Pagina 1 din 1
Pingu
Junior member 13 mesaje
|
Help pls
scris pe 28 oct 2003 02:08 de Pingu
Salut, sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva. Problema este urmatoarea: m-am apucat si eu de sala de aproximativ 2 saptamani si nu stiu care ar fi cel mai bun program de antrenament. Sper sa imi sugereze cineva care are mult mai multa experienta in acest domeniu un program de lucru. Sa mai sugerez ceva....eu pot sa lucrez la sala toata saptamana inafara de Duminica pt ca e inchis (poate se va tine cont si de acest fapt). Eu am 19 ani si am 60 kg...nu stiu daca are vreo importanta. Mersi mult anticipat.
|
sus |
|
CALIGULA
Veteran member 229 mesaje
|
Re: Help pls
scris pe 28 oct 2003 07:36 de CALIGULA
are mare importanta varsta ,greutatea si inaltimea frate mai mic al nostru!
daca cauti pe net,gaseste multe programe DAR la crer vei ramane ,tu vei devide in functie de necesitatile tale si ale organismului.Oricum sa sti ca un program fix nimeni nu a inceput si culmea sa fi ramas cu acelasi dupa o perioada destul de lunga..ncerci pana vei gasi manusa ta)
bafta multa.
Caligula
|
sus |
|
Pingu
Junior member 13 mesaje
|
Re: Re: Help pls
scris pe 28 oct 2003 12:06 de Pingu
are mare importanta varsta ,greutatea si inaltimea frate mai mic al nostru!
daca cauti pe net,gaseste multe programe DAR la crer vei ramane ,tu vei devide in functie de necesitatile tale si ale organismului.Oricum sa sti ca un program fix nimeni nu a inceput si culmea sa fi ramas cu acelasi dupa o perioada destul de lunga..ncerci pana vei gasi manusa ta)
bafta multa.
Programul meu actual este :Luni - Piept, abdomene. Miercuri - State,trapez,umeri. Vineri - Biceps, Triceps, abdomene si Sambata - picioare. E bun de ceva?? aa da am 1.75 19 ani si 60 kg.
|
sus |
|
CALIGULA
Veteran member 229 mesaje
|
Re: Re: Re: Help pls
scris pe 28 oct 2003 14:14 de CALIGULA
/Programul meu actual este :Luni - Piept, abdomene. Miercuri - State,trapez,umeri. Vineri - Biceps, Triceps, abdomene si Sambata - picioare. E bun de ceva?? aa da am 1.75 19 ani si 60 kg./ este putin ciudat antrenamentul dar nu pot eu sa judec ..singurul in masura esti tu!simti ?normal la 2-3 saptamani trebui sa incarci ceva mai mult sa vezi rezultatul la forta deoarece la oglinda inca nu se vede clar.
tine-ti un jurnal in care notezi absolut tot,de la kg. pe bara pana la caloriile halite la masa.mananca zdravan si odihna la greu/serii putine ,greutati mari/suplimente la greu si garantat este ca intr-un an vei fi schimbat totalata - picioare. E bun de ceva?? aa da am 1.75 19 ani si 60 kg./ este putin ciudat antrenamentul dar nu pot eu sa judec ..singurul in masura esti tu!simti ?normal la 2-3 saptamani trebui sa incarci ceva mai mult sa vezi rezultatul la forta deoarece la oglinda inca nu se vede clar.
tine-ti un jurnal in care notezi absolut tot,de la kg. pe bara pana la caloriile halite la masa.mananca zdravan si odihna la greu/serii putine ,greutati mari/suplimente la greu si garantat este ca intr-un an vei fi schimbat total
grupeaza grupele !piept.cu biceps sau triceps/spate cu triceps sau biceps/picioare cu abdomen /trapez cu umeri/sunt n combinatii dar tu esti in masura sa simti ce merge bine/forteaza ceva mai tare pe grupa mai slaba/nu uita suplimentele ca la greutatea ta sunt esentiala.bafta..incearca si creatina ca este destul de buna.
Caligula
|
sus |
|
sorinakis
Junior member 22 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Help pls
scris pe 28 oct 2003 20:05 de sorinakis
Nu iti pot recomanda acuma un program, dar incearca sa iti gasesti 2-3 programe pe care sa le schimbi la citeva luni, juma de an.
Pt. inceput incearca un program care antreneaza
piept-biceps-umeri
picioare-abdomen
spate-triceps
unii mai experimentati stiu si cum se numeste acest program in care antrenezi la grupa mica muschi care nu se antreneaza la grupa mare.
Un program favorit o sa ai abia dupa 1 an jumate-2 ani
Succes
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|