Pagina 1 2 din 2
figo
Newbie 1 mesaje
|
Inaltimea
scris pe 27 iul 2005 14:15 de figo
Am 16 ani si vreau sa mai cresc in inaltime,ce vitamine trebuie sa iau si ce altceva ma mai poate ajuta sa cresc in inaltime?
Mutumesc anticipat.
|
sus |
|
Cheetah
Senior member 109 mesaje
|
Re: Inaltimea
scris pe 27 iul 2005 22:11 de Cheetah
Am 16 ani si vreau sa mai cresc in inaltime,ce vitamine trebuie sa iau si ce altceva ma mai poate ajuta sa cresc in inaltime?
Mutumesc anticipat.
Cresterea in inaltime depinde in mare parte de genetic. Eu zic sa renunti la ideea cu vitaminele si sa practici inotul sau baschetul
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Inaltimea
scris pe 28 iul 2005 21:57 de Anonim
Mutumesc anticipat. Apuca-te de baschet.E singura solutie. ) Vitamina B9 , iaurt
|
sus |
|
xExtasy
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 10:01 de xExtasy
Mutumesc anticipat.
Hanbalul e bun.
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 10:19 de petre
da handbal fratioare.......
la 15 ani aveam 1.55 cm..
acum am 27 de ani si am 1.71....micut de inaltime...dar par mai inalt din cauza masei musculare.
Editat de petre pe 25 aug 2011 11:02
respect alynnn
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 15:16 de amazonsb
da handbal fratioare.......
la 15 ani aveam 1.55 cm..
acum am 27 de ani si am 1.71....micut de inaltime...dar par mai inalt din cauza masei musculare. incredibil...bravo petre...(HANDBAL) inteligent...pari mai inalt de la masa musculara...
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 18:09 de basu
)
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 21:48 de sZoTaK
par mai inalt din cauza masei musculare.
nu sunt de acord cu tine..eu zic ca pari mai scund daca ai masa..ia uitati-l pe vin diesel..arata a 182?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 22:54 de petre
nu sunt de acord cu tine..eu zic ca pari mai scund daca ai masa..ia uitati-l pe vin diesel..arata a 182? da tu esti de alta parere..multi imi spun ca arat de 1.80 si eu am 1.71 .par mai inalt acum depinde..
respect alynnn
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 29 aug 2011 08:36 de mariusaic
nu sunt de acord cu tine..eu zic ca pari mai scund daca ai masa..ia uitati-l pe vin diesel..arata a 182?
nu pare el de 1.82, dar imagineazati-l pe petre fara muschi, cu un brat de 29 maxim. Care e diferenta ?
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 29 aug 2011 10:13 de petre
nu pare el de 1.82, dar imagineazati-l pe petre fara muschi, cu un brat de 29 maxim. Care e diferenta ? da asa e marius..sa am 30 in brat si 1.70 par asa copil.dar acum, la cum sunt par mai inalt..asta e parerea mea si a mai multor oameni..
respect alynnn
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 28 sep 2011 21:40 de Undisputed
da asa e marius..sa am 30 in brat si 1.70 par asa copil.dar acum, la cum sunt par mai inalt..asta e parerea mea si a mai multor oameni.. hai sa ne ingrasam toti sa parem mai inalti atunci, sa fim toti grasi ca sa parem mai inalti? Oricum unul mai slab arata mai inalt!
Editat de Undisputed pe 28 sep 2011 21:41
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 28 sep 2011 23:04 de nuk
hai sa ne ingrasam toti sa parem mai inalti atunci, sa fim toti grasi ca sa parem mai inalti? Oricum unul mai slab arata mai inalt! intradevar un gras pare mai mic decit unu slab de aceiasi inaltime dar unu solid pare mai mare , are o prezenta mai impunatoare decit unu slab de aceiasi inaltime
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
scris pe 28 sep 2011 23:41 de slabutul
intradevar un gras pare mai mic decit unu slab de aceiasi inaltime dar unu solid pare mai mare , are o prezenta mai impunatoare decit unu slab de aceiasi inaltime Nu prea am inteles da ori ca e gras ori ca e solid tot nu are cum sa para mai inalt. e cam acelasi lucru. cand o persoana se lateste(fie muschi fie grasime) pare mai mic. Apropo Petre ce mai faci?
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 29 sep 2011 00:26 de nicu_ivan
Nu prea am inteles da ori ca e gras ori ca e solid tot nu are cum sa para mai inalt. e cam acelasi lucru. cand o persoana se lateste(fie muschi fie grasime) pare mai mic. Apropo Petre ce mai faci?
In poze da. Cu cat esti mai lat cu atata pari mai scund.
In realitate(fatza in fatza), un om de 1,95 si 90 kile... o sa para mai mare(cu totul si inaltime si latime) decat unul de 1,95 si 70 de kile.
Editat de nicu_ivan pe 29 sep 2011 00:28
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
scris pe 29 sep 2011 01:16 de slabutul
In poze da. Cu cat esti mai lat cu atata pari mai scund.
In realitate(fatza in fatza), un om de 1,95 si 90 kile... o sa para mai mare(cu totul si inaltime si latime) decat unul de 1,95 si 70 de kile. nu are cum nicu. si in poze si in realitate pare mai indesat..
|
sus |
|
basu
|
scris pe 30 sep 2011 21:09 de basu
iti dau dreptate
daca te referi la galeata de steroizi nu aveti voi nici o dovada ca este asa. iar referirile voastre la talia unei persoane sunt de fapt o jignire adusa. pina la urma problema mea este aceea ce aceste comentarii ale voastre vor crea a disputa pe acest forum care nu va fi ok. din aceasta cauza va rog sa fiti mai temperati.
|
sus |
|
Ovidiu_83
Junior member 47 mesaje
|
scris pe 1 oct 2011 00:21 de Ovidiu_83
nu arata de parca ar fi folosit steroizi. OFF: ai 36 in brat a?
vrei poza cand masor ? ))
sau ce vrei sa zici ca daca am 36 nu pot avea cunostinte in ale culturismului ...
daca nu sunt "mare" ca un butoi nu inseamna ca nu am cunostinte deloc ...crede-ma ai multe de invatat , la fel si eu .
atat am avut de zis , nu vreau sa intru in polemici si discutii contradictorii care nu aduc nici un beneficiu nimanui .
am vizitat forumul de multe ori si vreau sa o fac cu aceeasi placere .
intru in silentio stampa ))) daca cineva are ceva de zis o poate face prin PM .
spor la tras tuturor .
Editat de Ovidiu_83 pe 1 oct 2011 00:28
|
sus |
|
basu
|
scris pe 1 oct 2011 14:15 de basu
nu am zis-o din rautate...dar m-am uitat la pozele tala...ultima data cand m-am masurat aveam 35..dar daca tu ai 36 atunci am lejer 37
care este difetenta de la 35 la 36 ?
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 1 oct 2011 16:58 de nuk
care este difetenta de la 35 la 36 ? 1cm
|