Sondaj: Ajuta mult antrenamentul ?
Pagina 1 din 1
Piper
Senior member 104 mesaje
|
Heavy Duty
scris pe 18 iun 2010 22:46 de Piper
Program Heavy Duty
efectuarea a numai 1 serie la exercitiile prezentate.
De inceput clasicul lui M.M. numit si HD 1.cu acelasi program sa antrenat Dorian Yates in 1992 cand a devenit Mr Olimpia.
Luni
Piept.
Fluturai din culcat sau buterflys
combinat cu
impins la banca Nautilius sau impins culcat sau impins inclinat.
Umeri
Ridicari laterale cu gantere sau ridicari la masina Nautilius.
Impins la Nautilius sau impins cu haltera.
Triceps
Extensi la Nautilius sau la cablu
combinat cu
flotari la paralele sau impins culcat apropiat.
Miercuri
Spate
Pulovere la Nautilius sau pulovere cu gantera pe o banca.
Combinat cu
Tractiuni la cablu cu priza ingusta.
Ramat cu haltera sau ramat la masina de ramat
Ridicari de umeri sau indreptari.
Biceps
Flexi cu haltera.
Vineri
Coapse
Extensii
Combinat cu
Geno sau presa
Flexii
Gambe
Ridicari pe varfuri din stand.
Abdomen
Sit-ups sau crunches cu greutate
La acest Program HD-1 cu timp de refacere scurt sa nu se efectueze prea des tehnicile de intensitat.
Ce ziceti de acest antrenament?"merge"?
Si nu sunt in clar cu faza de la biceps.Se fac doar flexii cu haltera pt. biceps intr-o saptamana intreaga?Nu e prea putin?
Niciodata Plangand , Niciodata Infrant , Mereu Optimist , Totdeauna Culturist
|
sus |
|
Piper
Senior member 104 mesaje
|
Re: Heavy Duty
scris pe 19 iun 2010 11:56 de Piper
careva?ceva?
|
sus |
|
Piper
Senior member 104 mesaje
|
Re: Re: Heavy Duty
scris pe 21 iun 2010 14:11 de Piper
careva?ceva?
da,se observa activitatea acestui forum...va spargeti toti in comentarii...ori nu vreti ori sunteti atat de imbecili incat nu puteti (ceea ce nu cred,sper)este al 2 lea sau al 3 lea topic in care nu mii se raspunde nimic,probabil santeti prea preocupati cu sala...
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Heavy Duty
scris pe 21 iun 2010 15:20 de Macho
da,se observa activitatea acestui forum...va spargeti toti in comentarii...ori nu vreti ori sunteti atat de imbecili incat nu puteti (ceea ce nu cred,sper)este al 2 lea sau al 3 lea topic in care nu mii se raspunde nimic,probabil santeti prea preocupati cu sala...
in primul rand nu e nimeni obligat sa-ti raspunda,nu ne faci tu un favor ca pui intrebari pe acest forum,daca vrei consultanta si sa ai pretentii atunci iti platesti antrenor personal care-ti spune ce si cum,aici pe forum ti se raspunde in masura in care are cineva chef sau nu considera ca intrebarea e puerila sau penibila
in al 2-lea rand intrebari de genu ,,ce parere aveti merge antrenamentul x sau antrenamentul y" mi se par intrebari de dragu de a scrie inca un post,ce raspuns sa primesti?daca unu zice ca nu i-a mers tu nu-l mai faci si te increzi in cuvantul lui fara sa-l incerci?de unde vrei sa stie altcineva daca=ti va merge tie sau explica-mi cine poate contesta un antrenament a lui yates,mentzer,coleman,cutler etc...
in alta ordine de idei,am mai scris si eu si au mai scris multi sa nu va luati motamo dupa antrenamente ale profesionistilor,pt ca nu aveti nici o caracteristica comuna cu ei,nu va alimentati ca ei,nu aveti genetic ca si a lor,nu va dopati ca ei etc,daca nu dispui de nici una din astea nu vad de ce ai copia un antrenament al lor
trebuie sa-ti adaptezi antrenamentul in functie de obiectivele si conditiile care le ai,iar daca vrei sa aflii ce rezultat ai cu un antrenament il folosesti tu ca sa-ti poti masura eventualele progrese
|
sus |
|
Piper
Senior member 104 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Heavy Duty
scris pe 21 iun 2010 19:23 de Piper
in primul rand nu e nimeni obligat sa-ti raspunda,nu ne faci tu un favor ca pui intrebari pe acest forum,daca vrei consultanta si sa ai pretentii atunci iti platesti antrenor personal care-ti spune ce si cum,aici pe forum ti se raspunde in masura in care are cineva chef sau nu considera ca intrebarea e puerila sau penibila
in al 2-lea rand intrebari de genu ,,ce parere aveti merge antrenamentul x sau antrenamentul y" mi se par intrebari de dragu de a scrie inca un post,ce raspuns sa primesti?daca unu zice ca nu i-a mers tu nu-l mai faci si te increzi in cuvantul lui fara sa-l incerci?de unde vrei sa stie altcineva daca=ti va merge tie sau explica-mi cine poate contesta un antrenament a lui yates,mentzer,coleman,cutler etc...
in alta ordine de idei,am mai scris si eu si au mai scris multi sa nu va luati motamo dupa antrenamente ale profesionistilor,pt ca nu aveti nici o caracteristica comuna cu ei,nu va alimentati ca ei,nu aveti genetic ca si a lor,nu va dopati ca ei etc,daca nu dispui de nici una din astea nu vad de ce ai copia un antrenament al lor
trebuie sa-ti adaptezi antrenamentul in functie de obiectivele si conditiile care le ai,iar daca vrei sa aflii ce rezultat ai cu un antrenament il folosesti tu ca sa-ti poti masura eventualele progrese
Multam,in sfarsit am primit si eu un raspuns relativ agreabil,chiar daca seamana cu o morala.
Mersi
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Heavy Duty
scris pe 21 iun 2010 21:16 de Gilu
Din experienta mea si a altora, iti pot spune ca un antrenament gen HIT/Heavy Duty executat ca la carte, nu merge fara steroizi.Adica il duci 2-3 saptamani dupa care dai in supraantrenament.
Este foarte eficient in conditiile in care te poti reface pana la urmatorul antrenament.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Piper
Senior member 104 mesaje
|
Re: Re: Heavy Duty
scris pe 21 iun 2010 21:38 de Piper
Din experienta mea si a altora, iti pot spune ca un antrenament gen HIT/Heavy Duty executat ca la carte, nu merge fara steroizi.Adica il duci 2-3 saptamani dupa care dai in supraantrenament.
Este foarte eficient in conditiile in care te poti reface pana la urmatorul antrenament.
ok mersi mult,probabil ca o sa raman la antrenamentul traditional
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Heavy Duty
scris pe 21 iun 2010 22:12 de Gilu
Niciodata nu strica sa incerci ceva....
Eu unu am incercat antrenamentul desi primisem inainte feedback de la cateva persoane care au incercat HIT/HD.....cum ca nu ar merge fara anabolizante.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|