Pagina 1 din 1
Ionel
Guest
|
inaltime
scris pe 5 oct 2005 10:40 de Ionel
Am 16 ani. Vreau sa fac culturism. Eu am 1.72 si vreau sa stiu daca pot sa mai cresc facand culturism. Adika daka ma apuc de culturism voi mai creste macar pana la 1.75.
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
Re: inaltime
scris pe 5 oct 2005 11:06 de jockasta
Am 16 ani. Vreau sa fac culturism. Eu am 1.72 si vreau sa stiu daca pot sa mai cresc facand culturism. Adika daka ma apuc de culturism voi mai creste macar pana la 1.75.
Intrebarea e cam grea si cu multe raspunsuri! Intreaba-ti doctorul de familie!!! Poate fi cu raspuns afirmativ sau nu! Depinde de ecercitiile care le faci si de multe altele! Greu de tot! Dar e unul aici pe forum super "DESTEPT" Dr. Mihai ii zice! Poate raspunde el cu ceva "INTERESANT"
no fear
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 5 oct 2005 11:27 de Anonim
Inaltimea e transmisa genetic . Bineinteles ca si sportul poate influenta intr-un anumit fel dezvoltarea lui. Dar daca ambii parinti sunt mici de statura sansele de a ajunge inalt sunt mici . Altceva ce pot sa iti spun si am auzit de la un doctor este ca daca iti faci radiografie poti vedea daca sunt inchise sau nu capsulele oaselor (habar nu am daca e adevarat sau nu). La 16 ani sunt toate sansele sa mai cresti in inaltime. Daca tragi de fiare intr-un mod inteligent si nu te suprasoliciti si te hranesti cum trebuie nu are de ce sa iti dauneze culturismul, eu unul asa cred!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: inaltime
scris pe 5 oct 2005 14:59 de Anonim
Inaltimea e transmisa genetic . Bineinteles ca si sportul poate influenta intr-un anumit fel dezvoltarea lui. Dar daca ambii parinti sunt mici de statura sansele de a ajunge inalt sunt mici . Altceva ce pot sa iti spun si am auzit de la un doctor este ca daca iti faci radiografie poti vedea daca sunt inchise sau nu capsulele oaselor (habar nu am daca e adevarat sau nu). La 16 ani sunt toate sansele sa mai cresti in inaltime. Daca tragi de fiare intr-un mod inteligent si nu te suprasoliciti si te hranesti cum trebuie nu are de ce sa iti dauneze culturismul, eu unul asa cred! exercitii cu greutati mici pe coloana iar tractiuniile te pot chiar ajuta la crestere
|
sus |
|
mahaleans
Senior member 99 mesaje
|
scris pe 9 oct 2005 14:31 de mahaleans
Poti creste in inaltime cat iti permite geneticul daca nu te supraantrenezi si tii spatele drept cand faci exercitiile. Un pont: cu cat esti mai mic in inaltime cu atat arati mai bine cu o masa musculara mai putin gezvoltata
As vrea sa stiu ce gandeste Dumnezeu, restu sunt detalii.
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
scris pe 9 oct 2005 14:44 de jockasta
Poti creste in inaltime cat iti permite geneticul daca nu te supraantrenezi si tii spatele drept cand faci exercitiile. Un pont: cu cat esti mai mic in inaltime cu atat arati mai bine cu o masa musculara mai putin gezvoltata
Totusi la 16 ani daca mai vrei sa cresti, zici ca ai 1,72 sigur mai poti creste vreo 10 cm sau si mai multi! Asa ca du-te si fa inot (dezvolta si musculatura) sau cel mai bine joaca basket pana cazi jos! O sa crsti! Hai la sala la 20 de ani! Ai vreme! Sunt culturisti care s-au apucat de acest sport dupa 20 de ani! Inainte au facut alt sport! Ex: Jay Cutler a facut american football! Dupa aia s-a apucat de culturism! Asa ca spor la aruncari la cos! Basket rules!
no fear
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
Re: Re: Re: inaltime
scris pe 9 oct 2005 17:50 de needweed80
si la sala ducandu-te mai poti creste dar nu e indicat sa faci indreptari sau genuflexiuni cu bara, in general sa nu faci ex cu bara deasupra coloanei
shut up and train!!!
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 12 oct 2005 08:14 de Fedor
Am 16 ani. Vreau sa fac culturism. Eu am 1.72 si vreau sa stiu daca pot sa mai cresc facand culturism. Adika daka ma apuc de culturism voi mai creste macar pana la 1.75. Ionel baiatule,de fiecare data cand ai sa incarci bara pt genuflexiuni cu peste 250 de kg sa te gandeshti ca exista un pericol real sa ti se inchida cartilagiile oaselor,si sa nu mai reusheshti sa ajungi la 1.75 )
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 23 nov 2005 18:48 de Anonim
Totusi la 16 ani daca mai vrei sa cresti, zici ca ai 1,72 sigur mai poti creste vreo 10 cm sau si mai multi! Asa ca du-te si fa inot (dezvolta si musculatura) sau cel mai bine joaca basket pana cazi jos! O sa crsti! Hai la sala la 20 de ani! Ai vreme! Sunt culturisti care s-au apucat de acest sport dupa 20 de ani! Inainte au facut alt sport! Ex: Jay Cutler a facut american football! Dupa aia s-a apucat de culturism! Asa ca spor la aruncari la cos! Basket rules!
Zici tuh ca se paote sa mai creasca 10 cm shi chiar mai mult daca are 16 ani?.....yoo am tot 16 ani 170cm......se poate sa ating 180?iar acum am de gand sa ia`u un produs ff bun pt ajutarea dezvoltarii......poate o`i ajunge la 180
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
scris pe 23 nov 2005 20:10 de DrMihai
Intrebarea e cam grea si cu multe raspunsuri! Intreaba-ti doctorul de familie!!! Poate fi cu raspuns afirmativ sau nu! Depinde de ecercitiile care le faci si de multe altele! Greu de tot! Dar e unul aici pe forum super "DESTEPT" Dr. Mihai ii zice! Poate raspunde el cu ceva "INTERESANT"
ce ai bre? cu mine?
|
sus |
|
bumby
Veteran member 167 mesaje
|
scris pe 23 nov 2005 21:10 de bumby
Am 16 ani. Vreau sa fac culturism. Eu am 1.72 si vreau sa stiu daca pot sa mai cresc facand culturism. Adika daka ma apuc de culturism voi mai creste macar pana la 1.75. [blue]depinde foarte mult si de inaltimea parintilor. daca tu esti mai inalt ca ei si chiar cu mult sunt sanse foarte mici sa mai cresti. si eu am trecut prin aceasi probl. acum am 17 ani, ieri i.am implinit si knd m.am apucat imi era frica de asta dar m.am gandit ca oricum nu am mai crescut in ultimul timp si deja sunt prea inalt pe langa parinti( tata=160cm, mama=155cm iar eu am 177cm) si eu mi.as dori sa fiu mai inalt dar sunt multumit si cu atat. oricum consider k sunt bine. nu e bine nici sa fide 190cm si bat. dar oricum ai si tu grija la exercitii. incearca sa l e eviti pe cele in care ridici deasupra capului. bafta in continuare
[/blue]
|
sus |
|
mahaleans
Senior member 99 mesaje
|
scris pe 27 nov 2005 18:26 de mahaleans
Dr.Mihai ii un niumic si eu o sa-mi schimb numele in DR. CIOMU.
Da o sa cresti daca ai potential genetic.
As vrea sa stiu ce gandeste Dumnezeu, restu sunt detalii.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 27 nov 2005 18:35 de Anonim
mAHALE daca ai fii dr Ciomu tias recomanda sa iti tai p*** si sa tio bagi in gura ,bulangiule care esti te iei de mine pe forum bagatiai p*** in mata
|
sus |
|
smardoi
Junior member 11 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: inaltime
scris pe 27 nov 2005 19:30 de smardoi
Am 17 ani si 1.74 si 69 de kg si am depus muschi si masa numai prin flotari si abdomene, dauneaza cresterii genul asta de exercitii ???
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 27 nov 2005 19:41 de bytzu
Intrebarea e cam grea si cu multe raspunsuri! Intreaba-ti doctorul de familie!!! Poate fi cu raspuns afirmativ sau nu! Depinde de ecercitiile care le faci si de multe altele! Greu de tot! Dar e unul aici pe forum super "DESTEPT" Dr. Mihai ii zice! Poate raspunde el cu ceva "INTERESANT" Pentru toti aia care va consideratzi destepti: Nu mai comentati aiurea aici pe forum! daca ai o parere despre dl doctor trimite-i un mesaj personal si spuneti durerile! nu vorbi aiurea ! dak nu te intereseaza pe tine parerile unui doctor nu-l intreba dar nici nu influenta pe altii cu apreri proprii.
Daca erai si tu un pic iesit prin lume aveai si ru putin respect pentru cineva cu studii superioare. Daca esti asa bun fa-te tu doctor si da tu sfaturi pana atunci CIOCUL MIC!
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: inaltime
scris pe 27 nov 2005 19:43 de bytzu
Am 17 ani si 1.74 si 69 de kg si am depus muschi si masa numai prin flotari si abdomene, dauneaza cresterii genul asta de exercitii ??? Daca faci abdomenele corecte nu are nici o legatura cu coloana si astfel nu-ti afecteaza cresterea(parerea mea)
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|