Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
important
scris pe 22 mar 2006 13:41 de Anonim
am si eu o nelamurire care este diferenta intre un ex. facut rapid si unul facut lent ??
mai concret:
care e diferenta intre 40 flotari facute incet sau 40 facut cat poti tu de repede, sau 100 abdomene, 100 genoflexiuni, care e difenta??
am auzit daca le faci rapid nu mai castigi masa musculara ci tonifiere ci rezistenta e asa???
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: important
scris pe 22 mar 2006 16:25 de bogdanbgd
am si eu o nelamurire care este diferenta intre un ex. facut rapid si unul facut lent ??
mai concret:
care e diferenta intre 40 flotari facute incet sau 40 facut cat poti tu de repede, sau 100 abdomene, 100 genoflexiuni, care e difenta??
am auzit daca le faci rapid nu mai castigi masa musculara ci tonifiere ci rezistenta e asa???
da asa e .... daca faci lent (in partea negativa a miscarii mai ales) atunci de pt. masa, daca le faci rapid e rezistenta ...
cu precizarea ca masa nu o sa obtii, eventual putin ... asa un pic de tonus ... da' la un moment dat o sa stagnezi . Nu stiu daca se paote vorbi ca o sa stagnezi, intrebaera e daca o sa cresti cu execricii de tipu' care zici tu si repetari de care ziic tu ...
dar decat nimic, fa si asa ... sport
un pic de tonus tot o sa se vada ...
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
Re: important
scris pe 23 mar 2006 18:27 de Spaz
mai concret:
am auzit daca le faci rapid nu mai castigi masa musculara ci tonifiere ci rezistenta e asa??? Daca faci exercitiile mai lent, pui presiune mai mare pe respectivele fibre musculare.Prin urmare, iti va creste forta si masa.De aceea profesionistii lucreaza in ritm lent.Nu o sa vezi vreun profesionist gen Coleman, sa zicem, ca ii sare bara din maini.Este mai bine sa lucrezi lent.Iti ramane timp si pt respiratie si concentrare si in acelasi timp cresti.
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: important
scris pe 23 mar 2006 19:07 de testsuspensi
omule invata sa nu mai pui important la orice msg ./MAI INTAI CITESTE CE SCRIE ADMINISTRATORUL DE FORUM . nu mai pune titluri de astea ca doar enervezi lumea
acum in primul rand nu ai cum sa cresti de la 100 de repetari . eteta e repetari putine si greutate mare f mare .
in pluis daca le faci 100 de flotari extrem de lent in 1 an zici adio la articulati
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|