Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
HELP!!!
scris pe 6 nov 2005 04:14 de Anonim
Sunt slab si as vrea sa stiu daca ma duc la sala si fara sa iau suplimente, as putea sa imi maresc masa musculara?sau ar trebui sa fiu mai gras?
|
sus |
|
blitzbog
Junior member 43 mesaje
|
Re: HELP!!!
scris pe 6 nov 2005 18:48 de blitzbog
Sunt slab si as vrea sa stiu daca ma duc la sala si fara sa iau suplimente, as putea sa imi maresc masa musculara?sau ar trebui sa fiu mai gras?
daca tragi cu cap te maresti chiar si fara suplimente ..doar sa nu te astepti sa o faci peste noapte chesia asta cu masa musculara cere timp....mult timp
am si eu buletin...!
|
sus |
|
RedLover
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 7 nov 2005 14:53 de RedLover
Sunt slab si as vrea sa stiu daca ma duc la sala si fara sa iau suplimente, as putea sa imi maresc masa musculara?sau ar trebui sa fiu mai gras? Daca esti slab masa musculara o sa creasca foarte greu...! mai bine incerci niste suplimente nutritive dupa antrenament! vezi ca sunt unele pentru ingrasare
I Will Be The One
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 8 nov 2005 09:50 de Fedor
Sunt slab si as vrea sa stiu daca ma duc la sala si fara sa iau suplimente, as putea sa imi maresc masa musculara?sau ar trebui sa fiu mai gras? ...Prietene,in 15 ani de cand frecventez salile de forta am vazut f multi tineri f slabi care veneau sa se antreneze dar renuntau dupa cateva saptamani descurajati de diferenta pe care o observau intre ei si cei avansati...Problema cred ca e una de origine strict psihica.Ei nu pot sa conceapa ca avansatii au aratat poate si ei odata la fel,si ii considera pe acestia un fel de idealuri intangibile...Poate ca ar fi mai bine pt inceput sa te antrenezi singur acasa pana cand vei capata ceva experienta si masa musculara.
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: HELP!!!
scris pe 4 ian 2006 01:14 de JohnnyBordur
Sunt slab si as vrea sa stiu daca ma duc la sala si fara sa iau suplimente, as putea sa imi maresc masa musculara?sau ar trebui sa fiu mai gras? ...Prietene,in 15 ani de cand frecventez salile de forta am vazut f multi tineri f slabi care veneau sa se antreneze dar renuntau dupa cateva saptamani descurajati de diferenta pe care o observau intre ei si cei avansati...Problema cred ca e una de origine strict psihica.Ei nu pot sa conceapa ca avansatii au aratat poate si ei odata la fel,si ii considera pe acestia un fel de idealuri intangibile...Poate ca ar fi mai bine pt inceput sa te antrenezi singur acasa pana cand vei capata ceva experienta si masa musculara. sau vorbeshti cu mosh craciun sa itzi aduca un set de mushchi nou noutz,k din cate am auzit el poate face orice ... problema e k mai e muult pana la craciunu viitor pana atunci mergi umpic la sala si poate nu o sa`tzi mai trebuiasca d la moshu
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: HELP!!!
scris pe 4 ian 2006 14:12 de Spynes
Sunt slab si as vrea sa stiu daca ma duc la sala si fara sa iau suplimente, as putea sa imi maresc masa musculara?sau ar trebui sa fiu mai gras? ...Prietene,in 15 ani de cand frecventez salile de forta am vazut f multi tineri f slabi care veneau sa se antreneze dar renuntau dupa cateva saptamani descurajati de diferenta pe care o observau intre ei si cei avansati...Problema cred ca e una de origine strict psihica.Ei nu pot sa conceapa ca avansatii au aratat poate si ei odata la fel,si ii considera pe acestia un fel de idealuri intangibile...Poate ca ar fi mai bine pt inceput sa te antrenezi singur acasa pana cand vei capata ceva experienta si masa musculara. sau vorbeshti cu mosh craciun sa itzi aduca un set de mushchi nou noutz,k din cate am auzit el poate face orice ... problema e k mai e muult pana la craciunu viitor pana atunci mergi umpic la sala si poate nu o sa`tzi mai trebuiasca d la moshu ideea e ca pui f greu pe tine fara suplimente!!! probabil tu iti pui intrebarea(oare sunt sanatoase ?)crezand k ar fii ceva care o sa-ti aduca probleme de sanatate GRESIT
Suplimentele sunt ceva natural (proteine,carbo,creatina sub forma unui concentrat)Stiu multi care s-au dus la sala si se uitau ciudat k iau eu suplimente parca as fii luat steroizi si dupa cateva luni imi cereau sfaturi cu ce sa ia
IN CONCLUZIE :nu pierde timp si efort la sala fara sa iei suplimente pt k mai tarziu iti va parea rau k nu ai luat de la inceput suplimente
Tu esti ectomorf deci pui masa F GREU deci suplimentele sunt NECESARE !!!!
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
old
Guest
|
Re: Re: Re: Re: HELP!!!
scris pe 4 ian 2006 15:03 de old
Sunt slab si as vrea sa stiu daca ma duc la sala si fara sa iau suplimente, as putea sa imi maresc masa musculara?sau ar trebui sa fiu mai gras? ...Prietene,in 15 ani de cand frecventez salile de forta am vazut f multi tineri f slabi care veneau sa se antreneze dar renuntau dupa cateva saptamani descurajati de diferenta pe care o observau intre ei si cei avansati...Problema cred ca e una de origine strict psihica.Ei nu pot sa conceapa ca avansatii au aratat poate si ei odata la fel,si ii considera pe acestia un fel de idealuri intangibile...Poate ca ar fi mai bine pt inceput sa te antrenezi singur acasa pana cand vei capata ceva experienta si masa musculara. sau vorbeshti cu mosh craciun sa itzi aduca un set de mushchi nou noutz,k din cate am auzit el poate face orice ... problema e k mai e muult pana la craciunu viitor pana atunci mergi umpic la sala si poate nu o sa`tzi mai trebuiasca d la moshu ideea e ca pui f greu pe tine fara suplimente!!! probabil tu iti pui intrebarea(oare sunt sanatoase ?)crezand k ar fii ceva care o sa-ti aduca probleme de sanatate GRESIT
Suplimentele sunt ceva natural (proteine,carbo,creatina sub forma unui concentrat)Stiu multi care s-au dus la sala si se uitau ciudat k iau eu suplimente parca as fii luat steroizi si dupa cateva luni imi cereau sfaturi cu ce sa ia
IN CONCLUZIE :nu pierde timp si efort la sala fara sa iei suplimente pt k mai tarziu iti va parea rau k nu ai luat de la inceput suplimente
ma hai ca esti amuzant.daca tu esti bou si arunci bani pe proteine vrei ca altul sa te urmeze..eu vb din experienta nu din file si afla si tu ca aproape toate kg care le pui cu proteine dispar atunci cand nu mai iei.doar nai sa iei toata viata suplimente.eu am facut 2 ani de sala incontinuu cu suplimente si am luat repede in greutate dar cand am facut pauza(3 luni-am fost nevoit)am pierdut tot adica am ajuns la greutatea initiala.Acum am 4 ani de cand nam mai pus gura pe nici un fel de supliment si sunf f multumit.nu mi mai este rau(imi era greata de la suplimente,si mai multe chestii)si mam dezvoltat destul de bine.macar acum cand mai fac pauza de cateva luni(din cauza serviciului)slabesc maxim 2,3 kg. dar ramane restu.daca luam proteine in continuare nu faceam altceva decat sa arunc bani pe fereastra simtinduma MARE si tare in sala dar eu fiin doar un cacacios umflat cu fel de fel de prostii>deci fratilor terminatii cu teoriile astea de c**** ca fara suplimente nu cresti si etc.CRESTI FRATE DACA AI RABDARE SI VOINTA IN TINE
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: HELP!!!
scris pe 4 ian 2006 17:50 de Spynes
ma hai ca esti amuzant.daca tu esti bou si arunci bani pe proteine vrei ca altul sa te urmeze..eu vb din experienta nu din file si afla si tu ca aproape toate kg care le pui cu proteine dispar atunci cand nu mai iei.doar nai sa iei toata viata suplimente.eu am facut 2 ani de sala incontinuu cu suplimente si am luat repede in greutate dar cand am facut pauza(3 luni-am fost nevoit)am pierdut tot adica am ajuns la greutatea initiala.Acum am 4 ani de cand nam mai pus gura pe nici un fel de supliment si sunf f multumit.nu mi mai este rau(imi era greata de la suplimente,si mai multe chestii)si mam dezvoltat destul de bine.macar acum cand mai fac pauza de cateva luni(din cauza serviciului)slabesc maxim 2,3 kg. dar ramane restu.daca luam proteine in continuare nu faceam altceva decat sa arunc bani pe fereastra simtinduma MARE si tare in sala dar eu fiin doar un cacacios umflat cu fel de fel de prostii>deci fratilor terminatii cu teoriile astea de c**** ca fara suplimente nu cresti si etc.CRESTI FRATE DACA AI RABDARE SI VOINTA IN TINE asta ti s-a intamplat tie yo nu am dat jos deloc cat timp nu am mai luat depinde si de suplimente k dak bagi redis in tine sincer nush la ce sa ma astept
si inca o chestie yo nu am zis k o sa creask doar luand suplimente ii trebe mese regulate si bogate, odihna si dak vrea progrese adevarate si sulpimente
SI k sa stii si yo vb din experienta :yo am fct natural aproape 2 ani si-mi pare rau k am fost inchis la minte si nu am luat de la inceput suplimente
ASA K NU GENERALIZA TU TOTU SI SA-TI INTRE IN CAP K NU DAI JOS MASA MUSCULARA DUPA CE NU MAI FACI SALA DECAT DAK NU TE MAI DUCI DELOC SI NU MAI FACI DELOC EFORT FIZIC
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELP!!!
scris pe 4 ian 2006 18:39 de Komura
Si eu sunt de acord cu Spynes. La inceput nici eu nu am luat suplimente si rezultatele au fost aproape nule. Ca sa am toti nutrientii necesari, am mancat foarte mult in fiecare zi si am pus mai mult pe burta, decat muschi.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELP!!!
scris pe 4 ian 2006 19:39 de Anonim
da, ca de la suplimente parca nu poti pune burta. ALa de mai sus care zice ca suplimentele sunt niste prostii, e un prost mare. Si cum spune Fedor are dreptate in sportul asta trebuie multa vointa si rabdare, ca nu cresti peste noapte.
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELP!!!
scris pe 4 ian 2006 21:09 de Spynes
da, ca de la suplimente parca nu poti pune burta. ALa de mai sus care zice ca suplimentele sunt niste prostii, e un prost mare. Si cum spune Fedor are dreptate in sportul asta trebuie multa vointa si rabdare, ca nu cresti peste noapte. mesaj pt OLD
Ai GRIJA cum vorbesti bai si pe cine faci tu bou AI INTELES???
Acum poti sa iei si steroizi si tot nu ai rezultate dak nu stii toate criteriile deci important este sa urmezi niste pasi:
1 mananci bine 4-5 ori pe zi
2 dormi 9-10 ore
3 nu faci antrenamente zilnice (asta ti-o spun din experienta)pt k nu se reface k-lumea muschiu e bine din2 in 2 zile(parerea mea)
4 anternamente bine gandite si facute corect
5 suplimente
6 nu te duci obosit la sala
in sfarsit sunt mai multe dar astea sunt primordiale + MULTA AMBITIE!!!!!!
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELP!!!
scris pe 5 ian 2006 00:25 de JohnnyBordur
da, ca de la suplimente parca nu poti pune burta. ALa de mai sus care zice ca suplimentele sunt niste prostii, e un prost mare. Si cum spune Fedor are dreptate in sportul asta trebuie multa vointa si rabdare, ca nu cresti peste noapte. mesaj pt OLD
Acum poti sa iei si steroizi si tot nu ai rezultate dak nu stii toate criteriile deci important este sa urmezi niste pasi:
2 dormi 9-10 ore
3 nu faci antrenamente zilnice (asta ti-o spun din experienta)pt k nu se reface k-lumea muschiu e bine din2 in 2 zile(parerea mea)
5 suplimente
in sfarsit sunt mai multe dar astea sunt primordiale + MULTA AMBITIE!!!!!! cele 6 porunci din culturism
|
sus |
|
Ombladoon
Senior member 130 mesaje
|
scris pe 5 ian 2006 00:28 de Ombladoon
2 dormi 9-10 ore
5 suplimente
cum puteti sa mancati de 4-5 ori pe zi ca daca mananc de 2 ori sunt full.?
Totu pare mare atunci cand esti mic.
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELP!!!
scris pe 5 ian 2006 00:48 de JohnnyBordur
2 dormi 9-10 ore
5 suplimente
cum puteti sa mancati de 4-5 ori pe zi ca daca mananc de 2 ori sunt full.? cu multa experientza shi dare de mana,eu mananc si inainte si dupa c vin d la sala si am o foame de urs (lup putzin spus) mananc de ma sparg si in rest ... mai merg inca cateva mese cam din 2 in 2 ore. ..
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: HELP!!!
scris pe 5 ian 2006 00:51 de Gilu
ma hai ca esti amuzant.daca tu esti bou si arunci bani pe proteine vrei ca altul sa te urmeze..eu vb din experienta nu din file si afla si tu ca aproape toate kg care le pui cu proteine dispar atunci cand nu mai iei.doar nai sa iei toata viata suplimente.eu am facut 2 ani de sala incontinuu cu suplimente si am luat repede in greutate dar cand am facut pauza(3 luni-am fost nevoit)am pierdut tot adica am ajuns la greutatea initiala.Acum am 4 ani de cand nam mai pus gura pe nici un fel de supliment si sunf f multumit.nu mi mai este rau(imi era greata de la suplimente,si mai multe chestii)si mam dezvoltat destul de bine.macar acum cand mai fac pauza de cateva luni(din cauza serviciului)slabesc maxim 2,3 kg. dar ramane restu.daca luam proteine in continuare nu faceam altceva decat sa arunc bani pe fereastra simtinduma MARE si tare in sala dar eu fiin doar un cacacios umflat cu fel de fel de prostii>deci fratilor terminatii cu teoriile astea de c**** ca fara suplimente nu cresti si etc.CRESTI FRATE DACA AI RABDARE SI VOINTA IN TINE Tataie sa sti ca spui tu ceva adevar acolo,dar in culturism se stie ca nici un corp nu ii la fel,in sensul ca tu nu imi poti spune mie sau la altul,din experienta "TA", ca o sa pierd toti muschii cand ma las de sala,daca tu ai slabit nu inseamna ca toti slabesc,nu fac exact ce faci tu,nu mananc ce mananci tu,suntem extrem de diferiti noi doi si restul oamenilor de pe lumea asta,a avut dreptate cel care a zis ca esti incuiat la minte....in culturism sunt doar cateva reguli care se aplica oricui si dau rezultatele dorite:
8-9 ore de somn pe noapte
3-4g prot/kg corp
surplus caloric
antrenament corect
Restul discutiilor,in care TU imi spui MIE ce se va intampla cu corpul MEU,nu au rost,pt ca repet,nu suntem la felCunosc persoane care au facut sala acum 10 ani,si acum nu a slabit decat in forta,nu si in masa.Ideea ii ca in culturism nu ai cum sa generalizezi,numa cand ii vb de lucrurile mentionate mai sus.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELP!!!
scris pe 5 ian 2006 00:58 de JohnnyBordur
ma hai ca esti amuzant.daca tu esti bou si arunci bani pe proteine vrei ca altul sa te urmeze..eu vb din experienta nu din file si afla si tu ca aproape toate kg care le pui cu proteine dispar atunci cand nu mai iei.doar nai sa iei toata viata suplimente.eu am facut 2 ani de sala incontinuu cu suplimente si am luat repede in greutate dar cand am facut pauza(3 luni-am fost nevoit)am pierdut tot adica am ajuns la greutatea initiala.Acum am 4 ani de cand nam mai pus gura pe nici un fel de supliment si sunf f multumit.nu mi mai este rau(imi era greata de la suplimente,si mai multe chestii)si mam dezvoltat destul de bine.macar acum cand mai fac pauza de cateva luni(din cauza serviciului)slabesc maxim 2,3 kg. dar ramane restu.daca luam proteine in continuare nu faceam altceva decat sa arunc bani pe fereastra simtinduma MARE si tare in sala dar eu fiin doar un cacacios umflat cu fel de fel de prostii>deci fratilor terminatii cu teoriile astea de c**** ca fara suplimente nu cresti si etc.CRESTI FRATE DACA AI RABDARE SI VOINTA IN TINE Tataie sa sti ca spui tu ceva adevar acolo,dar in culturism se stie ca nici un corp nu ii la fel,in sensul ca tu nu imi poti spune mie sau la altul,din experienta "TA", ca o sa pierd toti muschii cand ma las de sala,daca tu ai slabit nu inseamna ca toti slabesc,nu fac exact ce faci tu,nu mananc ce mananci tu,suntem extrem de diferiti noi doi si restul oamenilor de pe lumea asta,a avut dreptate cel care a zis ca esti incuiat la minte....in culturism sunt doar cateva reguli care se aplica oricui si dau rezultatele dorite:
8-9 ore de somn pe noapte
3-4g prot/kg corp
surplus caloric
antrenament corect
Restul discutiilor,in care TU imi spui MIE ce se va intampla cu corpul MEU,nu au rost,pt ca repet,nu suntem la felCunosc persoane care au facut sala acum 10 ani,si acum nu a slabit decat in forta,nu si in masa.Ideea ii ca in culturism nu ai cum sa generalizezi,numa cand ii vb de lucrurile mentionate mai sus. asa gilule ! arata`i cine`i shefu la noi in raion ,tatica !
|
sus |
|
geo
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELP!!!
scris pe 5 ian 2006 03:13 de geo
mah bordura...tu chiar postezi asa "de-a moaca" mereu?
|
sus |
|
kosmin
Senior member 119 mesaje
|
scris pe 5 ian 2006 04:48 de kosmin
bai daca ai bani ,poti sa-ti cumperi tu mancare , ca sa te ajunga la 2,3 g proteina /kg corp
si la mese combini proteina.. e mai eficienta
peste, piept de pui, albus de oua.. vreo 20 , bei numai lapte , fasole , orez, cereale...
in fiecare zi .
..si poate ..ai sa cresti mai mult decat unu care foloseste proteine
-
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 5 ian 2006 10:45 de Gilu
bai daca ai bani ,poti sa-ti cumperi tu mancare , ca sa te ajunga la 2,3 g proteina /kg corp
peste, piept de pui, albus de oua.. vreo 20 , bei numai lapte , fasole , orez, cereale...
in fiecare zi .
..si poate ..ai sa cresti mai mult decat unu care foloseste proteine Ce ar fe sa gandesti umpic?Pai aici ii vb de calorii,de nutrienti,nu ii tot una de unde vin nutrientii astia?din mancare sau suplimente,adica daca nu iei suplimente si mananci cat un lup,nu ai sa slabesti dupa ce te lasi de sala?De slabit oricum slabesti umpic dupa ce te lasi de sala,nu tot,dar slabesti,dar chiar nu are importanta de unde vin caloriile si proteinele in timp ce faci sala,nu ai cum sa cuntinui sa mananci asa pana la moarte numa ca sa nu slabesti,si asa,daca nu mai faci sala muschii se atrofiaza de la un mom dat,chiar cu mancare multa,apui ai sa te ingrasi,pt ca nu mai exista consum caloric suplimentar......
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELP!!!
scris pe 5 ian 2006 10:59 de Spynes
in fiecare zi .
..si poate ..ai sa cresti mai mult decat unu care foloseste proteine Ce ar fe sa gandesti umpic?Pai aici ii vb de calorii,de nutrienti,nu ii tot una de unde vin nutrientii astia?din mancare sau suplimente,adica daca nu iei suplimente si mananci cat un lup,nu ai sa slabesti dupa ce te lasi de sala?De slabit oricum slabesti umpic dupa ce te lasi de sala,nu tot,dar slabesti,dar chiar nu are importanta de unde vin caloriile si proteinele in timp ce faci sala,nu ai cum sa cuntinui sa mananci asa pana la moarte numa ca sa nu slabesti,si asa,daca nu mai faci sala muschii se atrofiaza de la un mom dat,chiar cu mancare multa,apui ai sa te ingrasi,pt ca nu mai exista consum caloric suplimentar...... si aici depinde de genetic fiindca dak un endomorf se lasa de sala pune mai repede kg pe el de grasime decat un ectomorf ACUM mai depinde si de experinta din culturism k dak ai cateva luni e una si dak ai ani e altceva intrdevar oricum te inngrasi un pic si muschi ti se lasa fiindca nu mai faci un efort fizic dar orice culturist adevarat nu poate sa se lase put si simplu de sport fiindca il are in SANGE (macar il vezi k alerga 30 min in fiecare zi sau face ceva)un lucru pe care OLD nu il poate intelege
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELP!!
scris pe 5 ian 2006 12:25 de Gilu
in fiecare zi .
..si poate ..ai sa cresti mai mult decat unu care foloseste proteine Ce ar fe sa gandesti umpic?Pai aici ii vb de calorii,de nutrienti,nu ii tot una de unde vin nutrientii astia?din mancare sau suplimente,adica daca nu iei suplimente si mananci cat un lup,nu ai sa slabesti dupa ce te lasi de sala?De slabit oricum slabesti umpic dupa ce te lasi de sala,nu tot,dar slabesti,dar chiar nu are importanta de unde vin caloriile si proteinele in timp ce faci sala,nu ai cum sa cuntinui sa mananci asa pana la moarte numa ca sa nu slabesti,si asa,daca nu mai faci sala muschii se atrofiaza de la un mom dat,chiar cu mancare multa,apui ai sa te ingrasi,pt ca nu mai exista consum caloric suplimentar...... si aici depinde de genetic fiindca dak un endomorf se lasa de sala pune mai repede kg pe el de grasime decat un ectomorf ACUM mai depinde si de experinta din culturism k dak ai cateva luni e una si dak ai ani e altceva intrdevar oricum te inngrasi un pic si muschi ti se lasa fiindca nu mai faci un efort fizic dar orice culturist adevarat nu poate sa se lase put si simplu de sport fiindca il are in SANGE (macar il vezi k alerga 30 min in fiecare zi sau face ceva)un lucru pe care OLD nu il poate intelege Intradevar,daca ai in sange sportul,nu neaparat culturismul,nu mai poti sta degeaba,eu de la 15 ani fac zi de zi aproape ceva sport,in ultimii 2 ani am facut sala,inainte de aia,am facut kickbox,inainte alergam,etc....deci,sa te lasi de sala,inseamna sa revi la oriceiurile vechi,un mezomorf va pastra cea mai mare parte a muschilor castigati,pe cand un ecto va slabi,un endo se va ingrasa.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELP!!
scris pe 5 ian 2006 12:33 de Gilu
in fiecare zi .
..si poate ..ai sa cresti mai mult decat unu care foloseste proteine Ce ar fe sa gandesti umpic?Pai aici ii vb de calorii,de nutrienti,nu ii tot una de unde vin nutrientii astia?din mancare sau suplimente,adica daca nu iei suplimente si mananci cat un lup,nu ai sa slabesti dupa ce te lasi de sala?De slabit oricum slabesti umpic dupa ce te lasi de sala,nu tot,dar slabesti,dar chiar nu are importanta de unde vin caloriile si proteinele in timp ce faci sala,nu ai cum sa cuntinui sa mananci asa pana la moarte numa ca sa nu slabesti,si asa,daca nu mai faci sala muschii se atrofiaza de la un mom dat,chiar cu mancare multa,apui ai sa te ingrasi,pt ca nu mai exista consum caloric suplimentar...... si aici depinde de genetic fiindca dak un endomorf se lasa de sala pune mai repede kg pe el de grasime decat un ectomorf ACUM mai depinde si de experinta din culturism k dak ai cateva luni e una si dak ai ani e altceva intrdevar oricum te inngrasi un pic si muschi ti se lasa fiindca nu mai faci un efort fizic dar orice culturist adevarat nu poate sa se lase put si simplu de sport fiindca il are in SANGE (macar il vezi k alerga 30 min in fiecare zi sau face ceva)un lucru pe care OLD nu il poate intelege Intradevar,daca ai in sange sportul,nu neaparat culturismul,nu mai poti sta degeaba,eu de la 15 ani fac zi de zi aproape ceva sport,in ultimii 2 ani am facut sala,inainte de aia,am facut kickbox,inainte alergam,etc....deci,sa te lasi de sala,inseamna sa revi la oriceiurile vechi,un mezomorf va pastra cea mai mare parte a muschilor castigati,pe cand un ecto va slabi,un endo se va ingrasa.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 5 ian 2006 12:56 de Fedor
Spynes,muschii nu au cum sa se lase,asa cum spui tu,pt simplul fapt ca ei sunt masa activa si sunt dezvoltati atata timp cat ii intrenezi.Daca devii sedentar muschii revin la dimensiunea lor de dinainte si eventual se acopera cu tesut adipos daca continui sa mananci la fel ca atunci cand ii antrenai.E simplu....
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 5 ian 2006 22:04 de Komura
da, ca de la suplimente parca nu poti pune burta. ALa de mai sus care zice ca suplimentele sunt niste prostii, e un prost mare. Si cum spune Fedor are dreptate in sportul asta trebuie multa vointa si rabdare, ca nu cresti peste noapte.
Poti pune burta dar pui si muschi. Fara suplimente, mananci mult si asa acumulezi prea multe calorii,iar excesul de calorii duce la...sti tu.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|