Pagina 1 din 1
Luminati
Newbie 8 mesaje
|
Gambe
scris pe 18 aug 2008 12:21 de Luminati
Am gambele mici in comparatie cu restul corpului, pot antrena gambele la 2 zile impreuna cu celelalte grupe ?
|
sus |
|
Vio90
Veteran member 175 mesaje
|
Re: Gambe
scris pe 18 aug 2008 12:55 de Vio90
Am gambele mici in comparatie cu restul corpului, pot antrena gambele la 2 zile impreuna cu celelalte grupe ?
Gambele trebuie antrenate ca si celelalte grupe.Ai face piept la 2 zile??Daca faci mai des nu inseamna ca vor creste mai repede ca celelalte,vor creste daca respecti ciclul antrenament-alimentatie-odihna.Antreneaza gambele o data pe saptamana in ziua de picioare.
Faptele,nu vorbele,te fac sa fii mare !!!
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
Re: Re: Gambe
scris pe 18 aug 2008 13:39 de neamarinmili
Gambele trebuie antrenate ca si celelalte grupe.Ai face piept la 2 zile??Daca faci mai des nu inseamna ca vor creste mai repede ca celelalte,vor creste daca respecti ciclul antrenament-alimentatie-odihna.Antreneaza gambele o data pe saptamana in ziua de picioare.
nu antr gambele de mai mult de 2x pe sapt. e o grupa mica, ai grija sa nu exagerezi cu antr pe ea. poti incerca ridicari pe varfuri cu gantere in maini, atacand din 3 unghiuri diferite. cu picioarele paralele, cu vf indreptate spre int si spre ext.
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
scris pe 18 aug 2008 15:19 de andy90
nu stiu ce antrenament de picioare faci tu daca mai poti face gambe dupa
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Gambe
scris pe 18 aug 2008 17:33 de andy90
)) dar tu cand faci gambe? cand bagi brate? ) logic ca gambele se antr in ziua cu (picioare) coapse. cand faci genu, nu la gambe obosesti. intrebarea asta a fost tare. si daca baga piept cu triceps de ex, cum era? mai poti face triceps dupa piept????
hai ca vb degeaba. pa
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
|
sus |
|
Vio90
Veteran member 175 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Gambe
scris pe 18 aug 2008 18:20 de Vio90
hai ca vb degeaba. pa
Pai tu cand faci gambele?
Faptele,nu vorbele,te fac sa fii mare !!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 18 aug 2008 18:27 de Gilu
Am gambele mici in comparatie cu restul corpului, pot antrena gambele la 2 zile impreuna cu celelalte grupe ? incearca mai multe metode, una tot da rezultate.Recomand minim 8-10 serii.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Luminati
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gambe
scris pe 18 aug 2008 21:52 de Luminati
Din cate am inteles ma apuc sa fac 3 tipuri de exercitii pt gambe, din diferite unghiuri, 4 serii fiecare, in ziua cu picioarele ?
|
sus |
|
Luminati
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 18 aug 2008 21:56 de Luminati
si daca baga piept cu triceps de ex, cum era? mai poti face triceps dupa piept????
Eu chiar fac piept cu triceps si mereu am facut asa...asa mi-a zis antrenorul...ca cica dupa ce antrenez pieptul e incalzit tricepsul si nu pot baga biceps, ca bicepsul e mort...dar sa stii ca am crescut mult in spate si piept si mai putin in brate, sa incep sa bag piept cu biceps si spate cu triceps ?
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
scris pe 18 aug 2008 22:49 de andy90
Pai tu cand faci gambele?
dupa piept si dupa umeri, sau la inceputul antrenamentului acestor grupe
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 19 aug 2008 00:46 de Macho
e deajuns o data pe saptamana mai ales daca nu ai masina si mergi pe jos zi de zi , poti sa incerci cu greutati mari sa faci repetari putine,altii reusesc sa le pompeze la greutati medii si mici repetari multe pana la ,,ardere" ...mai poti incerca si alergare daca nu merge nici cum inseamna ca esti slab genetic la gambe,sa stii oricum ca sunt putini cei care au dezvoltate gambele
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gambe
scris pe 19 aug 2008 08:37 de neamarinmili
dupa piept si dupa umeri, sau la inceputul antrenamentului acestor grupe
teoretic nu e bine!
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
scris pe 19 aug 2008 08:41 de neamarinmili
Eu chiar fac piept cu triceps si mereu am facut asa...asa mi-a zis antrenorul...ca cica dupa ce antrenez pieptul e incalzit tricepsul si nu pot baga biceps, ca bicepsul e mort...dar sa stii ca am crescut mult in spate si piept si mai putin in brate, sa incep sa bag piept cu biceps si spate cu triceps ?
poftim? dupa piept, bicepsu e mort? cred ca ai vrut sa zici altceva. si nici nu ai inteles ce am vrut eu sa zic. am vrut sa zic ca intre piept si triceps e mult mai multa legatura decat intre coapse si gambe. daca unii nu mai pot face gambe dupa coapse, atunci triceps dupa piept cred ca deja e SF
|
sus |
|
Luminati
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 19 aug 2008 11:32 de Luminati
poftim? dupa piept, bicepsu e mort? cred ca ai vrut sa zici altceva. si nici nu ai inteles ce am vrut eu sa zic. am vrut sa zic ca intre piept si triceps e mult mai multa legatura decat intre coapse si gambe. daca unii nu mai pot face gambe dupa coapse, atunci triceps dupa piept cred ca deja e SF
Aha, am inteles, deci le fac tot asa
|
sus |
|
Luminati
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 19 aug 2008 11:35 de Luminati
e deajuns o data pe saptamana mai ales daca nu ai masina si mergi pe jos zi de zi , poti sa incerci cu greutati mari sa faci repetari putine,altii reusesc sa le pompeze la greutati medii si mici repetari multe pana la ,,ardere" ...mai poti incerca si alergare daca nu merge nici cum inseamna ca esti slab genetic la gambe,sa stii oricum ca sunt putini cei care au dezvoltate gambele
Am Gambe mai mici ca fetele , oricum multumesc pentru raspunsuri, o sa continui sa le antrenez si sa alerg.
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
Re: Re: Re: Gambe
scris pe 19 aug 2008 12:22 de neamarinmili
Am Gambe mai mici ca fetele , oricum multumesc pentru raspunsuri, o sa continui sa le antrenez si sa alerg.
masoara gambe, coapsa, torace, gat, brat....sa vad cat de mare e diferenta.
|
sus |
|
Spaz_23
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 21 aug 2008 22:11 de Spaz_23
Nea marine esti varza tati...
Gambele sunt aproape imposibil de supraantrenat.Auzi la el, trebuie tratate c si celelalte grupe...Sictir!
3x pe saptamana cu 6-9 serii sunt ok.Si nu dupa picioare ca nu mai ai chef de nici o gamba.Merg cu spatele sau orice alta grupa mica.Sau separat.
Eat hard
Live fast
Train like a freak
Leave a massive corpse behind
|
sus |
|
billy
Senior member 59 mesaje
|
scris pe 29 dec 2008 23:07 de billy
.Merg cu spatele sau orice alta grupa mica.Sau separat.
daca la tine spatele e grupa mica atunci in afar de picioare nu mai ai nici o grupa mare?
gambele marg dupa picioare...la epuizare. si eu am gambe mici...dar sunt slabutz de felul meu...deaia ma duc la sala...dupa parerea mea e imposibil daca il lucrezi sa nu creasca.
si nu'l descurajati cu replici de genu "asa tie geneticu". daca a crescut pieptu bila si toate grupele , gambele nu au scutire.
ar merge si gambe de 2 ori pe saptamana. dar daca azi faci piept sangele tie pompat inspre el. faci si gambe merge si la ele. nu e bine.... merge cu picioarele si daca e nevoie si abdomen in aceeasi zi...eu asa fac
Cred ca e atributia lui Dumnezeu sa'i ierte. Noi trebuie doar sa aranjam intalnirea.
|
sus |
|
KakaJr
Veteran member 271 mesaje
|
scris pe 30 dec 2008 10:27 de KakaJr
merg ma si de 2 orei pe sapt... odata knd antrenezi picioarele si le lucrezi normal cu greutati mari si a 2a oara lucrezi cu greutati mai mici doar pentru pompare cu repetari multe.... io asa am facut si ma simteam ok ... lucram lunea picioarele si joia bagam gambe cu brate!
Educa'ti mintea si salbaticeste'ti corpul !
|
sus |
|
rider_thetig
Senior member 101 mesaje
|
scris pe 30 dec 2008 12:35 de rider_thetig
atunci de ce mi cresc gambele si daca le fac dupa piept? ceva nu e bine
cresc ptr ca se rup fibrele,si ele cand se refac, se refac de 2-3 ori mai mari ptr a prevenii urmatoarea rupere a lor...si uite asa creste muschiu...
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gambe
scris pe 30 dec 2008 18:43 de andy90
atunci de ce mi cresc gambele si daca le fac dupa piept? ceva nu e bine
cresc ptr ca se rup fibrele,si ele cand se refac, se refac de 2-3 ori mai mari ptr a prevenii urmatoarea rupere a lor...si uite asa creste muschiu...
nu tu trebuia sa raspunzi
|
sus |
|
rider_thetig
Senior member 101 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gambe
scris pe 30 dec 2008 20:10 de rider_thetig
nu tu trebuia sa raspunzi
NORMAL CA STIAI cum cresc dar m-am bagat si eu in seama....parerea mea este ca nu-i prea bine sa faci piept gambe...odata ce ai pompat o mare parte de sange in zona pieptului, o aduci in zona gambelor si sa mai si "pompezi" acolo..
sa zicem ca dupa 3 serii sangele irigheaza muschiul gambei, f bine dar daca faci doar 8 serii(unii)doar 5 le faci la randament maxim...
eu le fac dupa picioare,chiar daca de abia ma mai tin drept,ma pun la aparatul soler,la presa si la cel care te apasa pe umeri si bag din rasputeri acolo..eu cand fac superserii: presa, ma storc de forta si fac si geno,ma dor toti muschii picioarelor inclusiv ai gambelor..
fiecare alt corp si la unii merge ceva bine ,la altii altceva
Parerea Mea
|
sus |
|
billy
Senior member 59 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gambe
scris pe 30 dec 2008 23:24 de billy
din moment ce ii dai sa "bea" sangele normal ca creste. chiar si dupa piept...dar nu e acelasi lucru...nu'i deloc......ma rog fiecare face cum vrea...dar sfatul asta nu'l dau din experianta mea de 10 luni intre fiare...
Cred ca e atributia lui Dumnezeu sa'i ierte. Noi trebuie doar sa aranjam intalnirea.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|