Pagina 1 din 1
BOGDAN17
Newbie 3 mesaje
|
incepator
scris pe 2 apr 2006 09:35 de BOGDAN17
sal to all. ma numesc bogdan, din baia mare shi merg la sala de 3 zile. am 17ani 1,81m shi 57 kg (inalt shi slab).ash vrea sa cresc in greutate. ce imi recomandatzi??? ar fi bine sa iau suplimentzi???
10x to all
leo
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: incepator
scris pe 2 apr 2006 10:19 de JohnnyBordur
sal to all. ma numesc bogdan, din baia mare shi merg la sala de 3 zile. am 17ani 1,81m shi 57 kg (inalt shi slab).ash vrea sa cresc in greutate. ce imi recomandatzi??? ar fi bine sa iau suplimentzi???
10x to all Iti recomandam sa meri in banana lu maikta ... postezi aici de 10 ori ca martalogu,crezi ca asa o sa-ti raspunda lumea ? ia marsh la citit forumu,nici nu shtii cum sa tii o gantera in mana si deja hop tzop hai sa postam pe forum deam-pulea!)!)
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: incepator
scris pe 2 apr 2006 10:19 de Gilu
10x to all Ai avut macar bunul simt sa citesti regulile forumului inainte sa postezi?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: incepator
scris pe 2 apr 2006 20:31 de csmkr18
Iti recomandam sa meri in banana lu maikta ... postezi aici de 10 ori ca martalogu,crezi ca asa o sa-ti raspunda lumea ? ia marsh la citit forumu,nici nu shtii cum sa tii o gantera in mana si deja hop tzop hai sa postam pe forum deam-pulea!)!)
park acu o zi zicea gilu "Nu frate.Gresesti,aici oricine poate sa aiba parerea lui si sa si-o exprime liber,atata timp cat o face intr-un mod civilizat"..un mod foarte cvilizat,asa-i?
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: Re: incepator
scris pe 2 apr 2006 20:42 de testsuspensi
mai avem scapari fiecare acuma no asta este eu cred ca daca am avut o zi rea ar trebui sa nu intram pe site ca am putea reactiona gresit si intr-un mod necorespunzator . de altfel atitudinea unor incepator care nu au nici bunul simt sa citeasca regulile e de nescuzat gandestete ca daca noi nu am sti le3gile si ne-am insusi ce nu e al nostru am sta ani buni la puscarie.
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: incepator
scris pe 2 apr 2006 20:45 de csmkr18
mai avem scapari fiecare acuma no asta este eu cred ca daca am avut o zi rea ar trebui sa nu intram pe site ca am putea reactiona gresit si intr-un mod necorespunzator . de altfel atitudinea unor incepator care nu au nici bunul simt sa citeasca regulile e de nescuzat gandestete ca daca noi nu am sti le3gile si ne-am insusi ce nu e al nostru am sta ani buni la puscarie.
nu e vorba de asta..e vorba d unii care dak au si ei akolo un nr mai mare de mesaje se cred superiori si inura de rup si moderatoru nu zice nimic..
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: incepator
scris pe 2 apr 2006 20:57 de testsuspensi
sa stii ca si jony a avut probleme aproape cu majoritatea din unele motive ...
cat despre numarul de posturi nu cred ca e important cred ca ti se pare tie . sfatul trebuie sa fie bun ca posturile le poti face si numa cu chestii de genul nu eu asa zic acum stii si tu cam cine da sfaturi bune comparwa si fati un grup in care sa ai incredere.
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: incepator
scris pe 2 apr 2006 21:05 de csmkr18
sa stii ca si jony a avut probleme aproape cu majoritatea din unele motive ...
cat despre numarul de posturi nu cred ca e important cred ca ti se pare tie . sfatul trebuie sa fie bun ca posturile le poti face si numa cu chestii de genul nu eu asa zic acum stii si tu cam cine da sfaturi bune comparwa si fati un grup in care sa ai incredere.
da..asa e..k sunt unii cu o groaza de posturi si se cred experti,da cand zic cat ridica iti dai seama k sunt niste amarati de incepatori kre mai mult butoneaza pe forum dekt sa traga de greutati..si nu cred k mi se pare mie k moderatoru e impartial la faza cu injuraturile..eu am primit avertisment de ban doar pt k am folosit cuv."draq" adresat la un "veteran".si asta aici injura de rupe si nimic.hai k nu mai zic nik k poate chiar imi iau ban..bafta
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: incepator
scris pe 2 apr 2006 21:49 de JohnnyBordur
da..asa e..k sunt unii cu o groaza de posturi si se cred experti,da cand zic cat ridica iti dai seama k sunt niste amarati de incepatori kre mai mult butoneaza pe forum dekt sa traga de greutati..si nu cred k mi se pare mie k moderatoru e impartial la faza cu injuraturile..eu am primit avertisment de ban doar pt k am folosit cuv."draq" adresat la un "veteran".si asta aici injura de rupe si nimic.hai k nu mai zic nik k poate chiar imi iau ban..bafta Eu am zis clar ca numarul meu de posturi nu releveaza cunostintele mele,oricum de aparut pe site am aparut din 2005 deci am avut timp sa adun posturi ... in fine nu asta conteaza,deja de atata timp intra tot timpu cate un incepator care are deabea 1 mesaj sau 2 postate si in alea cere ajutor "cum sa ma fac mare intr=o luna" "cum sa pun 1000 de kg in o luna" "mor daca iau suplimente?" "care ii cel mai bun antrenament dintre toate?" s.a. Nu m-a deranjat faptul ca e incepator ,doar asa am fost si eu la inceput,m-a enervat la culme faptul ca deabea s-a inregistrat si deja a postat aiurea fara macar sa citeasca o pagina de forum sunt 100% sigur de asta,aici majoritatea intrebarilor se tot reiau si se reiau si se tot reiau pana le ia naiba,mai cititi pe la paginile de inceput ale forumului, cand posta si Mugurel si multi altii si acolo o sa gasiti mai multe informatii decat sa intrebati din prima chestii stupide reusind doar sa enervati lumea cu asta ! Si Gilu sunt aproape sigur ca e de acored cu mine,nici nu cred ca se deranejaza cineva sa citeasca primul topic din lista fiecarei sectiuni unde a scris Gilu clar sa se citeasca forumu dupa care daca nu a gasit raspunsul sa intrebe,asa de greu de inteles mai ?! deja toata lumea s-a saturat de asta ! Si nu cred ca e relevant cu ce greutati fac eu poate fac fitness poate nu vreau sa fac cu greutati mari,la asta te-ai gandit ? nu cred ca esti tu in masura sa judeci cu cat bag eu sau oricine altcineva
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: incepator
scris pe 2 apr 2006 22:11 de csmkr18
Eu am zis clar ca numarul meu de posturi nu releveaza cunostintele mele,oricum de aparut pe site am aparut din 2005 deci am avut timp sa adun posturi ... in fine nu asta conteaza,deja de atata timp intra tot timpu cate un incepator care are deabea 1 mesaj sau 2 postate si in alea cere ajutor "cum sa ma fac mare intr=o luna" "cum sa pun 1000 de kg in o luna" "mor daca iau suplimente?" "care ii cel mai bun antrenament dintre toate?" s.a. Nu m-a deranjat faptul ca e incepator ,doar asa am fost si eu la inceput,m-a enervat la culme faptul ca deabea s-a inregistrat si deja a postat aiurea fara macar sa citeasca o pagina de forum sunt 100% sigur de asta,aici majoritatea intrebarilor se tot reiau si se reiau si se tot reiau pana le ia naiba,mai cititi pe la paginile de inceput ale forumului, cand posta si Mugurel si multi altii si acolo o sa gasiti mai multe informatii decat sa intrebati din prima chestii stupide reusind doar sa enervati lumea cu asta ! Si Gilu sunt aproape sigur ca e de acored cu mine,nici nu cred ca se deranejaza cineva sa citeasca primul topic din lista fiecarei sectiuni unde a scris Gilu clar sa se citeasca forumu dupa care daca nu a gasit raspunsul sa intrebe,asa de greu de inteles mai ?! deja toata lumea s-a saturat de asta ! Si nu cred ca e relevant cu ce greutati fac eu poate fac fitness poate nu vreau sa fac cu greutati mari,la asta te-ai gandit ? nu cred ca esti tu in masura sa judeci cu cat bag eu sau oricine altcineva
normal k nu t judec k faci cu greutati mici..e problema ta k mai mult butonezi pe forum dekt sa tragi de fiare.tu cred k teai logat p forumu asta si dupaia ai inceput sala nu?..kt despre incepatori daia e forumu..sa se scrie p el..civlizat,vorba lu gilu.:P
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: incepator
scris pe 2 apr 2006 22:15 de JohnnyBordur
normal k nu t judec k faci cu greutati mici..e problema ta k mai mult butonezi pe forum dekt sa tragi de fiare.tu cred k teai logat p forumu asta si dupaia ai inceput sala nu?..kt despre incepatori daia e forumu..sa se scrie p el..civlizat,vorba lu gilu.:P Pai sa stii ca nu butonez mai mutl decat trag ca sa stii si tu ,oricum nu e treaba ta cat butonez sau cand m`am apucat si la fel de civilizat poate lumea sa citeasca paginile forumului,aici n ue gradinita ce naiba
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: incepator
scris pe 2 apr 2006 22:21 de csmkr18
Pai sa stii ca nu butonez mai mutl decat trag ca sa stii si tu ,oricum nu e treaba ta cat butonez sau cand m`am apucat si la fel de civilizat poate lumea sa citeasca paginile forumului,aici n ue gradinita ce naiba
bine ma..oricum nu ma int c faci tu.da e bine de stiut totusi sa nu iau in seama nik din c zici tu..ciau!
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: incepa
scris pe 2 apr 2006 22:33 de Gilu
bine ma..oricum nu ma int c faci tu.da e bine de stiut totusi sa nu iau in seama nik din c zici tu..ciau!
Intamplator eu si Johnny am postat azi in acelasi timp primele 2 mesaje din topicul asta.....si in timp ce scriam eu msg,scria si johnny,de acea nu am vazut mesajul lui.Johnny,noi am mai avut divergente in trecut,te rog abtine-te de la izbucniri de genul asta,pt ca nu faci decat sa strici imaginea forumului,care ii deja sifonata din cauza unor anonimi care faceau ravagii acum cateva luni cand nu era moderator.Ai avertisment,nu conteaza ca esti mai vechi pe forum,si tu trebuie sa te porti civilizat,ca toata lumea de altfel.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: incepator
scris pe 3 apr 2006 20:21 de JohnnyBordur
Cor73z,de cand esti pe forum ai scris numa pe langa sibiect si ai ironizat,arata-mi un mesaj in care dai un sfat sau pui o intrebare legata de culturism,pt ca in ultimul timp numa la "vrajeala" ai postat. Hai ca nu mai zic nimic da deja e ca naiba de enervant totu omu care deabea s-o inregistrat deja pac tzac hai sa intrebam numa de dragu de a umple forumu ... ma rog vad ca se interpeteaza gresit,nu ma mai bag la incepatori ...
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: incepa
scris pe 6 apr 2006 17:10 de bogdanbgd
csmkr18 ... ziceai de Johnny ca
tu cred k teai logat p forumu asta si dupaia ai inceput sala nu?
cred ca rolul in primul rand al unui forum e cel de a informa ... care e problema daca s-a logat inainte de a se apuca de sala ? daca asa a fost sau nu, nu are niic i importanta !!!
poate omu' o vrut sa se informeze inainte de a se apuca pt. a nu arunca banii degeaba (la urma urmei sa faci sala si sa cresti escump, stii bine).
Sa afle chestii de genu' :
- sa nu ajunga ca multi de la sala care isi rup lombarii cand fac flexii cu haltera la biceps de la atata balans
- sa vezi care e "ideea" culturismului ... nu ca altii care ii vezi cu partea superioare super dezvoltata si zici ca stau pe grisine ... nu altceva
-ce sa faci sa eviti aparitia vergeturlor care is "frumoase"
-sa dormi cat trebe'
-sa mananci "aia si aia"
-sa eviti sa iei suplimentele pe stomacul gol
-sa iei suplimentele impreuna cu lapte daca se paote, si nu doar de aceea ca e bogat in proteine ci si pt ca e bazofil si contracareaza coroziunea pt ca la urma urmei suplimentele daca le zici "naturale" cam exagerezi ...
-sa eviti efectului diuretic avand grija sa nu cumva sa conusmi (cola de exemplu + altele) in timp ce iei suplimentele,mai ales creatina pt. ca se elimina prin efectul diuretic al coffeinei...
+++ multe alte chestii care le-ar fi aflat dupa ce un bun timp s-ar fi scurt de cand s-a apucat de sala ... pe atunci precis deja ar fi intrat in anorexie ... deci s-ar fi lasat mai mult ca sigur de sala ... si nu de aceea ca nu ar fi avut timp sau alte motive pt. care multi nu putem merge la sala de multe ori (timp, bani, stres bla bla)
deci ... ideea e ca dupa mine experti si din astea nu sunt ...
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in
scris pe 6 apr 2006 17:25 de JohnnyBordur
csmkr18 ... ziceai de Johnny ca
cred ca rolul in primul rand al unui forum e cel de a informa ... care e problema daca s-a logat inainte de a se apuca de sala ? daca asa a fost sau nu, nu are niic i importanta !!!
poate omu' o vrut sa se informeze inainte de a se apuca pt. a nu arunca banii degeaba (la urma urmei sa faci sala si sa cresti escump, stii bine).
Sa afle chestii de genu' :
- sa nu ajunga ca multi de la sala care isi rup lombarii cand fac flexii cu haltera la biceps de la atata balans
- sa vezi care e "ideea" culturismului ... nu ca altii care ii vezi cu partea superioare super dezvoltata si zici ca stau pe grisine ... nu altceva
-ce sa faci sa eviti aparitia vergeturlor care is "frumoase"
-sa dormi cat trebe'
-sa mananci "aia si aia"
-sa iei suplimentele impreuna cu lapte daca se paote, si nu doar de aceea ca e bogat in proteine ci si pt ca e bazofil si contracareaza coroziunea pt ca la urma urmei suplimentele daca le zici "naturale" cam exagerezi ...
-sa eviti efectului diuretic avand grija sa nu cumva sa conusmi (cola de exemplu + altele) in timp ce iei suplimentele,mai ales creatina pt. ca se elimina prin efectul diuretic al coffeinei...
+++ multe alte chestii care le-ar fi aflat dupa ce un bun timp s-ar fi scurt de cand s-a apucat de sala ... pe atunci precis deja ar fi intrat in anorexie ... deci s-ar fi lasat mai mult ca sigur de sala ... si nu de aceea ca nu ar fi avut timp sau alte motive pt. care multi nu putem merge la sala de multe ori (timp, bani, stres bla bla)
deci ... ideea e ca dupa mine experti si din astea nu sunt ...
si parerea ta care e,o sa invete mai mult din postul pe care l-a facut sau daca citeste forumu ? doar asa ca idee ... 99% din toate intrebarile se repeta ! le gasesti raspunsul daca te bagi la cautat in "arhiva" forumului ... sunt 100% sigur ca nu a citit nici o pagina din forum,poate cu exceptia primei pagini,ma rog din nou zic ca luema intelege gresit,nu ma mai bag la incepatori sa fie si 1000 de posturi din partea mea cu aceeasi intrebare ,i dont care
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in
scris pe 6 apr 2006 17:29 de Gilu
Nu sunt in totalitate de acord cu ideea asta.
Intrati aici=>
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 6 apr 2006 17:29 de bogdanbgd
si parerea ta care e,o sa invete mai mult din postul pe care l-a facut sau daca citeste forumu ? doar asa ca idee ... 99% din toate intrebarile se repeta ! le gasesti raspunsul daca te bagi la cautat in "arhiva" forumului ... sunt 100% sigur ca nu a citit nici o pagina din forum,poate cu exceptia primei pagini,ma rog din nou zic ca luema intelege gresit,nu ma mai bag la incepatori sa fie si 1000 de posturi din partea mea cu aceeasi intrebare ,i dont care
Johnny ma refeream al faza ca te-o atacat pe tine ca ... "pun pariu ..." nu ma refeream la cel cu intrebarea care s-a mai discutat ...
normal ca mai intai cauti pe forum si vezi ce si cum , dupa intrebi ...
nu ai inteles mesajul ...
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
scris pe 6 apr 2006 17:34 de bogdanbgd
Nu sunt in totalitate de acord cu ideea asta.
pai eu stiu asa :ca nu trebuie luate niciodata pe stomacul gol pt ca pot cauza in cel mai rau caz gastrite si apoi ulcere.
Daca totusi pe stomacul gol , alternativa e sa fie luate folosindu-se de combinatia cu laptele.aminoacizii se degradeaza in stomac sub actiunea pepsinogenului, care e coroziv. laptele si in general produsele lactete sunt bazofile, ceea ce va determina o contracarare a coroziunii ...
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
scris pe 6 apr 2006 17:38 de bogdanbgd
Johnny .. ca sa fiu mai precis.
Ma refeream la ce a zis csmkr18 de tine "u cred k teai logat p forumu asta si dupaia ai inceput sala nu?"
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 6 apr 2006 17:41 de Gilu
pai eu stiu asa :ca nu trebuie luate niciodata pe stomacul gol pt ca pot cauza in cel mai rau caz gastrite si apoi ulcere.
Daca totusi pe stomacul gol , alternativa e sa fie luate folosindu-se de combinatia cu laptele.aminoacizii se degradeaza in stomac sub actiunea pepsinogenului, care e coroziv. laptele si in general produsele lactete sunt bazofile, ceea ce va determina o contracarare a coroziunii ...
Lasa povestile astea.....Suplimentul il iei in anumite momente a zilei,cum ar fi dupa antrenament,cand ai nevoie "urgenta" de nutrienti.A fost facut ca sa ajunga in cel mai scurt timp la muschi si in sange,daca il faci cu lapte sau si mai rau il iei pe stomacul plin sau dupa mancare,ii strici tot efectul,Suplimentul nu ii facut sa iti imbogatesti alimentatie,ii facut pt a fi folosit in anumite momente critice.Poi asa mai bine mananci 2kg de orez/zi si nu mai iei nici un supliment daca nu il iei pe stomacul gol,nu are sens.In momentele critice trebuie luat pe stomacul gol,clar.
Intrati aici=>
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 6 apr 2006 17:49 de JohnnyBordur
ah ,scuze m-am prins mai greu ... my mistake
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
scris pe 6 apr 2006 17:54 de bogdanbgd
Lasa povestile astea.....Suplimentul il iei in anumite momente a zilei,cum ar fi dupa antrenament,cand ai nevoie "urgenta" de nutrienti.A fost facut ca sa ajunga in cel mai scurt timp la muschi si in sange,daca il faci cu lapte sau si mai rau il iei pe stomacul plin sau dupa mancare,ii strici tot efectul,Suplimentul nu ii facut sa iti imbogatesti alimentatie,ii facut pt a fi folosit in anumite momente critice.Poi asa mai bine mananci 2kg de orez/zi si nu mai iei nici un supliment daca nu il iei pe stomacul gol,nu are sens.In momentele critice trebuie luat pe stomacul gol,clar.
da Gilu, asa e ... dar daca il iei dupa antrenament nu inseamnca ca ai stomacul gol ... doar ai mancat inainte ...
ne place nu ne place suplimentele in general sunt facaute in laborator ... cele naturale, dar NATURALE sunt extrem de scumpe si nimeni nu si-ar permite ...
am vorbit cu un nutritionist din bucuresti si i-am povestit gastrite si de ulcere ... si mi-a spus ca nu de putine ori cand a avut cazuri de genu' facute plangere de catre medicul sportiv ... cei ce le luau suplimentele (sportivii) au fost intrebati cum faceau cand faceau cu suplimentele ... si nu de putine ori o fost faza ca le luat pe stomacul gol ...
m-am uitat mai demult prin forum si si membrii de'a nostrii se plangeau de probleme din astea ... daca bine tin minte era un membru care zicea ca a avut probleme de genu' de la Animal Pak sau Animal STak ... nu mai tin minte fix ...
is curios el cum le facea ...
Si cu "chetia" asta e destul de relativ ... depinde de sensibilitatea fiecaruia ...
oricum ... imi sustin punctul de vedere in continuare
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
scris pe 6 apr 2006 17:58 de bogdanbgd
ah ,scuze m-am prins mai greu ... my mistake
no prob'
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 6 apr 2006 18:43 de Gilu
da Gilu, asa e ... dar daca il iei dupa antrenament nu inseamnca ca ai stomacul gol ... doar ai mancat inainte ...
ne place nu ne place suplimentele in general sunt facaute in laborator ... cele naturale, dar NATURALE sunt extrem de scumpe si nimeni nu si-ar permite ...
am vorbit cu un nutritionist din bucuresti si i-am povestit gastrite si de ulcere ... si mi-a spus ca nu de putine ori cand a avut cazuri de genu' facute plangere de catre medicul sportiv ... cei ce le luau suplimentele (sportivii) au fost intrebati cum faceau cand faceau cu suplimentele ... si nu de putine ori o fost faza ca le luat pe stomacul gol ...
m-am uitat mai demult prin forum si si membrii de'a nostrii se plangeau de probleme din astea ... daca bine tin minte era un membru care zicea ca a avut probleme de genu' de la Animal Pak sau Animal STak ... nu mai tin minte fix ...
is curios el cum le facea ...
Si cu "chetia" asta e destul de relativ ... depinde de sensibilitatea fiecaruia ...
oricum ... imi sustin punctul de vedere in continuare Nu stiu ce ai inteles tu,dar sa iei ceva pe stomacul plin ,inseamna sa il iei imediat dupa ce mananci,nu dupa 2 ore.....Intradevar,depinde de sensibilitatea fiecaruia,au iau de 2 ani suplimente zi de zi,pe stomacul gol si nu am nici o problema,mi-am facut si analize si au iesit brici.
Intrati aici=>
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
scris pe 6 apr 2006 18:54 de crespo
Nu stiu ce ai inteles tu,dar sa iei ceva pe stomacul plin ,inseamna sa il iei imediat dupa ce mananci,nu dupa 2 ore.....Intradevar,depinde de sensibilitatea fiecaruia,au iau de 2 ani suplimente zi de zi,pe stomacul gol si nu am nici o problema,mi-am facut si analize si au iesit brici.
esty rezistent frate n-am ce zice.sa mai spun si eu k am avut ulcer?????n-are rost oricum cred k depinde si d c suplimente iei si de rezistenta fiecaruia
I'M A KING
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 6 apr 2006 19:56 de JohnnyBordur
esti rezistent frate n-am ce zice.sa mai spun si eu k am avut ulcer?????n-are rost oricum cred k depinde si d c suplimente iei si de rezistenta fiecaruia Poate ca o iei cam tare cu bautura si de aia ai ulcer,hai ca ulcer de la suplimente e prea de tot deja ... Daca ai face ulcer de la suplimente deja o bucata buna de populatie din lume ar fi in spitale ...Chiar din contra suplimentele sunt mai usoare pentru stomac decat alimentele,deci fii sigur ca nu de la suplimente ai ulcer! sunt 100 de motive pentru care poti face ulcer,de ce sa dam vina tocmai pe suplimente ? doar pentru ca e ceva de care lumea nestiutoare se teme ?:Y
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|