flood
Senior member 75 mesaje
|
scris pe 1 iun 2008 17:17 de dany_flood
se pot face muschi la inchietura?:-s
muschi la incheietura
nu astept cine stie ce si nici nu va fortez, eu imi fac doar "meseria"
|
sus |
|
andrey_the_w
Senior member 54 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: incheieturi
scris pe 1 iun 2008 22:40 de andrey_the_w
1.80 106kg 7% bodyfat...13 ani de culturism...53 la bratz la rece...cred ca am dat detalii suficiente.
cum te numesti??am auzit de tine pe la concursuri undeva??
Work out for live, and live for workout!!!
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 2 iun 2008 10:48 de murphy2
Eu la 14 ani am 26 antebratul si 16.5 incheietura ... se pot face muschi la inchietura?:-s (sau altfel .. cum sa o ingrngrosh ? )
Am 52 kg si 1.67 inaltimea ... inafara de glezne si incheietura mainii arat chiar bine
primo...la varsta ta ...trebuie sa ai rabdare...acum consolidezi ultimele piese din puzzle...asta o faci pana pe la 20-21...interval in care corpul tau va mai suferi multe modificari...
secundo...incheietura este sa zic asa un manunchi de tendoane...care iti permit rotatia palmei, misc. antebrat, deci nu ai cum sa pui muschi pe ea...ca nu sunt muschi....tot ce poti face e sa o intaresti..dar asta in timp.Posibil sa se mai ingroase putin...dar cu timpul si de ordinul a 5-15 mm maxim.
Ce poti face?...pai fa biceps cu bara dreapta...intra si antebrat si incheietura, fa cu greutate usoara strict pt. incheieturi flexii ale palmelor cu bara din sezut si cu dosul palmelor sprijinite de genunchi dar retine ca incheietura oricum se intareste pe masura ce evoluezi...altfel nu ti-ar permite sa ridici greutati tot mai mari...cu care pui presiune si pe incheieturi
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: incheieturi
scris pe 2 iun 2008 11:02 de murphy2
fraier...e foarte mijto sa ai incheieturi subtziri...eu am 17.6 cm in incheietura si 40 in antebratz...shi se vede foarte mijto antebratzul cu incheietura subtzire.
are dreptate omu'...eu am 94 kg, 40-41 la rece in brat si incheietura...(nu eram curios pana acu') da e de 18 cm.
Acum aproape 3 ani cand m-am apucat. . . . aveam 30-31 in brat si incheietura tot cam asa subtire...deci se poate sa fie adevarat...nu are nici o relevanta...linistit poti sa ai si 50 in brat cu incheietura subtiredaca este sanatoasa, si zecile alea de tensoane se imbina si lucra cum trebuie.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
lery_1978
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 22 iun 2008 23:46 de lery_1978
|
sus |
|
kLd
Junior member 17 mesaje
|
Re: Re
scris pe 1 dec 2014 21:07 de kLd
Salut! Eu am 17 ani si am structura osoasa foarte subtire. de exemplu la incheietura am 14.5cm .. Si nu stiu daca sunt ectomorf pentru ca eu depun grasime foarte repede. Am tinut si o dieta de slabit acum ceva timp, si dupa ce am slabit deja aratam foarte urat pentru ca sunt inalt si am oasele subtiri (nu pierdusem foarte mult din masa musculara). Acum sunt umpic mai gras, am si ceva masa musculara dar daca slabesc arat iar ca o "scandura".. Si nu stiu de la ce ar putea fi, ca oasele nu mi s-au mai dezvoltat in latime de cand aveam vreo 12 ani.. si iau vitamine si minerale zilnic. Tatal meu este mult mai dezvoltat la oase ca mine, el are in incheietura 19cm (nu face nici-un sport). Ce credeti ca ar putea fi?
*1.80, 75kg, 17 ani, depun grasime foarte repede si cresc greu in masa musculara.
|
sus |
|
kLd
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 2 dec 2014 17:22 de kLd
Salut! Eu am 17 ani si am structura osoasa foarte subtire. de exemplu la incheietura am 14.5cm .. Si nu stiu daca sunt ectomorf pentru ca eu depun grasime foarte repede. Am tinut si o dieta de slabit acum ceva timp, si dupa ce am slabit deja aratam foarte urat pentru ca sunt inalt si am oasele subtiri (nu pierdusem foarte mult din masa musculara). Acum sunt umpic mai gras, am si ceva masa musculara dar daca slabesc arat iar ca o "scandura".. Si nu stiu de la ce ar putea fi, ca oasele nu mi s-au mai dezvoltat in latime de cand aveam vreo 12 ani.. si iau vitamine si minerale zilnic. Tatal meu este mult mai dezvoltat la oase ca mine, el are in incheietura 19cm (nu face nici-un sport). Ce credeti ca ar putea fi?
*1.80, 75kg, 17 ani, depun grasime foarte repede si cresc greu in masa musculara. Imi poate raspunde cineva, sa-mi spuna daca am vreo problema, va rog frumos?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 3 dec 2014 09:37 de basu
Imi poate raspunde cineva, sa-mi spuna daca am vreo problema, va rog frumos?
Care este de fapt intrebarea ? De ce ai oasele subtiri si de ce te-ai dezvoltat asa ? Atat ai putut asimila , atat ai crescut. In toate partile. Asta esti tu. Altceva ? ...
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|