Pagina 1 din 1
blk
Newbie 9 mesaje
|
exercitii
scris pe 23 sep 2006 00:38 de blk
salut,am si eu o intrebare....m-am apucat de sala acum 1 saptamana eu am 1.75m si 90 kg si vreau sa se duca grasimea aia urata si dupa aia sa imi dezvolt musculatura sa cresc in masa....si vreau sa stiu si eu cum e bine sa lucrez si cum trebuie? cate doua grupe de muschi pe zi nu? eu asa stiam,si pt ce vreau eu cate serii trebuie sa fac ?? iar repetari 10-12 nu? multumesc pt ajutor!
|
sus |
|
uke_ken
Junior member 20 mesaje
|
Re: exercitii
scris pe 24 sep 2006 15:43 de uke_ken
salut,am si eu o intrebare....m-am apucat de sala acum 1 saptamana eu am 1.75m si 90 kg si vreau sa se duca grasimea aia urata si dupa aia sa imi dezvolt musculatura sa cresc in masa....si vreau sa stiu si eu cum e bine sa lucrez si cum trebuie? cate doua grupe de muschi pe zi nu? eu asa stiam,si pt ce vreau eu cate serii trebuie sa fac ?? iar repetari 10-12 nu? multumesc pt ajutor!
Pai apuca-te de treaba, mananca bine, trage 1 grupa pe zi si baga si ceva abdomene in antrenament si o sa se duca si grasimea, un milk&egg si un gainer dupa sala si o sa vezi ceva rezultate, nu incepe din prima cu regim, trage tare vreo 3-4 luni si vezi cum iti intra antrenamentul si daca e ceva mai schimbi pe ici pe colo ... succes !
\'usor incepi, greu continui ... NU TE LASA si VEI CRESTE !!!\"
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
Re: exercitii
scris pe 24 sep 2006 18:51 de Lukiano
daca nu reusesti sa scapi deloc de statul adipos cand te antrenezi ar fi bine sa iti scazi pt un timp intensitatea antrenamentelor cu greutati si sa faci mai mult cardio, un fat-burner ar fi indicat. Nu neglija insa greutatile pentru ca esti la inceput si muschii trebuie sa se acomodeze cu ele si cu exercitiile. daca tot esti la inceput mult succes si e bine sa nu faci lucrurile de capul tau, daca nu stii ceva documenteaza-te, intreba si vei invata.
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
mariusvldr
Senior member 129 mesaje
|
Re: Re: exercitii
scris pe 27 sep 2006 15:03 de mariusvldr
Lasa gainer-ul si mai bine ia-ti un Concentrat Proteic ISO Whey, si aminoacizi Amino2700 si baga de astea si o sa pi masa si pe cat Posibil fara grasime, daca esti endomorf asa cum banuiesc de la gainer o sa pui si muschi dar si multa grasime.
Just say'it
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: exercitii
scris pe 27 sep 2006 15:11 de OuTKasteD
Pai daca are grasime ce rost are sa ia gainer? sa se ingrase si mai tare?
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
blk
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: exercitii
scris pe 28 sep 2006 00:48 de blk
sa lucrez o singura grupa de muschi pe zii?? si va rog sa imi raspundeti si la intrebarea asta...cate serii sa lucrez pe o grupa de muschi?? 8-10 serii a cate 10-12 repetari?? sau cate serii??
Edit: ce inseamna endomorf ??
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: exercitii
scris pe 28 sep 2006 11:45 de csmkr18
sa lucrez o singura grupa de muschi pe zii?? si va rog sa imi raspundeti si la intrebarea asta...cate serii sa lucrez pe o grupa de muschi?? 8-10 serii a cate 10-12 repetari?? sau cate serii??
Edit: ce inseamna endomorf ??
lucreaza 2 grupe pe zi.uita-te si tu pe la tipuri de antrenament,ca sunt destule!
la grupa mare(piept,spate,picioare) lucreaza 3 ex.a cate 3-4 serii(12-10-8-6 rep) iar la grupa mica 1-2 ex.
Endomorf: oase si incheieturi groase, obtine usor masa musculara si este capabil de eforturi mari. Are tendinte de ingrasare si "scapa" foarte greu de stratul de grasime ce il acopera, chiar daca tine regimuri "crunte". Din aceasta cauza separarea, definirea si vascularizarea sunt deficitate la el.
|
sus |
|
blk
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: exercitii
scris pe 28 sep 2006 16:31 de blk
lucreaza 2 grupe pe zi.uita-te si tu pe la tipuri de antrenament,ca sunt destule!
la grupa mare(piept,spate,picioare) lucreaza 3 ex.a cate 3-4 serii(12-10-8-6 rep) iar la grupa mica 1-2 ex.
Endomorf: oase si incheieturi groase, obtine usor masa musculara si este capabil de eforturi mari. Are tendinte de ingrasare si "scapa" foarte greu de stratul de grasime ce il acopera, chiar daca tine regimuri "crunte". Din aceasta cauza separarea, definirea si vascularizarea sunt deficitate la el.
mersi pt ajutor...!!! dar cand ai spus mai sus sa lucrez la grupa mare cate 3 ex a cate 3,4 seri..."EX" adik sa lucrez la 3 aparate diferite nu?
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: exercitii
scris pe 28 sep 2006 19:40 de csmkr18
mersi pt ajutor...!!! dar cand ai spus mai sus sa lucrez la grupa mare cate 3 ex a cate 3,4 seri..."EX" adik sa lucrez la 3 aparate diferite nu?
ex=exercitiu
|
sus |
|
blk
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: exercitii
scris pe 29 sep 2006 05:15 de blk
ex=exercitiu
m-ai lamurit de....vroiam sa stiu ce intelegi tu prin exercitiu 1 serie a cate 10-12 rep?? sau exercitiu=4 serii cu gantera pt biceps si dupa aia alt exercitiu=4 serii cu bara?
|
sus |
|
mariusvldr
Senior member 129 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: exercitii
scris pe 29 sep 2006 13:39 de mariusvldr
Un exercitiu= serii+ repetari de exemplu:
Exercitiu=Impins cu bara din culcat= 4 serii a cate 8-10 repetari
Just say'it
|