Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
Exercitii
scris pe 5 iun 2005 13:31 de Anonim
As vrea sa-mi recomandati niste exercitii pe care le-as putea face acasa(la sala nu prea am timp si nici chef sa merg ) pentru a pune ceva muschi pe mine (in special la piept si la maini). Cam de cate serii si repetari ar trebui sa fac pe zi/saptamana?
Multumesc anticipat !
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Exercitii
scris pe 8 iun 2005 00:55 de Anonim
As vrea sa-mi recomandati niste exercitii pe care le-as putea face acasa(la sala nu prea am timp si nici chef sa merg ) pentru a pune ceva muschi pe mine (in special la piept si la maini). Cam de cate serii si repetari ar trebui sa fac pe zi/saptamana?
Multumesc anticipat !
da o laba pe zi in fata monitorului
|
sus |
|
vladutz
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Exercitii
scris pe 13 iun 2005 17:21 de vladutz
Multumesc anticipat !
Daca pe tine asta te ajuta n-ai decat sa continui s-o faci, iar daca nu te pricepi nimic cauta in alta parte sa-ti expui inteligenta.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Exercitii
scris pe 25 iul 2005 19:19 de Anonim
Multumesc anticipat !
sa pui ceva muschi pe tine facand exercitii acasa e greu. iti recomant pentru piept flotari cu mainile departate la nivelul umerilor. pentru triceps flotari cu mainile apropiate si lipite de corp (palmele sa fie in dreptul plexului), pentru biceps gantere (daca ai) si tractiuni cu mainile apropiate (20-25cm).
Daca pe tine asta te ajuta n-ai decat sa continui s-o faci, iar daca nu te pricepi nimic cauta in alta parte sa-ti expui inteligenta.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Exercitii
scris pe 25 iul 2005 19:21 de Anonim
Multumesc anticipat !
sa pui ceva muschi pe tine facand exercitii acasa e greu. iti recomant pentru piept flotari cu mainile departate la nivelul umerilor. pentru triceps flotari cu mainile apropiate si lipite de corp (palmele sa fie in dreptul plexului), pentru biceps gantere (daca ai) si tractiuni cu mainile apropiate (20-25cm).
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 29 iul 2005 13:04 de Gilu
Multumesc anticipat ! Flotari, tractiuni etc....Fa cat de multe poti ca daca nu ai greutati nu ai ce face.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Till
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 1 aug 2005 22:27 de Till
Multumesc anticipat !
piept: flotari cu mainile departate (palmele poti sa le ti in dreptul umerilor si in dreptul capului) 6 serii cu nr. maxim d repetari
triceps: flotari cu coatele lipite de corp si mainile apropiate 6 serii, 25 repetari
spate: tractiuni la bara cu mainile departate si priza pronatie 6 serii 6-8 repetari
biceps: tractiuni cu mainile apopiate
eu foloseam o metoda mai ciudata: umpleam butoiul de varza cu apa si de manerele lui legam un cordon... cu "aparatul" asta poti sa iti lucrezi bicepsii, trapezul si spatele.
"Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana!"
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|