Pagina 1 din 1
LoZ
Newbie 1 mesaje
|
exercitii acasa
scris pe 4 ian 2008 17:16 de LoZ
vreau sa stiu daca flotarile facute acasa numai t intretin sau t si ajuta sa iei in masa musculara? Si daca t ajuta care sunt cele mai eficiente si cat d des ar trebui facute....???
ast rasp...
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: exercitii acasa
scris pe 4 ian 2008 17:35 de andy90
vreau sa stiu daca flotarile facute acasa numai t intretin sau t si ajuta sa iei in masa musculara? Si daca t ajuta care sunt cele mai eficiente si cat d des ar trebui facute....???
ast rasp...
nu sunt eficiente pt masa musculara
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
Re: Re: exercitii acasa
scris pe 4 ian 2008 17:42 de Lukiano
nu sunt eficiente pt masa musculara
muschii se acomodeaza cu solicitarea si nu mai cresc chiar daca faci multe repetari
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
everest_expl
Junior member 11 mesaje
|
Re: exercitii acasa
scris pe 6 ian 2008 19:54 de everest_expl
sunt eficiente la inceput,apoi devin "pt intretinere".sfatul meu:doua gantere,o bara,discuri si vointa! ca eficienta ganterele sunt pe primul loc.
everest explore
|
sus |
|
alex30
Junior member 33 mesaje
|
Re: Re: exercitii acasa
scris pe 8 ian 2008 15:42 de alex30
nu sunt eficiente pt masa musculara TOTAL GRESIT..un an de zile am facut numai flotari .inclinat si orizontal cu o variatie de prize (pumni ,degete,larga,ingusta...etc..)am avut rezultate pe masura.Bineinteles dupa o anumita perioada numai poti face flotari .muschiul e acomodat...Poti face flotari ..daca ai trecut de 15-20 scurteaza timpul de odihnda in serii ..foloseste repetari fortate,metoda pauza-odihna..ai o gramada ..numai sa le faci..
Bodybuilding is a science.Knowledge is the key
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: exercitii acasa
scris pe 8 ian 2008 20:55 de andy90
metoda pauza-odihna
cum e asta??
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
aLeEe
Junior member 45 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: exercitii acasa
scris pe 12 ian 2008 10:26 de aLeEe
probabil ceva gen "superset de flotari :O "
Get big or die trying :| !
|
sus |
|
alex30
Junior member 33 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: exercitii acasa
scris pe 12 ian 2008 10:41 de alex30
vai vai..nu ati auzit de metoda rest/pause --faceti cateva repetari ..pauza cateva secunde si mai faceti iar cateva repetari
|
sus |
|
Lukiano
|
Re: Re: Re: Re: Re: exercitii acasa
scris pe 12 ian 2008 12:43 de Lukiano
vai vai..nu ati auzit de metoda rest/pause --faceti cateva repetari ..pauza cateva secunde si mai faceti iar cateva repetari
Un fel de superset daca pauza mica e doar intre 2 exercitii sau daca e generala..... mega-super-GIANTSET
|
sus |
|
alex30
Junior member 33 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: exercitii acasa
scris pe 12 ian 2008 13:58 de alex30
Un fel de superset daca pauza mica e doar intre 2 exercitii sau daca e generala..... mega-super-GIANTSET ce superset nu are nicio tre cu aceasta metoda..supersetu implica antre a 2 grupe musculare(de obicei antagoniste)executate grupa dupa grupa cu o pauza foarte scurta intre ele.Mai cititi si pe site`uri din USA
|
sus |
|
Lukiano
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: exercitii acasa
scris pe 12 ian 2008 14:02 de Lukiano
ce superset nu are nicio tre cu aceasta metoda..supersetu implica antre a 2 grupe musculare(de obicei antagoniste)executate grupa dupa grupa cu o pauza foarte scurta intre ele.Mai cititi si pe site`uri din USA
Metoda super-set
Se bazeaza pe efectuarea a doua exercitii diferite , unul dupa altul (fara pauza intre ele) , pentru aceeasi grupa musculara, cele doua exercitii fiind considerate ca o singura serie.
|
sus |
|
GALE73
Veteran member 196 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: exercitii acas
scris pe 13 ian 2008 11:33 de GALE73
pt.LOZ:daca nu ai posibilitate sa mergi la o sala incearca si flotari intre scaune pt.pectorali.tot aici poti lucra si tricepsii.dupa o scurta perioada muschii se vor adapta si la acest efort si nu vor mai creste.
|
sus |
|
dany_flood
Senior member 75 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: exercitii
scris pe 13 ian 2008 12:38 de dany_flood
pt.LOZ:daca nu ai posibilitate sa mergi la o sala incearca si flotari intre scaune pt.pectorali.tot aici poti lucra si tricepsii.dupa o scurta perioada muschii se vor adapta si la acest efort si nu vor mai creste.
Ar trebui sa primiti warn pt. ca dati exact aceleasi raspunsuri dar cu,cuvintele voastre
nu astept cine stie ce si nici nu va fortez, eu imi fac doar "meseria"
|
sus |
|
GALE73
Veteran member 196 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: exerci
scris pe 13 ian 2008 17:49 de GALE73
Ar trebui sa primiti warn pt. ca dati exact aceleasi raspunsuri dar cu,cuvintele voastre
scuza-ma daca te-am ofensat.eu cred ca acest forum exista pt. a schimba pareri, pt. a cere , a primi si de ce nu pt. a da la randul nostru sfaturi din experienta noastra ,din ce am citit, din ce am auzit de la altii care practica acest sport de mai mult timp decat noi.scuza-ma inca o data daca sunt prea simplu pt.tine iar tu esti ata de DOCT.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|