Pagina 1 din 1
Radoi
Junior member 35 mesaje
|
help pls
scris pe 27 aug 2006 13:00 de Radoi
am si eu o rugaminte mare la cei mai avansati in domeniu.spuneti`mi va rog daca antrenamentul meu este bun , si daca pot sa`l continui.sunt ectomorf si merg la sala de 4 luni.
luni - biceps, triceps
miercuri - piept, trapez
joi - picioare, abdomen
sambata - spate, umeri
sugetiile sunt bine venite
multumesc anticipat
|
sus |
|
popescu
Senior member 76 mesaje
|
Re: help pls
scris pe 27 aug 2006 14:35 de popescu
am si eu o rugaminte mare la cei mai avansati in domeniu.spuneti`mi va rog daca antrenamentul meu este bun , si daca pot sa`l continui.sunt ectomorf si merg la sala de 4 luni.
luni - biceps, triceps
miercuri - piept, trapez
joi - picioare, abdomen
sambata - spate, umeri
multumesc anticipat
eu zic ca ar fi mai bine sa faci piept cu umeri si spate cu trapez
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: help pls
scris pe 27 aug 2006 14:48 de crespo
eu zic ca ar fi mai bine sa faci piept cu umeri si spate cu trapez
asa fac si eu piept-umeri,spate-trapez,picioare-abdomen..bratele nu le mai lucrez deloc cel putin inca o luna si ceva pt ca le supraantrenasem.
I'M A KING
|
sus |
|
DiamonD
Veteran member 351 mesaje
|
Re: Re: Re: help pls
scris pe 27 aug 2006 15:10 de DiamonD
asa fac si eu piept-umeri,spate-trapez,picioare-abdomen..bratele nu le mai lucrez deloc cel putin inca o luna si ceva pt ca le supraantrenasem.
trapezul il lucrez intotdeauna cu umeri... intra cel mai bine...si umerii la fel. Spatele cu triceps, pieptul cu biceps, abdomen la sf oricarui antrenament cand am chef (pauza de 3 zile cand il lucrez).
Great things are only possible with outrageous requests!!!
|
sus |
|
laurtey
Veteran member 215 mesaje
|
scris pe 27 aug 2006 15:13 de laurtey
luni - biceps, triceps
miercuri - piept, trapez
joi - picioare, abdomen
sambata - spate, umeri
multumesc anticipat Yo zic ca cel mai bine ar fi sa faci:
-Luni: piept-triceps-abdomen
-Marti:spate-biceps-lombari
-Joi:umeri-trapez-abdomen
-Vineri-picioare-oblici
Uita-te si tu la programele pe care le folosesc culturistii profesionisti si o sa tragi concluzii...
Oricum tine cont de cele mai important exercitii(exercitile de baza):Flotari la paralele, semigenuflexiuni cu bara, si indreptari, acestea obliga corpul sa produca mai mult testosteron si......>>> mai mult testosteron mai multa masa si forta musculara!!!
Si in primul rand schimba exercitile la fiecare antrenament(prin rotatie) adica, pt triceps: azi flotari la paralele si extensii cu bara, maine flotari la paralele si extensii la helctometru, mai cauta si u pe forum si pe alte saituri...!
fi destept!!!
|
sus |
|
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
scris pe 27 aug 2006 16:53 de pilsmaster
luni - biceps, triceps
miercuri - piept, trapez
joi - picioare, abdomen
sambata - spate, umeri
multumesc anticipat
Nu e bine.Daca faci luni triceps nu mai poti lucra pieptul marti la intensitate maxima.Parerea mea e sa lucrezi abdomenul in loc de trapez,deocamdata nu ai tu nevoie de trapez ca iti ingusteaza spatele.Incearca asa : luni piept, abdomen
marti picioare
miercuri pauza
joi spate, umeri
vineri pauza
sambata biceps, triceps
Train SMART!
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 27 aug 2006 18:37 de Dave
Nu e bine.Daca faci luni triceps nu mai poti lucra pieptul marti la intensitate maxima.Parerea mea e sa lucrezi abdomenul in loc de trapez,deocamdata nu ai tu nevoie de trapez ca iti ingusteaza spatele.Incearca asa : luni piept, abdomen
marti picioare
miercuri pauza
joi spate, umeri
vineri pauza
sambata biceps, triceps
nu citisi bine si eu crezui la fel prima oara, da pe urma vazui ca face pieptul miercuri nu marti
|
sus |
|
Radoi
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 27 aug 2006 19:05 de Radoi
luni fac brate si piept miercuri.e o zi de pauza. si as vrea sa lucrez si trapezu incontinuare.sunt oricum destul de lat in spate si de inalt.am inteles k nu trebuie sa`ti faca nimeni programu de antrenament pt k acesta difera in functie de organism.eu lucrez de 4 luni dupa programu precizat mai sus si imi merge bine. vroiam sa va intreb daca nu fac greseli mari, elementare.
|
sus |
|
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
Re: Re: Re: help pls
scris pe 28 aug 2006 19:43 de pilsmaster
luni fac brate si piept miercuri.e o zi de pauza. si as vrea sa lucrez si trapezu incontinuare.sunt oricum destul de lat in spate si de inalt.am inteles k nu trebuie sa`ti faca nimeni programu de antrenament pt k acesta difera in functie de organism.eu lucrez de 4 luni dupa programu precizat mai sus si imi merge bine. vroiam sa va intreb daca nu fac greseli mari, elementare.
Sefule vad ca esti toba in ale culturismului.Atunci ce mai vii sa intrebi aici daca e bine sau nu?Mai ales ca esti "destul de lat in spate"
Train SMART!
|
sus |
|
Radoi
Junior member 35 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: help pls
scris pe 28 aug 2006 23:22 de Radoi
Sefule vad ca esti toba in ale culturismului.Atunci ce mai vii sa intrebi aici daca e bine sau nu?Mai ales ca esti "destul de lat in spate"
sunt lat in spate ...genetic..de la mama natura. dar asta nu inseamna neaparat k nu mai am nevoie de sala.am cerut sfaturi si poate critici, daca e cazu.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|