Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
gain fast
scris pe 23 dec 2005 00:56 de Anonim
deci am luat 3 cuti la rand de gain fast trebe sa mai fac o pauza ceva sau pot sa iau in continuare ca pe cutie nu scrie nimik.. astept raspunsuri... mersi
|
sus |
|
Ombladoon
Senior member 130 mesaje
|
Re: gain fast
scris pe 23 dec 2005 01:14 de Ombladoon
deci am luat 3 cuti la rand de gain fast trebe sa mai fac o pauza ceva sau pot sa iau in continuare ca pe cutie nu scrie nimik.. astept raspunsuri... mersi
nu tre sa faci nici o pauza... toata lumea ia gain fast ia ca iau si yo d maine ca m-am saturat d gigant pro mass(3 ore p wcu)
Totu pare mare atunci cand esti mic.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gain fast
scris pe 23 dec 2005 21:22 de Gilu
[quo te]deci am luat 3 cuti la rand de gain fast trebe sa mai fac o pauza ceva sau pot sa iau in continuare ca pe cutie nu scrie nimik.. astept raspunsuri... mersi
nu tre sa faci nici o pauza... toata lumea ia gain fast ia ca iau si yo d maine ca m-am saturat d gigant pro mass(3 ore p wcu) okk ) mersi ptr raspuns sper sa ai dreptate )
doar sa iei doza necesara pe zi. pai iau o cupa deaia din cutie pe zi O cupa nu are mai mult de 150-175 Kcal,deci nu va face diferenta nici intr-un caz,daca ai de gand sa iei tot asa,mai bine nu iti mai strica banii ca oricum nu rezolvi nimic....
asa e cu zice Gilu...ia 2 cupe dimineta cand te trezesti,3 cupe dupa antrenament si 2-3 cupe seara..asa ai sa ai rezultate cu toate ca o cutie nu o sa te mai tina prea mult Urmeaza sfatul de mai sus numai daca esti ectomorf extrem,altfel o sa ajungi in scurt timp obez....
stai linistit eu sunt ectomorf(dar nu extrem)si am luat 2 cupe dimineta cu lapte apoi dupa antrenamnet 3cupe cu lapte+3albusri de ou si seara 2cupe cu 2 iaurturi de fructe...si nu am ajuns obez..deci stai linistitDeci tu tre sa intelegi ca suplimentele "suplimenteaza" alimentatia,normal ca nu te ingrasi numai de la gain fast,trebuie prima data sa mananci bine,apui sa iei suplimente,daca totusi nu te ingrasi inseamna ca esti ecto extrem,chiar ce inseamna la tine extrem?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gain fast
scris pe 23 dec 2005 21:31 de Anonim
[quo te]deci am luat 3 cuti la rand de gain fast trebe sa mai fac o pauza ceva sau pot sa iau in continuare ca pe cutie nu scrie nimik.. astept raspunsuri... mersi
nu tre sa faci nici o pauza... toata lumea ia gain fast ia ca iau si yo d maine ca m-am saturat d gigant pro mass(3 ore p wcu) okk ) mersi ptr raspuns sper sa ai dreptate )
doar sa iei doza necesara pe zi. pai iau o cupa deaia din cutie pe zi O cupa nu are mai mult de 150-175 Kcal,deci nu va face diferenta nici intr-un caz,daca ai de gand sa iei tot asa,mai bine nu iti mai strica banii ca oricum nu rezolvi nimic....
asa e cu zice Gilu...ia 2 cupe dimineta cand te trezesti,3 cupe dupa antrenament si 2-3 cupe seara..asa ai sa ai rezultate cu toate ca o cutie nu o sa te mai tina prea mult Urmeaza sfatul de mai sus numai daca esti ectomorf extrem,altfel o sa ajungi in scurt timp obez....
stai linistit eu sunt ectomorf(dar nu extrem)si am luat 2 cupe dimineta cu lapte apoi dupa antrenamnet 3cupe cu lapte+3albusri de ou si seara 2cupe cu 2 iaurturi de fructe...si nu am ajuns obez..deci stai linistit Deci tu tre sa intelegi ca suplimentele "suplimenteaza" alimentatia,normal ca nu te ingrasi numai de la gain fast,trebuie prima data sa mananci bine,apui sa iei suplimente,daca totusi nu te ingrasi inseamna ca esti ecto extrem,chiar ce inseamna la tine extrem?
ma gandeam ca la cele 90kg ale mele(nu ca ar fi multe)nu sunt chiar ectomorf extrem dar poate o fi...mai greseste omu
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gain f
scris pe 23 dec 2005 22:44 de Anonim
stai linistit eu sunt ectomorf(dar nu extrem)si am luat 2 cupe dimineta cu lapte apoi dupa antrenamnet 3cupe cu lapte+3albusri de ou si seara 2cupe cu 2 iaurturi de fructe...si nu am ajuns obez..deci stai linistit Deci tu tre sa intelegi ca suplimentele "suplimenteaza" alimentatia,normal ca nu te ingrasi numai de la gain fast,trebuie prima data sa mananci bine,apui sa iei suplimente,daca totusi nu te ingrasi inseamna ca esti ecto extrem,chiar ce inseamna la tine extrem?
ma gandeam ca la cele 90kg ale mele(nu ca ar fi multe)nu sunt chiar ectomorf extrem dar poate o fi...mai greseste omu
90 d kg)) ectomorf lol d lol
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gain f
scris pe 24 dec 2005 01:00 de Gilu
Cum dracu poti sa zici ca esti ectomorf la 90kg???!!!!Ce inaltime ai?de cand faci sala?Eu cred ca incurci termenul de ectomorf cu ENDOMORF tata....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ga
scris pe 2 ian 2006 21:18 de Anonim
Cum dracu poti sa zici ca esti ectomorf la 90kg???!!!!Ce inaltime ai?de cand faci sala?Eu cred ca incurci termenul de ectomorf cu ENDOMORF tata....
ti am raspuns ironic la intrebare dar vad ca nu ti ai dat seama.fac sala de 3 ani jumate si am 22 de ani.Alte intrebari?am 1,77 si 44 in brat.altceva ce sa ti mai spun?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|