Pagina 1 din 1
DaNCooL
Newbie 4 mesaje
|
FEBRA MUSCULARA
scris pe 8 aug 2006 17:53 de DaNCooL
Salutare! Ma duc la sala de 2 zile si instructorul de acolo m-a omorat, a zis ca asa e bine , am facut in draci si am febra musculara ... am fost si azi cu toate ca abea mai puteam sa ma misc si totusi a mai trecut febra musculara(parca).Ce sa fac sa treaca mai repede,natural,nu vreau sa ma puneti pe mine sa i-au nu stiu ce produse chestii d'astea.Si inca ceva-primele 3 zile mi s-a spus sa lucrez toate grupele,sa i-au toate aparatele la rand.Si dupaia o sa-mi faca un program....Este bine ce fac??nu mai pot sunt mort ma dor toti muschi,da nici de-al draq nu ma las,cand intru in sala...parca imi trece
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: FEBRA MUSCULARA
scris pe 8 aug 2006 17:58 de csmkr18
Salutare! Ma duc la sala de 2 zile si instructorul de acolo m-a omorat, a zis ca asa e bine , am facut in draci si am febra musculara ... am fost si azi cu toate ca abea mai puteam sa ma misc si totusi a mai trecut febra musculara(parca).Ce sa fac sa treaca mai repede,natural,nu vreau sa ma puneti pe mine sa i-au nu stiu ce produse chestii d'astea.Si inca ceva-primele 3 zile mi s-a spus sa lucrez toate grupele,sa i-au toate aparatele la rand.Si dupaia o sa-mi faca un program....Este bine ce fac??nu mai pot sunt mort ma dor toti muschi,da nici de-al draq nu ma las,cand intru in sala...parca imi trece
da este bine ce faci
|
sus |
|
zeberdee
Veteran member 272 mesaje
|
scris pe 8 aug 2006 18:00 de zeberdee
1)Faci o mare greseala daca te antrenezi cu febra musculara
2)Ca sa previi si sa grabesti refacerea, vitamina C de mai multe ori pe zi si glutamina dupa efort.
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: FEBRA MUSCULARA
scris pe 8 aug 2006 18:15 de csmkr18
1)Faci o mare greseala daca te antrenezi cu febra musculara
2)Ca sa previi si sa grabesti refacerea, vitamina C de mai multe ori pe zi si glutamina dupa efort.
are doar 2 zile de sala.din cate stiu trebuie sa faca circuite vreo saptamana sau chiar doua.deci in situatia asta nu e valabila faza cu refacerea muschilor.in primele zile pur si simplu isi "pregateste" muschii pentru ce va urma.
|
sus |
|
DaNCooL
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 8 aug 2006 21:41 de DaNCooL
Ms mult cu siguranta orice-ar fi nu ma las,vreau sa ajung si eu "mare" ca voi(majoritatea)...Oricat de tare m-ar durea eu tot intru in sala,e greu dar daca vreau sa ajung undeva,trebuie sa lupt.Sper ca peste 1 an sau cat o dura,sa ajung sa dau si eu sfaturi la altii si sa ma uit cu drag la corpul meu bine facut ...
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 8 aug 2006 21:46 de Gilu
Ms mult cu siguranta orice-ar fi nu ma las,vreau sa ajung si eu "mare" ca voi(majoritatea)...Oricat de tare m-ar durea eu tot intru in sala,e greu dar daca vreau sa ajung undeva,trebuie sa lupt.Sper ca peste 1 an sau cat o dura,sa ajung sa dau si eu sfaturi la altii si sa ma uit cu drag la corpul meu bine facut ... Noi(majoritatea)intram aici ca sa schimbam informatii....ca se intampla mai mult sa dam sfaturi la incepatori,asta e alta treaba ,asa e pe toate forumurile.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Andrei18
Veteran member 278 mesaje
|
scris pe 9 aug 2006 01:11 de Andrei18
este bine ce faci si daca vrei sa scapi mai repede de febra musculara dupa antrenament mananca o grefa sau ia niste vitamina c
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 9 aug 2006 08:08 de murphy2
este bine ce faci si daca vrei sa scapi mai repede de febra musculara dupa antrenament mananca o grefa sau ia niste vitamina c
poti incerca si cu Dextroza care este la fel daca numai eficienta...
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
zeberdee
Veteran member 272 mesaje
|
scris pe 9 aug 2006 09:44 de zeberdee
Oricat de tare m-ar durea eu tot intru in sala
Uite sa stii si de ce te doare si ce "bine" faci ca insisti....doar asa o sa ajungi ca noi!
"Ideea este ca durerea pe care o simti este produsa de substantele descompuse din fibrele musculare afectate, care sunt preluate de nervii senzitivi locali ce transfroma informatia in impuls nervos trimis la creier. Acesti nervi sunt si ei afectati de antrenament, deci au nevoie de refacere- tocmai de asta febra nu este resimtita imediat ci dupa cateva ore pana la o zi. Ideea este ca daca fortezi din nou muschiul, aceste cai nervoase sunt supraincarcate si se blocheaza, nemaitranmitand impulsurile catre creier, deci nu mai simti durerea, chiar daca microtraumlele nu dispar, ci din contra, se agraveaza"
http://www.getfit.ro/fm.php
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: FEBRA MUSCULARA
scris pe 11 aug 2006 02:29 de bogdanbgd
am facut saptaman 1 la piept ... febra
am facut saptaman 2 la piept ... febra
e semn bun sau ?
din cate stiu eu nu e bine sa ai tot timpu' febra ...
oricum al peipt fac febra f f usor fata de umeri/spate,gambe.
|
sus |
|
seders
Junior member 32 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: FEBRA MUSCULARA
scris pe 15 aug 2006 19:25 de seders
Febra musculara o sa ai in special la inceput, pentru o perioada. Dupa aceea nu o sa mai fie o durere asa intensa, ci mai degraba o oboseala "placuta"
Daca ai, ai.. Daca n-ai, n-ai... Da` mai bine sa ai
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|