Pagina 1 din 1
guggs
Junior member 31 mesaje
|
E bun acest program
scris pe 29 iun 2013 21:56 de guggs
Un prieten mi-a recomandat acest program si as vrea sa stiu daca ar da randament(as vrea definire in perioada asta) :
Luni : Piept
Marti: Spate+ Umeri
Miercuri: Pauza
Joi:Picioare
Vineri:Biceps+Triceps (o serie biceps una triceps alternate.)
Ce spuneti?
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
Re: E bun acest program
scris pe 29 iun 2013 23:29 de s1d0x
Un prieten mi-a recomandat acest program si as vrea sa stiu daca ar da randament(as vrea definire in perioada asta) :
Ce spuneti?
Daca vrei definire ar trebui sa te intereseze mai mult alimentatia... Cat despre program, ai putea impartii umerii, deltoidul anterior si median cu pieptul si posteriorul cu spatele...
|
sus |
|
FANI
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 30 iun 2013 01:15 de FANI
Daca vrei definire ar trebui sa te intereseze mai mult alimentatia... Cat despre program, ai putea impartii umerii, deltoidul anterior si median cu pieptul si posteriorul cu spatele...
Miercuri baga picioare cu abdomen iar joi umeri cu trapez.Sigur iti va merge bine daca te vei alimenta si odihnii corespunzator.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 30 iun 2013 09:48 de basu
Poate ca nu vrea definire. Ar fi de preferat sa nu vrea. Impartirea umarului in acest fel este o chestie pt stiutori.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
guggs
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 30 iun 2013 17:45 de guggs
Poate ca nu vrea definire. Ar fi de preferat sa nu vrea. Impartirea umarului in acest fel este o chestie pt stiutori.
Nu e ceva batut in cuie faza cu definirea,doar ca ,nu sunt sigur,sunt incepator ,si poate programele pentru luat masa musculara sunt altfel,gen luni spate cu piept,si de aia am mentionat,am grija la alimentatie,nu mananc paine,dulciuri nu beau sucuri acidulate,si cat mai multe fripturi la gratar,si chestii cat de cat sanatoase.Si cat despre impartirea zonelor umerilor pe zile a mai incercat cineva??
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 30 iun 2013 18:09 de sZoTaK
Nu e ceva batut in cuie faza cu definirea,doar ca ,nu sunt sigur,sunt incepator ,si poate programele pentru luat masa musculara sunt altfel,gen luni spate cu piept,si de aia am mentionat,am grija la alimentatie,nu mananc paine,dulciuri nu beau sucuri acidulate,si cat mai multe fripturi la gratar,si chestii cat de cat sanatoase.Si cat despre impartirea zonelor umerilor pe zile a mai incercat cineva?? da
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 30 iun 2013 20:40 de basu
Nu e ceva batut in cuie faza cu definirea,doar ca ,nu sunt sigur,sunt incepator ,si poate programele pentru luat masa musculara sunt altfel,gen luni spate cu piept,si de aia am mentionat,am grija la alimentatie,nu mananc paine,dulciuri nu beau sucuri acidulate,si cat mai multe fripturi la gratar,si chestii cat de cat sanatoase.Si cat despre impartirea zonelor umerilor pe zile a mai incercat cineva??
Nu esti sigur .... pai si daca nu esti sigur noi ce vrei sa-ti spunem. Eu din cate am cunostiinta nu a mai incercat nimeni un antrenament ca ala la umeri. Chiar nu l-a mai testat nimeni.
|
sus |
|
maziii
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 30 iun 2013 23:52 de maziii
Ce spuneti?
Ti-as recomanda sa faci umeri ,miercurea, deoarece dupa ziua de piept (in care implici involuntar si umerii) ii vei avea obositi si nu vei putea da randament maxim.
Iar cat despre biceps+triceps, eu ,unul, as zice sa le faci pe rand...adica, o saptamana incepi cu tricepsul, iar urmatoarea cu bicepsul. Daca alternezi la fiecare set, la grupa a 2a pe care o lucrezi (biceps/triceps) nu vei putea da totul fiindca deja vei fi obosit.
|
sus |
|
guggs
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 1 iul 2013 00:42 de guggs
Ti-as recomanda sa faci umeri ,miercurea, deoarece dupa ziua de piept (in care implici involuntar si umerii) ii vei avea obositi si nu vei putea da randament maxim.
Iar cat despre biceps+triceps, eu ,unul, as zice sa le faci pe rand...adica, o saptamana incepi cu tricepsul, iar urmatoarea cu bicepsul. Daca alternezi la fiecare set, la grupa a 2a pe care o lucrezi (biceps/triceps) nu vei putea da totul fiindca deja vei fi obosit.
Da ,este o logica la biceps/triceps,asa voi face,o saptamana fac triceps/biceps o saptamana biceps/triceps ,dar despre umeri nu stiu ce sa zic,mai astept niste pareri.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 1 iul 2013 10:22 de basu
Da ,este o logica la biceps/triceps,asa voi face,o saptamana fac triceps/biceps o saptamana biceps/triceps ,dar despre umeri nu stiu ce sa zic,mai astept niste pareri.
Nu exista absolut nici o logica. Exista discutii despre antrenamentul umerilor pe acest forum cate doresti. Nu le vom repeta doar pt tine.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 1 iul 2013 10:26 de basu
Recomanzi prostii. Uneori imi pare rau ca pe astfel de forumuri poate posta cine si ce vrea. Dar adevarul este ca nu ar avea cum sa fie altfel. Exista o explicatie pt orice pe lumea asta , inclusiv pt faptul ca exista o mare categorie de destepti inclusiv pe acest forum ,care cu toate ca baga in ei toate cacariile posibile ,nu sunt nici macar un sfert din cei care o data manacau carne de porc cu fasole la cantina intreprinderii. Si faceau biceps cu 90 de kg. Sau poate nu crezi asta ?
|
sus |
|
geneu
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 6 aug 2013 19:56 de geneu
Recomanzi prostii. Uneori imi pare rau ca pe astfel de forumuri poate posta cine si ce vrea. Dar adevarul este ca nu ar avea cum sa fie altfel. Exista o explicatie pt orice pe lumea asta , inclusiv pt faptul ca exista o mare categorie de destepti inclusiv pe acest forum ,care cu toate ca baga in ei toate cacariile posibile ,nu sunt nici macar un sfert din cei care o data manacau carne de porc cu fasole la cantina intreprinderii. Si faceau biceps cu 90 de kg. Sau poate nu crezi asta ?
master,poate cei care mancau in cantina intreprinderii nu stiau ca acest sport numit culturism nu este powerlifting asa ca nu mai induce in eroare si mai rau...
definirea se face in primul rand din alimentatie+exercitii cardio
|
sus |
|
AirWalk
Veteran member 197 mesaje
|
scris pe 6 aug 2013 20:13 de AirWalk
master,poate cei care mancau in cantina intreprinderii nu stiau ca acest sport numit culturism nu este powerlifting asa ca nu mai induce in eroare si mai rau...
Hai ca esti amuzant dar nu prea.
|
sus |
|
geneu
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 6 aug 2013 20:51 de geneu
Hai ca esti amuzant dar nu prea.
nu vad ce legatura are comentariul tau cu subiectul postului..ai incercat cumva programul?ce rezultate ai obtinut?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 6 aug 2013 21:09 de Gilu
definirea se face in primul rand din alimentatie+exercitii cardio Si rostul si sensul postului tau este?
Citeste de 10 ori inainte sa dai o replica ca sa nu-ti furi singur caciula.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
AirWalk
Veteran member 197 mesaje
|
scris pe 6 aug 2013 21:38 de AirWalk
nu vad ce legatura are comentariul tau cu subiectul postului..ai incercat cumva programul?ce rezultate ai obtinut?
Eu zic sa iti citesti posturile tale si dupa sa ma intrebi pe mine de ce si in ce sens postez .
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 aug 2013 08:01 de basu
Eu nu am spus nimic de definire. Altceva am spus. Si era exact asa precum am spus.
|
sus |
|
geneu
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 7 aug 2013 11:47 de geneu
Eu nu am spus nimic de definire. Altceva am spus. Si era exact asa precum am spus.
da si in ziua de azi sunt oameni care nu se bazeaza pe dieta si ridica si mai mult de 90 kg la biceps,exemplu valahu..dar forta nu il face neaparat culturist.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 7 aug 2013 11:51 de Gilu
da si in ziua de azi sunt oameni care nu se bazeaza pe dieta si ridica si mai mult de 90 kg la biceps,exemplu valahu..dar forta nu il face neaparat culturist. Sper ca ne oprim aici cu aberatiile si off-topicul.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 9 aug 2013 11:35 de vlcosmin
da si in ziua de azi sunt oameni care nu se bazeaza pe dieta si ridica si mai mult de 90 kg la biceps,exemplu valahu..dar forta nu il face neaparat culturist.
Esti constient ca spui o mare prostie, nu ? Valahu are dieta pentru forta.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 9 aug 2013 15:45 de basu
Esti constient ca spui o mare prostie, nu ? Valahu are dieta pentru forta.
Colegul tau de forum ar putea intelege ca daca ii spui ca spune mari prostii ,foarte mari ,este si el un foarte mare prost. Daca va certati si va treziti cu comentariile sterse si pe urma ma intrebati pe mine pe PM daca am ceva cu voi sau nu este problema voastra. Eu nu va pun sa va certati si ceeace faceti este doar raspunderea vostra. Trebuie sa intelegi in acelasi timp ca desi tu ai placere mare in a practica alt sport care ar putea avea anumite parti comune cu , culturismul , nu toata lumea este priceputa in asa ceva ,deci e bine sa fii ingaduitor si sa explici ceeace altii nu stiu sau nu inteleg.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|