Pagina 1 din 1
Sinonim
Newbie 2 mesaje
|
grasimea??
scris pe 19 ian 2008 17:49 de Sinonim
Salut...vin shi eu cu o intrebare poate stupida pt unii dar...importanta pt mine: AM facut burta shi mi s-a depus grasime shi p solduri...deasupra...C antrenament treb sa fac k sa scap de aspectul gras al muschiului shi in acelasi timp sa continui sa pun masa musculara...? ms anticipat pt rasp...ap am 170 shi 70 kg
|
sus |
|
Gordas
Senior member 106 mesaje
|
Re: grasimea??
scris pe 19 ian 2008 19:05 de Gordas
Salut...vin shi eu cu o intrebare poate stupida pt unii dar...importanta pt mine: AM facut burta shi mi s-a depus grasime shi p solduri...deasupra...C antrenament treb sa fac k sa scap de aspectul gras al muschiului shi in acelasi timp sa continui sa pun masa musculara...? ms anticipat pt rasp...ap am 170 shi 70 kg
da cum ai pus grasimea asta pe tine ? ai facut pauza mai mare ?fa mai multe abdomene si alearga ...e greu sa si dai si jos burta si sa si cresti in masa musculara dar cu rabdare :>
Gordas
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: grasimea??
scris pe 20 ian 2008 10:48 de Dave
da cum ai pus grasimea asta pe tine ? ai facut pauza mai mare ?fa mai multe abdomene si alearga ...e greu sa si dai si jos burta si sa si cresti in masa musculara dar cu rabdare :>
da da gordas, asta e secretul
@Sinonim : intrebarea ta se gaseste de cel putin 2 ori pe fiecare pagina, iar raspunsul este simplu...sa ai grija la alimentatie. dieta clasica / dieta ad / dieta keto.
aa....si invata sa scrii corect, nu esti P mirc
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
Re: Re: Re: grasimea??
scris pe 20 ian 2008 13:16 de Lukiano
da da gordas, asta e secretul
1. Asigura destula proteina ca sa poate sa creasca muschiul
2. Balanta energetica negativa: 200-300kcal
3. Cardio in zilele in care nu mergi la sala sau la distanta minima de 8 ore de anrenamentul de forta
4. Cardio de scurta durata(30min) si intensitate mare
5. Nu fa mai multe repetari cu greutati mai mici!!
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
Sinonim
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: grasimea??
scris pe 21 ian 2008 10:34 de Sinonim
Grasimea s-a adunat datorita programului de la munk(sunt cadru medical)...celor 3 luni de pauza si de la pizza mancata in timpul garzilor de noapte...Problema mare este ca am nevoie de o dieta alimentara care sa imi asig atat aportul energetic necesar...intarirea sist iminitar cat si un fizic "fara burta si solduri"...iar acum zau ca nus care ar fi bun in situatia mea...
|
sus |
|
Lukiano
|
scris pe 21 ian 2008 12:33 de Lukiano
Grasimea s-a adunat datorita programului de la munk(sunt cadru medical)...celor 3 luni de pauza si de la pizza mancata in timpul garzilor de noapte...Problema mare este ca am nevoie de o dieta alimentara care sa imi asig atat aportul energetic necesar...intarirea sist iminitar cat si un fizic "fara burta si solduri"...iar acum zau ca nus care ar fi bun in situatia mea...
Raspunsul tau se afla in postul meu dinainte. Daca nu intelegi vreun punct de acolo te rog sa ma intrebi
|
sus |
|
natural
Senior member 117 mesaje
|
scris pe 21 ian 2008 12:48 de natural
Nu merge una fara alta; tb si miscare si dieta. Ma confrunt cu aceleasi probleme in sesiune, da' imediat ce termin cu stresu', trec pe 4 mese pe zi constand exclusiv din supe, salate, pui (nimic cu dresinguri, nimic la cuptor sau prajit). Pe langa asta, iti iei frumos fashu' pe tine (ca s-a mai dus zapada) si dai vreo 3 zile pe saptamana niste ture de parc. Ce propun baietii aici este total legitim si corect, da' nu si aplicabil maselor. Nu vreau sa ofensez pe nimeni prin asta; e doar parerea mea. "Regimul" de mai sus l-am testat in mai bine de 10 ani de judo.
Never, never, never give up!
|
sus |
|
Lukiano
|
Re: Re: Re: Re: grasimea??
scris pe 21 ian 2008 19:16 de Lukiano
Nu merge una fara alta; tb si miscare si dieta. Ma confrunt cu aceleasi probleme in sesiune, da' imediat ce termin cu stresu', trec pe 4 mese pe zi constand exclusiv din supe, salate, pui (nimic cu dresinguri, nimic la cuptor sau prajit). Pe langa asta, iti iei frumos fashu' pe tine (ca s-a mai dus zapada) si dai vreo 3 zile pe saptamana niste ture de parc. Ce propun baietii aici este total legitim si corect, da' nu si aplicabil maselor. Nu vreau sa ofensez pe nimeni prin asta; e doar parerea mea. "Regimul" de mai sus l-am testat in mai bine de 10 ani de judo.
Ce ti se pare cel mai greu de urmat in acest regim?
P.S. Daca nu o sa ai o dieta buna si faci mult cardio vei pierde si din masa musculara.
|
sus |
|
natural
Senior member 117 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: grasimea??
scris pe 21 ian 2008 20:45 de natural
Ce ti se pare cel mai greu de urmat in acest regim?
P.S. Daca nu o sa ai o dieta buna si faci mult cardio vei pierde si din masa musculara.
Nu sunt un fan al alergatului asa ca-ti dai seama ce-i mai rau. Stiu ca pierzi si din masa musculara; e greseala mea ca n-am mentionat asta. Acum nu stiu cat de usor ii e fiecaruia sa le faca pe toate: regim strict, sala, munca etc.
Never, never, never give up!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: grasimea??
scris pe 21 ian 2008 20:58 de gere
Acum nu stiu cat de usor ii e fiecaruia sa le faca pe toate: regim strict, sala, munca etc.
Cum ai spus si mai sus,nu se aplica maselor.Ce se aplica maselor se poate vedea in America(fast-food)
Daca acest sport nu devine o pasiune,ca sa faci cu placere totul,nu ai sanse de reusita.Acum ce se intelege prin reusita depinde de la persoana la persoana.
Secretul e tocmai sa impaci regimul cu munca(atunci cand colegii comanda pizza,tu sa iti cumperi,sa zicem alune sau stiu eu ce,desi probabil vei deveni tema de discutie,dar trebuie sa treci si peste asta).Nu trebuie nici sa intri in extrema,sa iesi cu baieti la o bere si tu sa spui"pai nu beau bere,ca.....".Ideea e sa nu faci abuz.
|
sus |
|
Lukiano
|
scris pe 21 ian 2008 22:34 de Lukiano
Acum nu stiu cat de usor ii e fiecaruia sa le faca pe toate: regim strict, sala, munca etc.
Aici ai dreptate. E foarte greu sa la impaci pe toate mai munca este foarte importanta pentru multi pentru ca de fapt de aici vin banii pentru tot si asta ne face sa ne neglijam pe noi ca persoane. Cei drept e ca dupa ce stai la munca nu stiu cat timp se acumuleaza oboseala si nu iti mai arde tie sa alergi si mai cine stie ce...
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: grasimea??
scris pe 22 ian 2008 00:12 de Gilu
1. Asigura destula proteina ca sa poate sa creasca muschiul
2. Balanta energetica negativa: 200-300kcal
Muschiul nu creste in conditiile astea.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Lukiano
|
Re: Re: Re: Re: Re: grasimea??
scris pe 22 ian 2008 00:22 de Lukiano
Muschiul nu creste in conditiile astea.
Gilu stiu ca esti un adept al balantei pozitive pentru crestere musculara. Am ajuns la aceasta concluzie atat citind cat si vazand pe o persoana care a incercat acest plan de alimentatie, dar asta nu inseamna ca este universal valabil.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 22 ian 2008 12:38 de Gilu
Gilu stiu ca esti un adept al balantei pozitive pentru crestere musculara. Am ajuns la aceasta concluzie atat citind cat si vazand pe o persoana care a incercat acest plan de alimentatie, dar asta nu inseamna ca este universal valabil. E un lucru demonstrat stiintific si practic.Ma asteptam sa stii lucrul asta, e un lucru cat se poate de logic.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grasimea??
scris pe 22 ian 2008 12:54 de gere
E un lucru demonstrat stiintific si practic.Ma asteptam sa stii lucrul asta, e un lucru cat se poate de logic.
Exact cum spui,e logic.Singurul efect atunci cand ai un deficit caloric e acela ca pierzi masa.Acuma,cat din acea masa e musculara si cat grasime,apa,e foarte greu de deteminat si tine de multi facoti,dar un lucru e evident,nu va creste masa musculara.Pentru a creste masa musculara ai un nevoie de un surplus de calorii.
Singura situatie in care dai jos burta si in acelasi timp creste masa musculara,e atunci cand corpul e intr-o stare anabola "continua",cu un nivel al testosteronului mai ridicat,care duce si la arderea grasimii.Acest lucru e ideal,dar si cel mai greu de realizat,si nu o poti tine tot pe acest trend.
|
sus |
|
Bebe
Veteran member 152 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grasimea??
scris pe 22 ian 2008 17:51 de Bebe
Exact cum spui,e logic.Singurul efect atunci cand ai un deficit caloric e acela ca pierzi masa.Acuma,cat din acea masa e musculara si cat grasime,apa,e foarte greu de deteminat si tine de multi facoti,dar un lucru e evident,nu va creste masa musculara.Pentru a creste masa musculara ai un nevoie de un surplus de calorii.
Singura situatie in care dai jos burta si in acelasi timp creste masa musculara,e atunci cand corpul e intr-o stare anabola "continua",cu un nivel al testosteronului mai ridicat,care duce si la arderea grasimii.Acest lucru e ideal,dar si cel mai greu de realizat,si nu o poti tine tot pe acest trend.
raspunsul mai exact este aici
http://www.bodybuilding-romania.ro/forum/viewtopic.php?t=19
asa pierzi cel mai putina masa musclara si poti salbi.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|