Pagina 1 din 1
zeberdee
Veteran member 272 mesaje
|
Geno
scris pe 29 iun 2006 22:40 de zeberdee
Presupunand ca pozitia de lucru e corecta...
1.Cum procedati? (coborati complet sau pana in momentu in care coapsele sunt paralele cu solul)
2.Care e greutatea cea mai buna de lucru? (care sa permita 6-8r/s sau 15-20r/s)
3.Care e treaba cu discurile de sub calcaie?(le-am folosit o perioada da' acu am renuntat la ele, la indicatiile unor tovarasi, desi am impresia ca ma ajutau)
4.Am renuntat total la presa si pt coapse nu fac decat geno.E bine, e rau, sau nu are cine stie ce importanta?
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
Re: Geno
scris pe 29 iun 2006 22:48 de RaduZZZ
1.Cum procedati? (coborati complet sau pana in momentu in care coapsele sunt paralele cu solul)
3.Care e treaba cu discurile de sub calcaie?(le-am folosit o perioada da' acu am renuntat la ele, la indicatiile unor tovarasi, desi am impresia ca ma ajutau)
4.Am renuntat total la presa si pt coapse nu fac decat geno.E bine, e rau, sau nu are cine stie ce importanta?
discurile de sub calcaie le folosesc si eu..am inceput sa fac asta cand iam vazut pe vetyeranii de la sala facand-o.sincer sa fiu,nu stiu care e scopul exact,dar mie mie mai usor asa ptk imi tin echilibrul mai bine,deci am mai multa forta..
exista 2 tipuri de geno..unul cand indoi genunchii pana la 90 de grade,iar altul care se numeste ass to the floor,presuoun ca intelegi.eu fac ass to the floor.
cu presa nu stiu ce sati zic..eu le mai alternez..nici eu nu fac prea multa presa dar nici kiar deloc..
what goes around comes around
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Geno
scris pe 29 iun 2006 23:03 de JohnnyBordur
discurile de sub calcaie le folosesc si eu..am inceput sa fac asta cand iam vazut pe vetyeranii de la sala facand-o.sincer sa fiu,nu stiu care e scopul exact,dar mie mie mai usor asa ptk imi tin echilibrul mai bine,deci am mai multa forta..
exista 2 tipuri de geno..unul cand indoi genunchii pana la 90 de grade,iar altul care se numeste ass to the floor,presuoun ca intelegi.eu fac ass to the floor.
cu presa nu stiu ce sati zic..eu le mai alternez..nici eu nu fac prea multa presa dar nici kiar deloc.. presa izoleaza,si e posibil sa iti belesti coloana daca nu impingi doar cu picioarele,e vorba de cum executi msicarea. La geno ass to the floor e mai greu,faci cu greutate mai mica,daca ai face cu coapsele paralele cu solul ,cand esti in pozitia paralel mentine vreo 2 secunde pozitia dupa care revii,o sa le simti mai bine asa. Cu ass to the floor ridic asa.. "din fundu gradinii" dar ... sincer eu zic ca e mai bine doar semi-geno cu o pauza(adica oprire,sau cum sa ma exprim) in momentu de incordare maxima
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Geno
scris pe 30 iun 2006 00:55 de Gilu
Discuri sub calcaie cam trebuie,am observat lucrul asta,cel putin mie imi streseaza gleznele cand fac fara discuri.Discurile maresc unghiul dintre laba piciorului si tibie,astfel incat atunci cand esti jos cu bara glezna nu e stresata datorita unghiului format(adica mic),pt ca discurile maresc putin acel unghi......Nu stiu daca m-am exprimat pe intelesul vostru,dar cam asta am observat la mine si pot spune ca nu as mai face niciodata genu fara discuri sub calcaie.Am uitat sa mai spun ca atunci cand faci "ass to the floor" glezna e stresata mai mult decat la semi-genu,pt ca evident cu cat te lasi mai jos,cu atat e mai mic unghiul,implicit stresul asupra articulatiei gleznei.Eu am facut pana acum semi-genu,din diverse motive,dar de o sapt am inceput cu ass to the floor si simt mult mai bine coapsele la antrenament.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|