Pagina 1 din 1
Denis
Guest
|
E buna combinatia?
scris pe 27 iul 2003 19:47 de Denis
salut. am 18 ani 1.72 si 60 kg.
am citit ca pentru a creste in masa ai nevoie de cel putin 2g proteina/kg corp. daca pot sa-mi asigur aceasta cantitate numai din alimente mai are rost sa iau Gain Fast (2 cutii pe luna) si Amino 2700 (1 cutie pe luna) + Eurovita multiminerale?
|
sus |
|
Mario2003
Junior member 20 mesaje
|
Re: E buna combinatia?
scris pe 28 iul 2003 02:33 de Mario2003
E destul de greu sa poti sa-ti asiguri necesaru zilnic de proteina doar din alimente. Tb consumate proteine din lapte, oua, carne(vita, peste, porc). La 60 kile e nevoie de 120g prot pe zi pt. inceput. Un supliment e bine venit chiar si atunci cand iti asiguri necesarul de proteina din alimentatie pt. simplul fapt ca contine si altceva, nu doar proteine. In cazul GainFast, are f multe substante anabolizante, e un produs complex, toate ac. substantze nu le poti acoperi din alimentatie. Daca nu vrei sa cheltui banii pe suplimente, ia-l doar dupa antrenament, te va ajuta f. mult.
. : h o w a r e y o u ? : .
|
sus |
|
Mario2003
Junior member 20 mesaje
|
continuare
scris pe 28 iul 2003 02:41 de Mario2003
Am uitat de Amino si vitamine...
Aminoacizii sunt buni in special pt. faptu ca sunt absorbiti in max. 10-15 min., ceea ce nu se intampla cu suplimentele din prot sau alimente. Foloseste o doza imediat dupa ce ai terminat antrenamentu. Se mai poate folosi dimineatza la "desteptare" si seara inainte de somnic. Aminoacizii sunt subst greu de gasitin alimente, deci sunt necesare daca vrei sa te antrenezi "ca la carte". Vitaminele, nu mai incape vorba.Inainte de toate ia-ti niste vitamine, pe caldura asta transpiri la greu, deci sunt OBLIGATORII
|
sus |
|
mugurel
Veteran member 381 mesaje
|
Re: continuare
scris pe 28 iul 2003 07:56 de mugurel
Aminoacizii sunt subst greu de gasitin alimente,
Mario, sfaturile tale sunt f. bune, mai putin fraza asta care este de o prostie crunta.
Scuza-ma te rog, citeste un pic cu atentie despre proteine si aminoacizi.
|
sus |
|
Mario2003
Junior member 20 mesaje
|
True!!!
scris pe 28 iul 2003 12:35 de Mario2003
Era tarziu, intelege-ma si pe mine....oricum n-am scuza:|
Ceea ce vroiam sa zic era ca nu sunt alimente care sa-ti asigure necesaru in max 15min, da a iesit altceva...
Sunt bata inca in acest domeniu, da chiar asa nu...
Oricum merci Mugurele ca mi-ai atras atentia.
|
sus |
|
koolman13
Junior member 11 mesaje
|
Re: True!!!
scris pe 18 mai 2005 23:55 de koolman13
Nu poti sa iti asiguri necesarul numai din alimente asa ca ar fi bine sa iei si niste suplimente nutritive nu strika la nimik chiar fac un bine!!!
uite asa fach eu bani [url]http://www.prizee.com/?refer=Koolman13[/url]
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|