Pagina 1 din 1
ion
Guest
|
flotari
scris pe 5 feb 2006 19:59 de ion
Eu am 174 si m-am gandit k intrucat mai am vreo 1 an de crestere, sa nu incerc cu greutati deoarece mi-ar putea afecta cresterea in inaltime. Intrebarea mea este flotari, tractiuni, shi alte exercitii fara greutati pot afecta cresterea in inaltime?
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: flotari
scris pe 5 feb 2006 20:19 de Komura
Eu am 174 si m-am gandit k intrucat mai am vreo 1 an de crestere, sa nu incerc cu greutati deoarece mi-ar putea afecta cresterea in inaltime. Intrebarea mea este flotari, tractiuni, shi alte exercitii fara greutati pot afecta cresterea in inaltime?
Naspunsul este: nu.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: flotari
scris pe 5 feb 2006 20:21 de Komura
Naspunsul este: nu.
Am vrut sa scriu "Raspuns" in loc de "Naspuns".)
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 5 feb 2006 22:26 de crististrong
evident ca nu. nu s-a demonstrat ca ex de culturism ar stopa cresterea in inaltime atata timp cat te alimentezi corect si-i dai corpului suficiente resurse sa se refaca
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 7 feb 2006 08:14 de Spynes
Eu am 174 si m-am gandit k intrucat mai am vreo 1 an de crestere, sa nu incerc cu greutati deoarece mi-ar putea afecta cresterea in inaltime. Intrebarea mea este flotari, tractiuni, shi alte exercitii fara greutati pot afecta cresterea in inaltime? cati ani ai?
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 7 feb 2006 08:15 de Spynes
Eu am 174 si m-am gandit k intrucat mai am vreo 1 an de crestere, sa nu incerc cu greutati deoarece mi-ar putea afecta cresterea in inaltime. Intrebarea mea este flotari, tractiuni, shi alte exercitii fara greutati pot afecta cresterea in inaltime? cati ani ai? cresterea la baietii se face pna la 21 de ani
iar de al 15 poti sa te apuci de culturism dak vrei dupa cum ai spus tu k mai ai un an de crestere inseamna k ai 20
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Ombladoon
Senior member 130 mesaje
|
scris pe 7 feb 2006 16:48 de Ombladoon
baga ma flotari cate poti...pana cazi ca sunt f bune.
Totu pare mare atunci cand esti mic.
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
scris pe 7 feb 2006 17:35 de testsuspensi
prietene hai sa iti zic de ce toti pustii de 15 ani ce se apuca de sala nu mai cresc : ori e genetic { adica asa io dat dumnezeu scunzii} ori nu dau corpului destule proteien si carbo ca sa se recupereze adica sa creasca in masa si in inaltime . deci poti sa mergi la sala linistit daca mananci bine ca o sa cresti garantez eu . acum aceeasi treaba e si cu flotari alea alea . ex eu am facut jkarate de la9 ani si imediat dupa ce mam lasat amm explodat in inaltime asta pt ca toti nutrienti erau falos pt cresterea in inaltime si nu erau arsi prin exercitiu . deci mananca bine si o sa cresti . nimeni nu a dovedit ca exercitiile efectuate corect iti opresc cresterea in inaltime
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
catablu
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 7 feb 2006 23:42 de catablu
NU afecteaza,da sa stii ca decat sa faci flotari si tractziuni,mai bine te duci la sala.Parerea mea ca flotarile si exertziciile astea te fac sa slabesti,si iti ramane corpu fara materie prima de crestere.Vrei sa cresti dute la sala si baga meserie,dar si suplimente )
Tre sa fii destept ca sa ti dai seama ca esti prost
|
sus |
|
cor73z
Senior member 122 mesaje
|
scris pe 8 feb 2006 10:17 de cor73z
NU afecteaza,da sa stii ca decat sa faci flotari si tractziuni,mai bine te duci la sala.Parerea mea ca flotarile si exertziciile astea te fac sa slabesti,si iti ramane corpu fara materie prima de crestere.Vrei sa cresti dute la sala si baga meserie,dar si suplimente ) Vaaaii Doamne.. Auz`..slabesti de la flotari..si mai ramai shi fara "materie prima":O
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: Re: flotari
scris pe 8 feb 2006 10:30 de testsuspensi
flotarile consuma materia prima {glicogen ptr energie] ca si orice alt efort fizic si consuma si proteine ptr reconstructia muschilor lezati. parerea mea
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|