Pagina 1 din 1
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Ectomorf, Mezomorf, Endomorf
scris pe 26 aug 2006 10:12 de Dave
ma gandii ca e mai bine sa fac un astfel de subiect, ca sa nu mai fie off topic in altele.
deci...in momentul de fata, x este slab, incheieturi subtiri, ECTOMORF.
dupa 5 ani, x va avea o masa musculara foarte dezvoltata si trasaturi de mezomorf...dar el tot ectomorf va ramane ?
de ce ? (am o banuiala dar inca n-o spun )
sau : Spaz zicea ca a fost extrem de gras...si ca a slabit vreo 30 de kg.
el se certa cu toata lumea si zicea ca e endomorf (ceea ce era cand era gras), dar voi ziceati ca e ectomorf (ceea ce parea in momentul de fata, slab). aici cum ne dam seama ce e ?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Ectomorf, Mezomorf, Endomorf
scris pe 26 aug 2006 11:01 de Gilu
ma gandii ca e mai bine sa fac un astfel de subiect, ca sa nu mai fie off topic in altele.
deci...in momentul de fata, x este slab, incheieturi subtiri, ECTOMORF.
dupa 5 ani, x va avea o masa musculara foarte dezvoltata si trasaturi de mezomorf...dar el tot ectomorf va ramane ?
de ce ? (am o banuiala dar inca n-o spun )
sau : Spaz zicea ca a fost extrem de gras...si ca a slabit vreo 30 de kg.
el se certa cu toata lumea si zicea ca e endomorf (ceea ce era cand era gras), dar voi ziceati ca e ectomorf (ceea ce parea in momentul de fata, slab). aici cum ne dam seama ce e ?
Daca ai niste banuieli,mai intai decumenteaza-te si apoi vino sa discutam.Tipul somatic se defineste in totalitate dupa 16-17 ani.Cunosc f multe cazuri, care pana la 15 ani erau mici de inaltime,slabi,etc iar dupa 2 ani au crescut enorm ,in inaltime,in structura osoasa,masa musculara,etc...
Eu am impresia ca tu nu ai nici 17 ani sau ma insel????
Odata trecut de pubertate ai si tipul somatic bine definit....daca atunci esti gras,talie si solduri late,oase groase,etc..etc..esti endomorf.....lucrul ala nu se va schimba chiar daca tu tii regim 2 ani si ajungi la un procent de grasime acceptabil,se schimba metabolismul cat de cat,dar structura osoasa si cea musculara ramane aceeasi,tendinta de ingrasare e aceeasi....cand te lasi de regim,organismul are tendinta sa revina la starea initiala.Acelasi lucru se poate spune si despre un ecto care se ingrasa(tu crezi ca el va fii endo dupa aceea???fii serios)...cand reincepe stilul de viata anterior, corpul va revenii la starea lui initiala.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Speeed
Senior member 71 mesaje
|
Re: Re: Ectomorf, Mezomorf, Endomorf
scris pe 26 aug 2006 11:15 de Speeed
deci eu sunt ecto