Sondaj: De cate ori pe saptamana faceti flotari?
Pagina 1 din 1
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Flotari
scris pe 21 iun 2007 06:32 de murphy2
flotarile nu sunt exercitiu de baza in culturism. Cu flotari in culturism mare lucru nu rezolvi,corpul are o limita de crestere la o greutate,si probabil ca o sa dai in rezistenta pana la urma oricum le`ai face...
daca vrei sa faci si sala nu zic ca nu strica sa ai putina rezistenta capatata de la flotari, dara fara sala atat doar capeti un tonus mult mai bun decat al unuia care nu face si cam atat.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
DiamonD
Veteran member 351 mesaje
|
Re: Flotari
scris pe 21 iun 2007 09:12 de DiamonD
Flotarile...toti stim ca sunt fara indoiala un exercitiu de baza in culturism,si reprezinta cea mai intalnita forma de antrenament folosita acasa de fiecare(cel putin in cazul meu).Insa cat de corect le executam??Am vazut pe youtube multe clipuri cu persoane care fac flotari si sincer nu mai stiu care e forma corecta.Unchiu meu spune ca e cel mai bine cu coatele pe langa corp,sa alunece.Si cum se respira:in timp ce coboram inspiram sau expiram??Am vazut persoane care duc coatele''in afara'' ceea ce cred eu este gresit.Pana unde coboram?Eu nu ating niciodata podeaua,nici cu pieptul nici cu barbia nici nu genunchi sau abdomenul.Spatele drept e obligatoriu stiu dar..privirea in jos sau inainte??Sunt detalii care desi nu par importante,ne ajuta sa executam cat mai corect flotarile.Am vazut multe cazuri de persoane care arcuiesc spatele pe parcursul executarii etc.Imi recomandati un clip cu executarea corecta va rog??Doar asa se poate invata cel mai usor si coresct tehnica!!
cum a zis si bordura - pt pectorali priza departata, cu vreo 10 cm fata de latimea umerilor, degetele orientate in fata si pentru intensitate continui imediat cu urmatoarea flotare, nu te opresti.
- pt triceps, priza apropiata, mainile la nivelul pectoralilor, putin mai jos chiar, pe langa corp, sa alunece.
La ambele forme, trebuie sa incordezi cand ajungi sus muschiul care il incordezi - pectorali sau triceps.
Privirea intotdeauna este orientata inainte - asta o stiu de la karate.
Inspiri cand ajungi jos, expiri la ridicare.
Great things are only possible with outrageous requests!!!
|
sus |
|
Little_Big
Senior member 92 mesaje
|
Flotari
scris pe 21 iun 2007 10:21 de Little_Big
Eu nu fac foarte rapid flotarile,ma ridic incet si cobor incet.Deci cand ajung in pozitia de sus nu ma opresc deloc,ci cobor imediat.Eu inspiram atunci cand ma ridicam pentru ca asa auzisem.
Culturismul inseamna viata!
|
sus |
|
johnnybordur
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 21 iun 2007 10:43 de johnnybordur
deci dupa cum spuneam flotarile nu tin de culturism,degeaba faci rezistenta,ca nu aia conteaza la greutati mari,daca il pui pe ronnie la flotari mai mult de 10 probabil ca nu o sa poata sa faca. expira cand iti impingi corpu pt ca atunci faci cel mai mare efort, altfel faci total aiurea. mai bine mergi la o sala parerea mea
|
sus |
|
Little_Big
Senior member 92 mesaje
|
Flotari
scris pe 21 iun 2007 18:30 de Little_Big
Sa vad ma gandeam la sala serios....apropo,antebratul trebuie sa fie in permanenta nemiscat si perpendicular pe sol?
|
sus |
|
edwardk1
Senior member 146 mesaje
|
scris pe 21 iun 2007 20:01 de edwardk1
Sa vad ma gandeam la sala serios....apropo,antebratul trebuie sa fie in permanenta nemiscat si perpendicular pe sol?
cam asa ceva...
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 22 iun 2007 16:29 de Gilu
daca il pui pe ronnie la flotari mai mult de 10 probabil ca nu o sa poata sa faca Bine ca nu ti-am dat ban si la useru asta, ai avut ocazia sa spui cea mai mare porcarie de pe forum.Adica poate sa faca impins cu 220-230kg, dar cu greutatea corpului nu poate....nu raspunde la mesaju asta
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Little_Big
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 23 iun 2007 20:00 de Little_Big
deci dupa cum spuneam flotarile nu tin de culturism,degeaba faci rezistenta,ca nu aia conteaza la greutati mari,daca il pui pe ronnie la flotari mai mult de 10 probabil ca nu o sa poata sa faca. expira cand iti impingi corpu pt ca atunci faci cel mai mare efort, altfel faci total aiurea. mai bine mergi la o sala parerea mea
Pai flotarile sunt pentru forta din cate stiam eu.Cred eu ca si culturstii fac flotari,si probabil ca Ronnie face mai multe flotari decat multi dintre noi,nu 10. http://www.youtube.com/watch?v=4r9ekiouB_8
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Flotari
scris pe 23 iun 2007 21:07 de Dave
Pai flotarile sunt pentru forta din cate stiam eu.Cred eu ca si culturstii fac flotari,si probabil ca Ronnie face mai multe flotari decat multi dintre noi,nu 10. http://www.youtube.com/watch?v=4r9ekiouB_8
flotarile nu sunt pentru forta, ma...
daca faci 30 de flotari nu inseamna ca-ti creste forta, este exact ca si cum ai face impins orizontal cu o greutate ce-ti permite cele 30 de repetari. atunci iti creste forta ? nu...sau foarte putin, nesemnificativ pt culturism
|
sus |
|
cristyan
Veteran member 262 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Flotari
scris pe 24 iun 2007 10:47 de cristyan
flotarile nu sunt pentru forta, ma...
daca faci 30 de flotari nu inseamna ca-ti creste forta, este exact ca si cum ai face impins orizontal cu o greutate ce-ti permite cele 30 de repetari. atunci iti creste forta ? nu...sau foarte putin, nesemnificativ pt culturism
mai degraba , in cazul asta, creste rezistenta...
"Nu suntem mai puternici decat cea mai slaba parte a corpului nostru."
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 24 iun 2007 16:02 de csmkr18
daca il pui pe ronnie la flotari mai mult de 10 probabil ca nu o sa poata sa faca.
|
sus |
|
johnnybordur
Junior member 35 mesaje
|
Re: Re: Re: Flotari
scris pe 30 iun 2007 21:40 de johnnybordur
normal ca ti-ai gasit sa te bagi chiar tu in seama,oricum am gresit eu ca nu am exprimat corect ceea ce gandeam,i-am explicat la gilu pe privat si a inteles unde bateam eu cand am spus ce am spus ...
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|